- 5 May 2021
- 722
- 2,107
- Cinsiyetiniz nedir?
- Biseksüel Bayan
Forumda beşinci senem.... İyisiyle kötüsüyle kocaman aylar sığdırdım forumdaki varlığıma. Eylül Umay personam burada var olurken bazen zorlandı ayak uydurmaya. Gün geldi iki kelime sohbet edemeyenlerle karşılaştım görüşmelerimde. Yatak performansıyla "para ödedim, her şeyi yapacaksın!" diyen insanlardan tut, en ufak saygısızlığı olmayan bal gibi naif insanlarla da muhattap oldum. Görüşmeye elini kolunu sallayarak para getirmeden gelen insanlarla karşılaştım. Patavatsız, ev karıştıran, haddi olmayan konulara giren, hijyen konusunda sıkıntılı insanlar gördüm. Diğer yandan acayip uyum sağladığım, ortak dilde buluştuğum, bana harika hissettiren kişilerle de karşılaştım. Bu deneyimler sadece bana özel değildi elbette. Buradaki tüm hemcinslerimin karşılaştığı şeylerdir elbette. Normal hayatımdaki benliğim buradaki benliğimle uyuşmadı çoğu zaman. Ama her ortama uyum sağlamayı zamanla öğrendim. Ülkenin maddi gidişatı yüzünden zorunlu hissedip bu işe başlayan birçok kadın göreceğiz daha. Umarım olabilecek minimum yarayla karşılaşırız daha bu yollarda...
Yeni yılda bu işten tek beklentim olabildiğince temiz insanlarla karşılaşmak. Kafama uyan insanlara denk geldiğimde acayip motive oluyorum çünkü ve sizlere de ilgim o yönde güzelleşiyor.
Ülkemiz için en iyisi olsun. İnsanlar maddi manevi rahatlığa kavuşsun. Bu ülkenin de güzelliklere ihtiyacı var.
Güzel insanlara selam olsun.

Yeni yılda bu işten tek beklentim olabildiğince temiz insanlarla karşılaşmak. Kafama uyan insanlara denk geldiğimde acayip motive oluyorum çünkü ve sizlere de ilgim o yönde güzelleşiyor.
Ülkemiz için en iyisi olsun. İnsanlar maddi manevi rahatlığa kavuşsun. Bu ülkenin de güzelliklere ihtiyacı var.
Güzel insanlara selam olsun.