Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaşa takılmak:(

lazenes

Normal Üye
22 Şub 2025
18
26
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam arkadaşlar,
Bir süredir forumdayım ve güzel görüşmeler sağladım ama herkesinde aklında belli başlı partnerler vardır benimde aklımda 2 3 partner var ama 26 yaşındayım ve yaşıtlarıma göre olgun olduğumu ve olgun düşündüğümü tahmin ediyorum,
Aklımdaki pembişlerde 30 yaşın altındakiler ile görüşme yapmadıklarını belirtmişler tanıtım sayfalarında sizce şansımı deneyip yazsam mı yoksa hanımların vakitlerini çalmış gibi olurmuyum?

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,449
1,472
Cinsiyetiniz nedir?
Konuya vakit çalmak olarak bakman bi yandan iyi bi yandan kötü. Zaten hanimefendiyle buluşma öncesi bi mesajlaşma gerçekleştireceksin, senin için yaş konusu problemse belirtebilirsin bu durumu en fazla alacağın cevap hayır olur. Ama kesinlikle belirteyim sen kendi hakkında karşı tarafa ne verirsen karşındaki o kadarını bilecektir 😉

Naix Çevrimdışı

Naix

0
23 Tem 2018
51
81
Cinsiyetiniz nedir?
Sen kendini güzelce tanit iyi bir iletişim kur sorun çıkacağını düşünüyorum
Zaten kaybedecek bir şey yok 😁😁

shıeld Çevrimdışı
16 Şub 2022
202
286
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cevap soruda gizli zaten :ROFLMAO::ROFLMAO:

28 Ağu 2013
110
168
Cinsiyetiniz nedir?
Her şey üslupla iletişim ile alakalı. Eğer düzgün bir iletişim kurulduğu takdirde çoğu hanımefendi bu konudaki kuralı esnetebilir, karsı taraftan güven aldıgı takdirde.

Serenity Çevrimdışı
11 Haz 2025
87
43
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Belirttikleri yaş daha çok yaşının adamı olamayanlar için olmalı ben öyle umuyorum bazı adamlar 35 yaşında ama 20 yaşında ergen gibiler.

merle Çevrimdışı
16 Kas 2025
43
18
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
30 yaşındayım de geç. kimliğine bakacak değiller. marina 5 yıldır 26 yaşında mesela.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar