- 12 Ara 2025
- 10
- 20
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
merhaba değerli forum uyeleri evet baslikdan da anlasilir uzere kendisini X hesabindan bu yana takip ettiğim defalarca görüştüğüm ama defalarca daha görüşmekten (kendisi de musade eder ise ) keyif alacağım her seferinde yanindan ayrilirken yarim kaldigim sevgili @Vera Ay hanımefendi icin bir kac kelam da ben etmek isterim güzelliği muhteşem fiziği eşsiz gülüşü hoş sohbeti akillarda kalan degil akillari bastan alan yatak performansı na deginmek bunca referansların uzerine yersiz olsada bir kez daha hatırlatmak isterim ve kendisine hayran birakan zekâ”sı ve kültürü de eklemek istediklerim arasinda kendisi ile kac kez gorustuk bilmiyorum ama cok da bisey olmadi aslinda hani dort elin parmaklarini gecmez sanirim 
ama bir okadar X2 daha olsunda isterim ve umarım da olur misafiri olmakdan misafir etmekden haz duyduğum keyif aldığım mutlu olduğum ama her seferinde yarım kalan kitap tamamlanamamis siir gibi yanindan ayrilsam da bir sonraki randevu için gun hatta saat saydigim doğrudur kendisi hakkimda ne dusunur lutfedip cevap da yazarmi sizin gibi merakla bekliyor olacağım ben kendisine basbasa olduğumuz anlarda vera ay degil sadece Ay diyorum ve son olarak da diyorumki gunesi gormek icin Ay dan vazgeçmektense Ay”ı görmek için güneşten vazgeçmeyi yeylerim en kısa zamanda görüşmek ümidiyle sevgiyle kal @Vera Ay 
herkese keyifli forumlar kalın sağlıcakla