Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yanında,zaman kavramı kaybolan kadına.. 🥂 TADIM’A

EagleAsL

Normal Üye
28 Kas 2022
16
53
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sıcağı sıcağına bir referans.. 😇
Ankara’dan İstanbul’a
İstanbul’dan da, Bi İstanbul mesafesi daha gideceğimi bilerek, güzel bir ten @TADIM ‘ı için kendisiyle 1 hafta önceden program yaptık. İletişim kalitesi,saygı çerçevesinde,esprili ve canayakın olunca da,mesafe önmsiz bir noktaya geldi.
İş dolayısıyla geldiğim günün akşamında @TADIM ile 4 saatlik mükemmele yakın bir zaman geçirdim.
Ve evtt @TADIM damağımda kaldı. Güzel,alımlı,temiz,misafirperver,ilgili,bilgili sevgi dolu ve enerjik bir kadınla güzel bir date yaşadım. Tekrar görüşmek isteyeceğim,tenini ve sevişini beğendiğim bebek yüzlü kadına kocaman sevgiler.
Unutma;
Still Loving You (Scorpions) 🎵 🤍🖤😉

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,994
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifle okunan ve son derece bilgilendirici paylasiminiz icin cok tesekkurler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,621
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ankara’dan İstanbul’a
İstanbul’dan da, Bi İstanbul mesafesi daha gideceğimi bilerek, güzel bir ten @TADIM ‘ı için kendisiyle 1 hafta önceden program yaptık. İletişim kalitesi,saygı çerçevesinde,esprili ve canayakın olunca da,mesafe önmsiz bir noktaya geldi.
İş dolayısıyla geldiğim günün akşamında @TADIM ile 4 saatlik mükemmele yakın bir zaman geçirdim.
Ve evtt @TADIM damağımda kaldı. Güzel,alımlı,temiz,misafirperver,ilgili,bilgili sevgi dolu ve enerjik bir kadınla güzel bir date yaşadım. Tekrar görüşmek isteyeceğim,tenini ve sevişini beğendiğim bebek yüzlü kadına kocaman sevgiler.
Unutma;
Referans için teşekkürler

Kerimbt

Normal Üye
3 Ara 2025
25
20
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ankara’dan İstanbul’a
Unutma;
Ref için teşekkürler

TADIM Çevrimdışı

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,006
11,068
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ankara’dan İstanbul’a
Unutma;
Teşekkür ederim güzel sözleriniz düşünceleriniz için güzel bir zamandı güzel sohbetti iyi vakit geçirdiğinize sevindim tanıştığıma memnun oldum getirdiğiniz güzel hediyeler içinde ayrıca teşekkür ederim mutlu oldum en kısa zamanda bir gün görüşmek dileğiyle iyi bakın kendinize ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar