Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kombin yakışmış otursan alev alır her yerPazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Ben rahat durmam rahat bırakmam kiPazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Pazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Öylece oturacağını zannediyorsan yanılıyorsunPazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Pazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Otur ne olacak kiPazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Dayanamam yerim o güzellikleriPazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Nasıl oldumNasıl oldun ağabey ? @Yasakelma80
Teşekkürler abim.. seviliyorsunNasıl oldum
Havalar sıcak .
Bir serin vs vs
Hep iyiyim ben ...
sen nasıl oldun ?
Sen zaten dayansan şaşardımDayanamam yerim o güzellikleri![]()
Sende güzel kardeşimTeşekkürler abim.. seviliyorsun![]()
Çok seviyorum hafta içi tanışmak istiyorum mira hanımlaSen zaten dayansan şaşardım
Seviyorsun böyle tatlış çıtırları
Bende seviyorum![]()
Vay anasını sayın seyirciler ....Çok seviyorum hafta içi tanışmak istiyorum mira hanımla![]()
Tatlı mı ki üstad bir spoiler versen
Sen dayanırmısın o tatlılığa üstat ?
Bence Dişlerin çürür o kadarTatlı mı ki üstad bir spoiler versendaha tanışamadık
Fırsat bulamadım yetişemiyorumVay anasını sayın seyirciler ....
Tanışmak istiyorum mu dedin sen ?
Şaşırtma beni üstat .
Gerçekten mi ...
Çok sevimli birisi @Miraa sen nasıl kaçırdın hayretler içindeyim şu an
Yürü beeeee kim tutar seni ..Fırsat bulamadım yetişemiyorum![]()
Sen de seviliyorsun dostumYürü beeeee kim tutar seni ..
Dikkat et kendine
Seviliyorsun üstat
Eyvallah üstat (abi )Sen de seviliyorsun dostum![]()
Mesaj alınmıştır üstadBence Dişlerin çürür o kadar
@Miraa
Hem güzel hem sevimli hem sexi ..
hemde hoş sohbet bana göre
Bizim enerji iyi tıtmuştu
En kötü şey uzak bana
Yoksa ben en az 4-5 kere daha görüşürdüm ..
Eyvallah üstatMesaj alınmıştır üstad
Canım iyikiii tanımışım seniii teşekkür ederimm hala o günü bugün gibi hatırlıyorumBence Dişlerin çürür o kadar
@Miraa
Hem güzel hem sevimli hem sexi ..
hemde hoş sohbet bana göre
Bizim enerji iyi tıtmuştu
En kötü şey uzak bana
Yoksa ben en az 4-5 kere daha görüşürdüm ..
Hayır tabiki demem öyle birşey
Beklerim canımÇok seviyorum hafta içi tanışmak istiyorum mira hanımla![]()
Bende öyle düşünüyorumKombin yakışmış otursan alev alır her yer![]()
Sanki yanmışsınPazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Canım iyikiii tanımışım seniii teşekkür ederimm hala o günü bugün gibi hatırlıyorum![]()
Bunlar gerçek olamazPazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Evet yandım hayatımSanki yanmışsınve her zamanki gibi yakıyorsun yeni yerindede görüşmek dileğiyle tatlım
![]()
Gerçekten oturur musun bebeğimPazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
OlabilirBeylikdüzü ateşin harlandığı yer oldu. Forumun başkenti mi desek...![]()
Haha BencedeRahat duramam uzun uzadıya oturamayız ki böyle @Miraa![]()
Lütfen benim yanımda böyle oturmayın. Kucağım boş, ne işin var yanımdaPazartesi itibarıyle Beylikdüzü’nde görüşmelere başlıyorum otel görüşmeleri de yapıyorum referans dahilinde iletişime geçebilirsiniz![]()
Hahah tamamLütfen benim yanımda böyle oturmayın. Kucağım boş, ne işin var yanımda![]()
GerçekBunlar gerçek olamaz![]()
Teşekkürler üstadımEyvallah üstat
Atın eşkin kılıcın keskin olsun ...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!