- 3 Ağu 2025
- 1,172
- 3,967
Görüşmek dileğiyleİlk fırsatta denemeyi çok isterim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Görüşmek dileğiyleİlk fırsatta denemeyi çok isterim.
Geç gördüğüm mesajlara sizi zor durumda bırakmamak için cevap vermiyorum.Harikasınız, msj attım ama tek tık ta kalmış acaba engel mi yedim![]()
Bu ikimize bağlızannediyorum eşikten içeri geçince kontrol falan kalmaz
Wapp da yazdıklarım tek tıkta kalıyor size ulaşıyor mu ondan emin olamadım.Geç gördüğüm mesajlara sizi zor durumda bırakmamak için cevap vermiyorum.
Mesajınıza uygun zamanları yazarsanız daha sağlıklı iletişim kurabilirim
Uyum olunca daha güzelŞuna eminim ki kontrolün sende kalması daha güzel oluyor.
Şimdilik aklım hep sende, yanında olunca kontrolde hep sende...Yaklaşsan… kontrol sende kalır mı?
Ekli dosyayı görüntüle 126142
Kontrole gerek var mı? Akışına bıraksak olmaz mı?Yaklaşsan… kontrol sende kalır mı?
bu çağrıya kulak vermek lazım deneyimlemek gerekYaklaşsan… kontrol sende kalır mı?
Güzel popişin kontrolü de bende olur muYaklaşsan… kontrol sende kalır mı?
İlk fırsatta mutlaka
Beklerimİlk fırsatta mutlaka![]()
Sevgili @osman4454 uyum olunca bencede önemi yokBen yaklaşayım da kontrolün kimde olduğunun önemi yok..
Bence de en güzeli akışına bırakmakKontrole gerek var mı? Akışına bıraksak olmaz mı?![]()
Görüşmek dileğiylebu çağrıya kulak vermek lazım deneyimlemek gerek
Gecelik görüşme yapmıyorumEda Hanım arada birde olsa gecelik programlara başlayın artıkSizinle tanışmak çok istiyorum
Canım harikasınYaklaşsan… kontrol sende kalır mı?
Çekim yaptığın odanın dili olsa da konuşsaYaklaşsan… kontrol sende kalır mı?
Teşekkürler @Sağlık29Canım harikasın![]()
En kısa zamanda akışına bırakmak dileğiyleBence de en güzeli akışına bırakmak![]()
Kontrol sende olsunYaklaşsan… kontrol sende kalır mı?
Uyum ve zevk olduğu süreceEn sevdiğim![]()
Uygun zamanda görüşmek dileğiyleEn kısa zamanda akışına bırakmak dileğiyle![]()
Ama ben sana wp den ulaşamıyorumSeverim![]()
Geç gördüğüm mesajlara sizi zor durumda bırakmamak için cevap vermiyorum.Ama ben sana wp den ulaşamıyorum
Uyum zevk ve haz olduğunda cinsellik daha güzel oluyorKontrol bu görüntü de kesinlikle bende olmaz sana bırakmak isterim
Size dm üzerinden ulaşamadım. Rica etsem numaranızın son 4 rakamını yazarmısınız.Wapp da yazdıklarım tek tıkta kalıyor size ulaşıyor mu ondan emin olamadım.
2779Size dm üzerinden ulaşamadım. Rica etsem numaranızın son 4 rakamını yazarmısınız.
WhatsApp yazışmalarımı kontrol ettim ancak maalesef böyle bir nick ve numarayla bir kayıt göremedim. Uygun olduğunuzda WhatsApp üzerinden tekrar yazabilir misiniz?
Uyum olur diye düşünüyorum her türlü zevk alırız diye düşünüyorumUyum olursa her türlü zevki alırız![]()
HemfikirizUyum olur diye düşünüyorum her türlü zevk alırız diye düşünüyorum![]()
Şimdiden iyi anlaştıkHemfikiriz![]()
yaklaşmam lazım bu güzelliğeYaklaşsan… kontrol sende kalır mı?
Yazdım ama ?WhatsApp yazışmalarımı kontrol ettim ancak maalesef böyle bir nick ve numarayla bir kayıt göremedim. Uygun olduğunuzda WhatsApp üzerinden tekrar yazabilir misiniz?
Yazdım ama ?
Dostum seni o kadar övdüm o kadar anlattı ki iyi anlamda iyi anlaşırız mutluluktaAynı düşüncede olmak önemli![]()
Görüşmek dileğiyleDostum seni o kadar övdüm o kadar anlattı ki iyi anlamda iyi anlaşırız mutlulukta![]()
Görüşmek dileğiyleYaklaşmadan kontrolü kaybediyorum, gerçeğini tahmin ediyorum![]()
O günü sabırsızlıkla bekliyorumGörüşmek dileğiyle![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!