Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

X li uygulama Selin Balım

yaziciogluoguz

Normal Üye
24 Haz 2025
33
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar merhaba, x li sitede selin balım diye birini gördüm bilmiyorum gerçek mi ama eğer gerçekse buraların tozunu attırır. Yüzü açık ve harika bir güzelliği var. Hani ankaraya gitmeye değecek cinsden. Görüşme yapan oldu mu hiç

libidosubozuk8 Çevrimdışı
18 Mar 2026
83
44
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar merhaba, x li sitede selin balım diye birini gördüm bilmiyorum gerçek mi ama eğer gerçekse buraların tozunu attırır. Yüzü açık ve harika bir güzelliği var. Hani ankaraya gitmeye değecek cinsden. Görüşme yapan oldu mu hiç
Dostum fikrimi belirteyim. Bu hanımefendiyi ilk ortaya çıkaran Ankara'da görüşme yapan, şimdilerde İstanbul'a taşınan son zamanların gözdesi Rosee var. O'dur. Selin Hanım'la duo partneri olduğunu duyurup onu hem Telegram'dan hem de X'ten etiketleyerek paylaştı.

Selin'in fotoğrafları kesinlikle fake gibi çok ilginç ama Rosee'yle konuşup Selin'den de teyit alınabilir.

Ben Rosee'ye güvendiğim için Selin'in fake olmadığını düşünüyorum. Sadece abartılı, yapma geliyor bana ilgimi çekmiyor.

yaziciogluoguz

Normal Üye
24 Haz 2025
33
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet bana da çok abartı geldi ve ne kadar güzel olunursa olunsun genelde yüz fotosu paylaşılmıyor. Bu yüzden de teredütte kaldım ve sormak istedim. Referans verilmesi de ayrı bir enteresan gercek olabileceği kanısı uyanıyor. İlk defa arada kaldım valla çok değişik 🙂🙂. @Enigma34 teşekkürler sana da cevap için

4 Ocak 2021
107
190
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar merhaba, x li sitede selin balım diye birini gördüm bilmiyorum gerçek mi ama eğer gerçekse buraların tozunu attırır. Yüzü açık ve harika bir güzelliği var. Hani ankaraya gitmeye değecek cinsden. Görüşme yapan oldu mu

Arkadaşlar slm 2 gün önce görüşme yaptım resimlere Le alakası yok çok daha güzel ayrıca yaşıda çok küçük şaşırdım rosé hanım tavsiye ile gittim başarılı.
En kısa zamanda yeniden görüşme planı yaptık

aslanbey_

Normal Üye
28 Eki 2025
18
18
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçek. Yayıncı kendisi. Sanalda takılmıştık. Reel görüşmedim.

f0rza654321R

Normal Üye
25 Ocak 2025
3
0
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar slm 2 gün önce görüşme yaptım resimlere Le alakası yok çok daha güzel ayrıca yaşıda çok küçük şaşırdım rosé hanım tavsiye ile gittim başarılı.
Dolandırıcı diye söylenti var

sosyop

Normal Üye
18 Tem 2024
2
1
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam biraz detay verir misin? Çok yapmacık duruyor hanımefendi sanki kaçak güreşecek gibi. Görüşme sırasında barbie bebek gibi mi takıldı yoksa isteklimiydi?
tangoda yayıncı ise işin uzun
Neden bu yorumu yaptınız acaba?

MrBlack

Normal Üye
13 Mar 2025
27
13
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadın gerçek fake deil tango yayınları yapıyor arkadaşı rose ile duo görüşen referans yazısı yazan vardı arkadaş gayet memnun kalmış bu forumda mevcut deil ama farklı bir yerde görüşen başkası varsa bilgi paylaşırsa güzel olur selin çok ilgi çekici duruyor bende merak ediyorum :)

23 Eyl 2019
275
190
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam biraz detay verir misin? Çok yapmacık duruyor hanımefendi sanki kaçak güreşecek gibi. Görüşme sırasında barbie bebek gibi mi takıldı yoksa isteklimiydi?

Neden bu yorumu yaptınız acaba?
tangoda yayın yapanlar genelde sanalcı oluyor o yüzden ipe un serebilir işi uzatabilirler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar