Mertdr
Normal Üye
- 12 Eyl 2025
- 1
- 3
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar ben burda ismi yazmıyor ama violettr hanım ile görüştüm kendisi kalitesini iletişim kurarken belli ediyor ilk baş mail yoluyla konuştuktan sonra kendisi bana numaramdan ulaştı daha sonrasında planımızı yapıp görüşmek için gün belirledik. O gün gelince kendisiyle bir an önce buluşmak istedim çünkü eğitimi kalitesi konuşmasından belli kendisi zaten iş insanı yani oturup sohbet etseniz zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız diyim. Kendimin iş adamı olmasından kaynaklı baya baya iş konuştuk aslında herşeyden konuştuk fakat her konuda donanımlı kültürlü olması ekstra bir durum çünkü görüşmenizede yansıyor ve sizi mutlaka memnun ediyor siz zaten onun güzelliğini görünce memnun olucağınızı anlıyorsunuz daha sonra herkesin merak ettiği olaya gelecek olursak ben eve girdiğim an evin düzeni olsun dekorasyonu olsun zaten anlıyosunuz nasıl birisiyle görüştüğünüzü neyse detaya girmicem 10 üzerinden 11 diyim siz anlayın ben gayet memnun kaldım sizleride buradan bilgilendirmek istedim herkese hayırlı forumlar dilerim.
İzmir dışı forum paylaşımada yazmıştım falat burdada bi konu açmak istedim şimdiden iyi forumlar
İzmir dışı forum paylaşımada yazmıştım falat burdada bi konu açmak istedim şimdiden iyi forumlar