Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

vera kampanyası🌸💜

31 Ocak 2026
93
92
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vera hanım yanlış anlaşıldım kusura bakmayın. Hani tabiri caizse etinden sütünden maksimum yararlanalim gibi bir durum yok, önemli olan karşılıklı uyum, hoş sohbet ve güzel vakit gecirmek. 2 saatte 3-5 kere zaten absürt bir durum. En azından benim için. Diyeceksiniz ki o zaman niye sordun. O benimle alakalı, bende ilk seferden sonra mutlu sona ulaşmak uzun sürebiliyor ve bu durum karşı taraf için hoş karşılanmayabiliyor. Tekrar özür diliyorum, hiç sormamışım varsayıp konuyu kapatalım.

27 Nis 2022
676
538
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Vera hanım yanlış anlaşıldım kusura bakmayın. Hani tabiri caizse etinden sütünden maksimum yararlanalim gibi bir durum yok, önemli olan karşılıklı uyum, hoş sohbet ve güzel vakit gecirmek. 2 saatte 3-5 kere zaten absürt bir durum. En azından benim için. Diyeceksiniz ki o zaman niye sordun. O benimle alakalı, bende ilk seferden sonra mutlu sona ulaşmak uzun sürebiliyor ve bu durum karşı taraf için hoş karşılanmayabiliyor. Tekrar özür diliyorum, hiç sormamışım varsayıp konuyu kapatalım.
:) bence elendin

31 Ocak 2026
93
92
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elenmek önemli değil kendimi ifade etmek istedim ama galiba edememişim.

Artık sadece Vera hanımın kampanyası ile ilgili mesaj atarsanız sevinirim.

15 Kas 2023
80
77
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
selam selam. çok istendi yine yapayım dedim hadi yine iyisiniz ehehe:) 2 ve 3 saat için geçerli elbette incall için geçerli. referansları unutmuyoruz ama değil mi? ücretin yarısı önden olacak şekilde, kişi sayısı ile sınırlandıracağım büyük ihtimal ile. öptüm çokkkk💜
2 saat 10.000₺
3 saat 12.000₺
Ulaşamıyoruz ki 🥺

Fatih Hakan Sen Çevrimiçi
11 Eyl 2024
446
791
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
selam selam. çok istendi yine yapayım dedim hadi yine iyisiniz ehehe:) 2 ve 3 saat için geçerli elbette incall için geçerli. referansları unutmuyoruz ama değil mi? ücretin yarısı önden olacak şekilde, kişi sayısı ile sınırlandıracağım büyük ihtimal ile. öptüm çokkkk💜
2 saat 10.000₺
3 saat 12.000₺
Hemen Apronda yerimizi alıyoruz efendim 🥰😍

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,842
1,842
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 saat 10.000₺
3 saat 12.000₺
Çok güzel kampanya ben de faydalanmak istiyorum 😜

Zoe70 Çevrimdışı
25 Ocak 2022
5,597
3,393
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 saat 10.000₺
3 saat 12.000₺
Owwwww kaçmaz kaçırılmaz fırsat

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 saat 10.000₺
3 saat 12.000₺
Kampanyanız hakkınızda hayırlı uğurlu olsun birazda dar gelirliyi sevindirecek olsaydı keşke kampanyanız neyse izlemeye devam herşey gönlünüzce olsun

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 saat 10.000₺
3 saat 12.000₺
Kampanyanız hayırlı olsun yalnız bu kampanya değilde sanki indirim olmuş gibi geldi şöyle ortalığı yangın yerine çevirecek bi kampanya olsaydı keşke

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kampanyanız hakkınızda hayırlı uğurlu olsun birazda dar gelirliyi sevindirecek olsaydı keşke kampanyanız neyse izlemeye devam herşey gönlünüzce olsun
yine beğendiremedim size bir şeyleri sanırım😬 yani bunun bir düşüğü yine 1-2 bin lira düşük olacaktı zaten. onu da neden yapayım ki? talep olmasına rağmen yapıyorum kampanyayı bile. sırf görüşemeyen de görüşebilsin diye ama 2 saati 7-8 yapamam maalesef.

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yine beğendiremedim size bir şeyleri sanırım😬 yani bunun bir düşüğü yine 1-2 bin lira düşük olacaktı zaten. onu da neden yapayım ki? talep olmasına rağmen yapıyorum kampanyayı bile. sırf görüşemeyen de görüşebilsin diye ama 2 saati 7-8 yapamam maalesef.
Hata ettiysem sizi üzüp kırsıysam özür dilerim kendi adıma düşünüp yazdım herşey gönlünüzce olsun seviliyorsunuz bunu bilin

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hata ettiysem sizi üzüp kırsıysam özür dilerim kendi adıma düşünüp yazdım herşey gönlünüzce olsun seviliyorsunuz bunu bilin
yok yahu ne üzülmesi estf. ama yaranamamak tuhaf yani. ben de seni sevdim umarım görüşürüz bir gün

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vera ay şöyle bi durumu size aktarmak istiyorum naçizane bu platformda herkesin gelir düzeyi aynı değil bu sebepten dolayı ben ve benim gibi arkadaşlar sizi takip edip resimlerinize bakmakla yetiniyoruz umarım bu şekilde yazdığım için kara listenize dahil etmessiniz beni (suçsuzum hakim bey )

28 Eyl 2020
80
49
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Vera benim gibi şehir dışından ara sıra gelen ve daha önce görüştüğü partnerler şuan forumda olmayanlar için incall esnetiyor musun?

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yok yahu ne üzülmesi estf. ama yaranamamak tuhaf yani. ben de seni sevdim umarım görüşürüz bir gün
İnşallah diyelim çalıştığım şirket konkortodo verdi yani iflas ettti 2 aylık çalışanların maaşlarını ödemedi bu ay sonu işsizim anlıycağın

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
sen de haklısın ama sorduğun soru ile yaşadığın sorun biraz alakasız geldi bana. bunu özelden belirtebilirsin bu konuyla alakalı kimseyi aceleye getirmedim bugüne kadar, ben de sevmem zaten. karşı tarafın hoş karşılamaması yorulduğu için olabilir ben keyif alarak ve bu tarz şeyleri düşünmeden anda kalarak yapıyorum bütün görüşmelerimi. ama sen seans sınırı deyince bende hemen yataktan çıkamayacağız moodu oluşuyor😬 kendini yanlış ifade ettin diyelim o zaman. çok öpüyorum seni

Piyade Çevrimdışı

Piyade

0
18 Mar 2018
2,418
1,961
Kampanya ve açıklama için teşekkürler @Vera Ay hanım

John Coffey Çevrimdışı
6 Haz 2021
402
321
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 saat 10.000₺
3 saat 12.000₺
Eppp kampunyaa e bu emekliler nolcek , 😁😁😁😁maaşımı taşısam promosyondamı yok😋😋 kampanya harika ortalık yine alev alacak vaziyet alınnn🔥❤️💋🌹

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Vera ay şöyle bi durumu size aktarmak istiyorum naçizane bu platformda herkesin gelir düzeyi aynı değil bu sebepten dolayı ben ve benim gibi arkadaşlar sizi takip edip resimlerinize bakmakla yetiniyoruz umarım bu şekilde yazdığım için kara listenize dahil etmessiniz beni (suçsuzum hakim bey )
yok be o kadar da değil abartma sende😬
sen de yanlış anlamazsan beni eğer herkes herkes ile görüşebilecek diye bir şey söz konusu değil zaten. bu bazen farklı durumlar için de geçerli sadece maddiyat olarak değil. yoksa bakmayalım görüşelim tabi:)

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne diycem bilemiyorum canım çok sıkkın bundan dolayı arabamda demleniyorum bu çıkmazdan nasıl kurtulurum diye o yüzden platformda bişeyler karaladım şayet üzdüğüm olan olduysa özür dilerim sarhoşun mektubu okunmaz derler o misal herkesin işi gücü rast gelsin tüm platformdaki arkadaşlardan özür diliyorum

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Vera benim gibi şehir dışından ara sıra gelen ve daha önce görüştüğü partnerler şuan forumda olmayanlar için incall esnetiyor musun?
yani duruma göre. nasıl bir iletişim kurduğunuza bağlı benimle. esnettiğim de oluyor kesip attığım da. her şey senin elinde

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,817
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne diycem bilemiyorum canım çok sıkkın bundan dolayı arabamda demleniyorum bu çıkmazdan nasıl kurtulurum diye o yüzden platformda bişeyler karaladım şayet üzdüğüm olan olduysa özür dilerim sarhoşun mektubu okunmaz derler o misal herkesin işi gücü rast gelsin tüm platformdaki arkadaşlardan özür diliyorum
noldu birden konu uçtu gitti başka yerlere😬
çok içme bak araba diyorsun, dikkat et kendine. iyi gecelerin olsun

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,173
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@kurak09 Anlıyorum seni, üzücü bir durum orası kesin ama;
Bu tür şeyler de bu konu altına yazıldığı zaman sanki konu sahibi ile alakalı bir durum varmış gibi oluyor. Hem baksana, diğer partnerlerin de konularının altına benzer şekilde yazmışsınz.

Genel sohbette aç, ordan insanlarla paylaş, daha faydalı olur. Böyle olmuyor ama..

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu tür şeyler de bu konu altına yazıldığı zaman sanki konu sahibi ile alakalı bir durum varmış gibi oluyor. Hem baksana, diğer partnerlerin de konularının altına benzer şekilde yazmışsınz.

Genel sohbette aç, ordan insanlarla paylaş, daha faydalı olur. Böyle olmuyor ama..
Tamam kardeşim kusura bakma kafam epey karışık suçu lisan ettiysem affola

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Canım sıkkın kafam güzel karaladım bişeyler yerli yersiz kimi rahatsız ettiysem özür dilerim

16 Haz 2021
82
212
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok yazan birisi değilim ama yazmak istedim. Bazen insanlar içini dökmek isteyebiliyor bunuda yazarken anlık olarak plansız bir yere yazabiliyorlar. @kurak09 arkadaşımızda yazmış güzel derdini ifade etmiş. Hoş görmek lazım.
Asıl yazma sebebime gelirsek @Vera Ay hanımı bu vesile ile daha önceki yazılarınıda dikkate alarak buradan takdir etmek istiyorum ve övgüyü hakediyorsunuz. Yazılarınız ve cevaplarınız her zaman çok kibar kimseyi kırmadan her türlü yazılara karşılık veriyorsunuz derdinizi anlatıyorsunuz. Bu herkese güzel bir örnek oluyorsunuz. Bu şekilde bu forumun da kalitesini artmasına vesile oluyorsunuz. @Vera Ay hanıma ve forum yönetimine teşekkürlerimi sunmak istedim. Vera Takdire şayan bir insansınız.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
2 saat 10.000₺
3 saat 12.000₺
Bennnnnn bennnnn

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Estf ...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
21 Ocak 2026
82
81
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İç güzelliği ne güzelde kurduğu cümlelere yansıyor hanımefendinin , ilk fırsatta kendisi ile görüşebilmem dileği ile @Vera Ay

31 Ocak 2026
93
92
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sen de haklısın ama sorduğun soru ile yaşadığın sorun biraz alakasız geldi bana. bunu özelden belirtebilirsin bu konuyla alakalı kimseyi aceleye getirmedim bugüne kadar, ben de sevmem zaten. karşı tarafın hoş karşılamaması yorulduğu için olabilir ben keyif alarak ve bu tarz şeyleri düşünmeden anda kalarak yapıyorum bütün görüşmelerimi. ama sen seans sınırı deyince bende hemen yataktan çıkamayacağız moodu oluşuyor😬 kendini yanlış ifade ettin diyelim o zaman. çok öpüyorum seni
🙏 🫶

zech Çevrimiçi
17 Şub 2021
187
170
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok acayip ya.
cebinde parası olmayan zamparalık peşinde.
paran yoksa otur götünün üstüne, illa sevişmenmi lazım.
herkes bir açıklama peşinde.

zech Çevrimiçi
17 Şub 2021
187
170
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sizde de hata var.
okudum yazılanları, yok yaranamadım felan yazmışsınız. bu devirde kimse kimseye yaranamaz.
dediğiniz gibi bu lüks bir hizmet.
goy goyu seven bir milletiz.

Triball Çevrimdışı
24 Ara 2025
25
63
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Normal ücret 12 binmis. Ya arkadaşım sana bu ücreti odeyenenin zekasindan şüphe ederim. Newsli sitede anna vip var arkadaşlar a+ russian 12 bin istiyor o da, metropol rezidansta agirliyor. Daha fazla ücret talep eden yok bu arada, maksimum 12 ve gidin ilanına bakın seviye ne. (Newsli sitedeki 10/10 genç kadınların aldığı ücret 9-10 bin tl maksimum). 12 bin alan da 10/10 bir kadın. Vera arkadaşımızın malesef 30x guzelliginde. Terbiyesiz falan diyorsun da umurumda değil kampanya diyip 10 bin tl ile hala sitenin en çok isteyeni olmana ben gülüyorum asıl. Banlat beni de kurtulayım hadi.

10 Ocak 2025
60
64
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Normal ücret 12 binmis. Ya arkadaşım sana bu ücreti odeyenenin zekasindan şüphe ederim. Newsli sitede anna vip var arkadaşlar a+ russian 12 bin istiyor o da, metropol rezidansta agirliyor. Daha fazla ücret talep eden yok bu arada, maksimum 12 ve gidin ilanına bakın seviye ne. (Newsli sitedeki 10/10 genç kadınların aldığı ücret 9-10 bin tl maksimum). 12 bin alan da 10/10 bir kadın. Vera arkadaşımızın malesef 30x guzelliginde. Terbiyesiz falan diyorsun da umurumda değil kampanya diyip 10 bin tl ile hala sitenin en çok isteyeni olmana ben gülüyorum asıl. Banlat beni de kurtulayım hadi.
Ben Türk milliyetçisiyim arkadaş,sen git natashaya

10 Ocak 2025
60
64
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
‪İşin latifesindeyiz de ne kadar boş bir karşılaştırma. Bütçene uygun değilse tercih etmezsin, geçersin.‬

Fatih Hakan Sen Çevrimiçi
11 Eyl 2024
446
791
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence bu konunun tartışma yeri bu sayfa değil. Hem bunu tartışmak, hem de bunu kıyaslamak haddimize de değil.

Eğer her iki taraf içinde şartlar, talepler, beğeniler uygunsa görüşme sağlanır.

@Vera Ay hanımın yapacağı kampanyayı bekleyen, o kampanya ile tanışma veya daha çok zaman geçirme hedefinde olan kişileri engellemiş oluyor bu şekilde tartışma.

Majest Çevrimdışı
8 Ocak 2022
67
165
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 saat 10.000₺
3 saat 12.000₺
Vouwhabere bak,
@Vera Ay ben en çok "öptüm çokkk" lafına takıldım ve geri kalanı çok okumadım,
aklımı orada bıraktım -dudaklarının hemen yanında-

Bubirpipodegildir

Normal Üye
5 Mar 2026
26
44
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynısı Eminönü'nde 50 tl

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar