Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Vera 🌙 Hafızalardan Silinmeyecek Siyahın Asaleti Bir Kadın🐅

Hayyam

Normal Üye
1 Eyl 2025
37
135
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle kendisine bazı özel sebeplerden dolayı geç referansımdan dolayı özür diliyorum.

Kendisi ile ilk defa ön ödemeli bir kampanyasında yazdım ve ödememi yaptım. Bir kaç kez karşılıklı 3-4 programımızı iptal ettik vs.. bir birimizi her geçen gün daha merak ettik…
Sabırsızlandık adeta tek taraflı olmadığına şahidim 🙂

Gün geldik çattı…. Eli boş gidilmez gülümü ve tatlımı aldım içeriye girdim. Sanki yıllardır tanışıyormuşuzda uzun zaman sonra görüşmüşüz gibi bir karşılama.

Öncelikle kendisinin evi çok kolay ve ter temiz bir rezidanceda olması benim için ekstra bir önemliydi hele o yumuşacık yatağı 🐼

Kendisi ile tam bir arkadaş gibi , sevgili gibi bir 2 saat geçirdik temiz havlusundan tut herşeyine kadar önemsiyen bir kadın.
Diğer detaylar ikimizin arasında malum 🙈

Kendisine yaşattığı böyle mükemmel bir gün için çok teşekkür ediyorum
Dediğim gibi tanıştıktan sonra kolayca hafızalarınızdan silemeyeceğiniz bir kadın kendisi iyi ki tanıdım kendisini…. Özel birisidir arkadaşlar böyle hanımefendilere her zaman denk gelinmez. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz yanında. Görüşmek üzere siyahın asaleti kadın…
@Vera Ay

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,846
1,814
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle kendisine bazı özel sebeplerden dolayı geç referansımdan dolayı özür diliyorum.

Kendisi ile ilk defa ön ödemeli bir kampanyasında yazdım ve ödememi yaptım. Bir kaç kez karşılıklı 3-4 programımızı iptal ettik vs.. bir birimizi her geçen gün daha merak ettik…
Sabırsızlandık adeta tek taraflı olmadığına şahidim 🙂

Gün geldik çattı…. Eli boş gidilmez gülümü ve tatlımı aldım içeriye girdim. Sanki yıllardır tanışıyormuşuzda uzun zaman sonra görüşmüşüz gibi bir karşılama.

Öncelikle kendisinin evi çok kolay ve ter temiz bir rezidanceda olması benim için ekstra bir önemliydi hele o yumuşacık yatağı 🐼

Kendisi ile tam bir arkadaş gibi , sevgili gibi bir 2 saat geçirdik temiz havlusundan tut herşeyine kadar önemsiyen bir kadın.
Diğer detaylar ikimizin arasında malum 🙈

Kendisine yaşattığı böyle mükemmel bir gün için çok teşekkür ediyorum
Dediğim gibi tanıştıktan sonra kolayca hafızalarınızdan silemeyeceğiniz bir kadın kendisi iyi ki tanıdım kendisini…. Özel birisidir arkadaşlar böyle hanımefendilere her zaman denk gelinmez. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz yanında. Görüşmek üzere siyahın asaleti kadın…
@Vera Ay
Güzel yorum referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar