Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Vera Ay ile unutulmaz anlar

kartal.26 Çevrimdışı
1 Ağu 2019
125
297
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gitmeden önce fotoğraflardaki gülüşünden hayal kırıklığına uğramayacağımı hissetmiştim ki öyle de oldu 😊 Veranın gerçekten muhteşem bir fiziği ve aurası var nerdeyse yaşadığımız her an hala aklımda kaldı. Öpüşmesi mi desem, teninin kokusu mu desem, oralı mı desem, gülümsemesi mi desem, sevişmesi mi desem her anı mükemmeldi. Oral ve cowgirl pozisyonları sonrası ilk seansı tamamladık. Ayrıca kendisine de oral yapılmasından hoşlanıyor ve zevk alıyor. Bazen de tüyleri diken diken oldu😊. Sohbet muhabbet ederken Veranın kedisi de yaş mamasını yeme rahatlığıyla koltuğun köşesinde dünya umrunda olmadan bizi süzüyordu. Tekrar yatak odasına geçtik, karşılıklı oral sonrası ters cowgirl ve misyoner pozisyonları sonrasında finale ulaştık. Ters cowgirl pozisyonunda kendisini aynadan izlemek şaheneydi. Vera gerçekten çok güzel ve mükemmel bir insan. Tekrardan kendisiyle görüşeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifle okunan ve son derece bilgilendirici paylasiminiz icin cok tesekkurler.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Gitmeden önce fotoğraflardaki gülüşünden hayal kırıklığına uğramayacağımı hissetmiştim ki öyle de oldu 😊 Veranın gerçekten muhteşem bir fiziği ve aurası var nerdeyse yaşadığımız her an hala aklımda kaldı. Öpüşmesi mi desem, teninin kokusu mu desem, oralı mı desem, gülümsemesi mi desem, sevişmesi mi desem her anı mükemmeldi. Oral ve cowgirl pozisyonları sonrası ilk seansı tamamladık. Ayrıca kendisine de oral yapılmasından hoşlanıyor ve zevk alıyor. Bazen de tüyleri diken diken oldu😊. Sohbet muhabbet ederken Veranın kedisi de yaş mamasını yeme rahatlığıyla koltuğun köşesinde dünya umrunda olmadan bizi süzüyordu. Tekrar yatak odasına geçtik, karşılıklı oral sonrası ters cowgirl ve misyoner pozisyonları sonrasında finale ulaştık. Ters cowgirl pozisyonunda kendisini aynadan izlemek şaheneydi. Vera gerçekten çok güzel ve mükemmel bir insan. Tekrardan kendisiyle görüşeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.
Paylaşım için yaşayana yaşatanı teşekkürler
@Vera Ay 😘😘😘🧿

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,816
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
o kadar tatlı o kadar kibarsın kii.. senin gibi naif bir bey ile tanıştığım için çok şanslıyım.. geçirdiğimiz keyifli vakit için sana teşekkür ederim güzel referansın için de öyle..
ben de seninle tekrar görüşebilmeyi dört gözle bekliyorum:)
o güne dek kendine çok iyi bak olur mu? kedicikleri çok öp benim için💜

kartal.26 Çevrimdışı
1 Ağu 2019
125
297
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
o kadar tatlı o kadar kibarsın kii.. senin gibi naif bir bey ile tanıştığım için çok şanslıyım.. geçirdiğimiz keyifli vakit için sana teşekkür ederim güzel referansın için de öyle..
ben de seninle tekrar görüşebilmeyi dört gözle bekliyorum:)
o güne dek kendine çok iyi bak olur mu? kedicikleri çok öp benim için💜
Asıl ben sana teşekkür ederim. Tekrar en kısa zamanda görüşmek üzere. ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar