Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme vakit kaybı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,449
1,472
Cinsiyetiniz nedir?
Saatinde mesaj mı atılır hocam sabahtan teyitlessenize tekrar. Kaza olur,ailevi durum olur, uyuyakalinabilir tekrar teyitlesmeden yola çıkmak büyük cesaret. Haklı haksız aramıyorum ama geçenlerde de benzer bir durum için konu açıldı, anlık program oluşturmadıysanız tekrar teyit etmekte fayda var. Geçmiş olsun.

ENTER Çevrimdışı

ENTER

0
21 May 2009
1,175
982
Cinsiyetiniz nedir?
Son zamanlarda Pembişlerin bir kısmında bir umursamazlık, bir saygısızlık aldı başını gidiyor. Formda işini ciddiye alıp, misafirini memnun etmek için her türlü gayreti gösteren son derece nazik hanımefendilerin yanında bunun gibi sorumsuzlar da sık sık gündeme gelmeye başladı. 2,5 saat sonra cevap vermek nedir ya!:mad:

22 Ocak 2018
204
135
büyük ihtimaller hanımefendi uyuya kalmış uyanamamış uyandığında da yazmış

emre.ugr Çevrimdışı
19 Mar 2022
211
288
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Büyük talihsizlik, geçmiş olsun. Hata tek taraflı değil. Program günü, program saat kaçta olursa olsun erken saatte bi günaydın mesajıyla tekrar teyit alınır. Hatta program saati yaklaşınca yola çıkarken ben geliyorum tarzı bişeyler yazılıp yine teyitleşilir.
İnsan evladıyız, her an bi aksilik olabilir, veya hiçbişey olmayabilir.. bu orta asyalı kızlarımızın genç olduklarını, hayata karşı biraz daha tecrübesiz kaldıklarını, uyku düzensizliği gün gece birbirine karışması, sabahlamalar partilemeler eğlenceleşmeler dağıtmalar vs gibi şeylere daha çok kendilerini kaptırdıklarını unutmamak gerek.. bi de gecelik programlar var tabi, veya gecenin ileri saatlerine sarkan programlar..
Benim de iptal programlarım oldu, benim de 15teki programım 22ye ertelendi, ben de söz verdiğim saatte hanımların evine gidemedim programa rötarlı başlamış olduk yani, ben de otel odasında gözler dolu dolu hanımefendinin gelemeyeceğini iki kelimelik mesajla öğrendim hahahsfs 😂 yani bazen oluyor ama hepsinin öncesinde bi tedbir bi iletişimi devam ettirme bi teyitleşme felan lazım, tecrübe böyle kazanılıyor zaten. Hakkında olumsuz şeyler yazılmayan bir partner, burada da bence uyuyakalmış gibi görünüyor, telafi edilir, sadece tekrar günü ayarlamak sizi yorabilir. Tekrar başınıza gelmemesi dileğiyle, keyifli forumlar olsun..

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşme günü sabahtan yazın beyler.Cevap yoksa boşuna lokasyona gitmeyin.Zaten bayan konumu siz gelirken atar yola çıktığınızda görüşme günü.Ya da aynı gün randevu alın teyitleşin..Cevap yoksa görüşmede yoktur.

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
494
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yani 2 senelik üyesin, acemi yada çaylak değilsin...
az çok foruma girip bazı konuları takip ediyor olman lazım diye düşünüyorum... yani 1 gün önceden randevuyu oluşturmuşsun iyi güzel ama tam randevu saati ben geldim diyene kadar arada kocaman 1 günlük bir boşluk var! :ROFLMAO:
yahu hiç mi iki kelam etmek aklına gelmedi? yaa dur bi şunu dürteyim, üzerine şunu giysin, şu parfümü sıksın yada içecek vs birşeyler alayım mı diye sormak yola çıkıcaz ama bakalım ne durumda demek... cidden hiç mi aklına gelmedi :ROFLMAO: yaaa aşağıda ki de mi sormadı patron napıyoruz mevzu var mı ara bi şunu falan demedi mi :ROFLMAO::ROFLMAO:

bu olayın geçmiş olsunluk bir durumu yok, tamamen üşengeçlik ve vurdumduymazlık... her iki taraf içinde geçerli, diğeri de randevum var hazır olayım şuna b ir mesaj atayım geliyor mu diye... buluşmamak için randevulaşmışsınız bence :ROFLMAO::ROFLMAO:

Son düzenleme:

Ali Atay

Normal Üye
18 Eyl 2024
10
33
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar ben sanırım bir çoğunuzun aksini düşünüyorum sanırım. Hanginiz doktor randevusuna giderken yola çıktığında doktora mesaj atıyor veya bilgi veriyor. Pembişler bir hizmet veriyor ve bizde hizmet alıyoruz program yapılmış sözler alınmış, tam tersini beyfendi yapsaydı hoş olur muydu? Nasıl ki bu durumu yaşamamak için pembişlee ödeme alıyor, demek ki doğru bir durum değil. Pembişlere bu kadar tapmanızı anlamıyorum. Elbette her zaman beyfendiler haklı demiyorum ama ben bu konuda beyfendiye hak veriyorum. Belki de evli bu beyfendi ve yazacak zaman bulamadı kendinde.

Altınseri Çevrimdışı
11 Kas 2025
379
303
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bir açıklama yok mu anlamadım, biraz garantici olmakta fayda var gitmeden bi yoklamak lazım, tamam hep aynı örnek doktora randevu muhabbeti geçiyor da doktorun sekreteri yardımcısı yok mu kardeşim her işini halleden bir ekip var ,burda kadınlar hizmet veriyor da tek başına mücadele veriyor olabilir kiminin sıkıntısı var ki zaten böyle bir yol seçmiş , tamam hanımefendi de adamı mağdur etmiş ama gerekli bir açıklama vardır elbette,,,unutsa dahi hanımefendinin 2 saate dönmesi de garip olmuş anında görüp hazırlanmak için az zaman istese vs vs vs başka işi çıktıysa da önden bilgi verebilirdi ama geçmiş olsun iki tarafada

Son düzenleme:
26 Şub 2019
108
213
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar ben sanırım bir çoğunuzun aksini düşünüyorum sanırım. Hanginiz doktor randevusuna giderken yola çıktığında doktora mesaj atıyor veya bilgi veriyor. Pembişler bir hizmet veriyor ve bizde hizmet alıyoruz program yapılmış sözler alınmış, tam tersini beyfendi yapsaydı hoş olur muydu? Nasıl ki bu durumu yaşamamak için pembişlee ödeme alıyor, demek ki doğru bir durum değil. Pembişlere bu kadar tapmanızı anlamıyorum. Elbette her zaman beyfendiler haklı demiyorum ama ben bu konuda beyfendiye hak veriyorum. Belki de evli bu beyfendi ve yazacak zaman bulamadı kendinde.
En isabetli yorum sizden geldi. Adam bir gün önceden 12 diye konfirme etmiş zaten. Normalde ben de yola çıkarken vs. yazarım da yani bu arkadaşın yazmamış olması yaşadığı mağduriyeti haksız çıkarabilecek bir durum değil. Bu konu daha çok su kaldırır gibi görünüyor hatta öyle ki akşama kadar navagog arkadaş forum ahalisi tarafından kabahatli bile bulunabilir.

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
392
738
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşme günü ayrıca teyid almak opsiyonel olarak daha iyi olabilir ama bu teyit almadın diye ekilmeye gerekçe gösterilmez. İnsanlık hali bir durum varsa da karşı tarafın bunu iletmesi gerekir vakitlice.

Burada da nihayetinde verilmiş sözü yerine getirmeme durumu var. Teyit almadı diye maviş asli kusurlu olmaz diye düşünüyorum. En fazla 1 / 8 diyelim 😂

Son düzenleme:
MrBloom Çevrimiçi
27 Eyl 2025
152
295
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🤣🤣🤣 adam ertesi güne randevu almış hala teyit diyorlar. Arkadaş pozitif ayrımcılık kisvesi altında yapılmak isteneni anladık ta; bir düşünün bakalım aynı şeyi bu arkadaş yapsaydı hali nice olurdu? Baya baya haksız çıkacak adam 🤣🤣🤣

4 Haz 2022
53
197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine şövalyeler gelmiş. Ha gayret iyi sallayın kılıçlarınızı da suçlu çıkartın üyeyi.
Sabahtan mesaj atsa ne olacaktı mesela? 12'de atılan mesaja 2,5 saat sonra dönüş yapılmış. 8'de atsa 6,5 saat sonra dönüş alacaktı. Ayarlanan program iptal olmamış mı olacaktı? Geç yatabilirmiş de eğlenmiştir de bla bla. Burada kendi işinin patronu olmayan kaç kişi geç yatınca ertesi gün işe gitmemezlik edebiliyor. Ya da diğer türlüsü sorumluluğunu bilip planını programını buna göre yapıyor. Bu işte sadece kapıya gitmekle de kalmıyor ki. Belki o günkü planlarımızı iptal ediyoruz veya erteliyoruz. Her iki taraf da anlaştıktan sonra bu tür şeylere dikkat etmeli. Eğer hastalık/ailevi gibi ciddi bir maruzatı yoksa pembişin lami cimi olmadan düpedüz olumsuz referanstır.

sezgin1991

Normal Üye
3 Kas 2019
44
43
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine şövalyeler gelmiş. Ha gayret iyi sallayın kılıçlarınızı da suçlu çıkartın üyeyi.
Sabahtan mesaj atsa ne olacaktı mesela? 12'de atılan mesaja 2,5 saat sonra dönüş yapılmış. 8'de atsa 6,5 saat sonra dönüş alacaktı. Ayarlanan program iptal olmamış mı olacaktı? Geç yatabilirmiş de eğlenmiştir de bla bla. Burada kendi işinin patronu olmayan kaç kişi geç yatınca ertesi gün işe gitmemezlik edebiliyor. Ya da diğer türlüsü sorumluluğunu bilip planını programını buna göre yapıyor. Bu işte sadece kapıya gitmekle de kalmıyor ki. Belki o günkü planlarımızı iptal ediyoruz veya erteliyoruz. Her iki taraf da anlaştıktan sonra bu tür şeylere dikkat etmeli. Eğer hastalık/ailevi gibi ciddi bir maruzatı yoksa pembişin lami cimi olmadan düpedüz olumsuz referanstır.
Çok güzel yazmışsınız katılıyorum

26 Şub 2019
108
213
Cinsiyetiniz nedir?
Kendi işinin patronu olsan bile yeri geliyor işe gitmemezlik yapamıyorsun hocam :)

emre.ugr Çevrimdışı
19 Mar 2022
211
288
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mesajımda kimseyi savunmadım, kimseyi de suçlamadım. Sadece basit bi şekilde, randevu saatine kadar iletişimsiz kalmanın da karşı tarafın programa sadık kalmaması gibi normal olmadığını söylemeye çalıştım. Doktor randevusuyla ve kendi işine patronluk yapmakla, ücretli seks hizmeti almayı bir tutmak zaten hayata dair bakış açınızı anlamak için yeterliydi benim için. Zabağa kadar benim mesajı alıntılayıp laf atabilirsiniz, başka cevabım olmayacak çünkü..

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,449
1,472
Cinsiyetiniz nedir?
Burada pembişleri gömmek için de hazırda bekleyen bir tayfa var sanırım, her yapılan yorumda savunun pembişi tabii modundalar. Ekilme konularında iki tarafın da randevu günü pasif olması kabul edilemez, iki tarafta hatalıdır. Randevu talep eden ilk mesajı atıyor da teyit etmek için çekiniyor mu yani, bunu söylemek yalakalik mı oluyor yaslariniz kaç sizin, kim kime yaranacak bu ortamı ne sanıyorsunuz arkadaşlar. 🙂 Siz burayı randevuyla gittiğiniz dişçi, doktor vs. mı sanıyorusunuz. randevun 12 deyse saat 10 da yaz cevap yoksa ya da geç geldiyse 13 e alalım de nolacak en fazla iptal edersiniz. Ayrıca konu olumsuz görüşme değil iletişim problemi olmalıydı ve tekrardan ayrıca açan kişi mesaj yazmaya bile üşenmiş biz niye bu kadar uzun uzadıya yazıyoruz onu da anlamadım 😂😂 geçmiş olsun tekrardan.

navagog

Normal Üye
20 May 2024
13
81
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
konum olarak disari cikan birinin illaki gectigi bir cadde, en azindan benim icin bu konuda efor harcanmadi, boyle seyler olabileceginin ben de farkindayim bu yuzden kimseye kizgin degilim.

kadınların avukatligini yapanlara cok guldum :D zorunlu mudafilik gorevlerinin oldugunu bilmiyordum.
Yorumlari okumak zevkliydi, gorusme olsa bu kadar eglenmezdim.

konu ileride tercih yapacaklara yonelik dijital bir not olmasi icindi.

iyi dilekleri icin herkese tesekkurler.
Dagilabiliriiiizz :)

Tuğçe Yılmazer Çevrimdışı
13 Eki 2025
469
1,495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Neyseki hanımefendi dönüş yapıp özürlerini iletmiş. Hani deniyor ya bi maviş yapsaydı. . Beyfendiler değil özür dilemek engel bile atabiliyor. Kıyaslama yapmak için çokta adil değil. Geçerli sebepler olabilir bunu bilemeyiz. Dürüstlükte önemli yalanda söylenebilirdi. Zaten beyfendi kızmadım demiş ama cokta gerek yok gibiymiş bu şekil taşımaya. Yorumsuz. .. Sevgiler. .. ❤️

Motaro Çevrimdışı
12 Tem 2026
88
92
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun bu tarz olaylar üzücü oluyor maalesef

mertcan_8355 Çevrimdışı
29 Haz 2025
150
143
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Neyseki hanımefendi dönüş yapıp özürlerini iletmiş. Hani deniyor ya bi maviş yapsaydı. . Beyfendiler değil özür dilemek engel bile atabiliyor. Kıyaslama yapmak için çokta adil değil. Geçerli sebepler olabilir bunu bilemeyiz. Dürüstlükte önemli yalanda söylenebilirdi. Zaten beyfendi kızmadım demiş ama cokta gerek yok gibiymiş bu şekil taşımaya. Yorumsuz. .. Sevgiler. .. ❤️
Tuğçe hanım bir maviş yapsaydı ödemesi yanardı. Şimdi beyfendinin vakti değerli değilmi? O vakti o pembiş için ayırmamış mı? Pembişler nasıl ön ödeme de parasını verip gelmediğinde ödemesi yanıyorsa pembişler de o görüşmeyi özür mahiyetğnde ücretsiz yapmalı..

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tuğçe hanım bir maviş yapsaydı ödemesi yanardı. Şimdi beyfendinin vakti değerli değilmi? O vakti o pembiş için ayırmamış mı? Pembişler nasıl ön ödeme de parasını verip gelmediğinde ödemesi yanıyorsa pembişler de o görüşmeyi özür mahiyetğnde ücretsiz yapmalı..
Bedava işten hayır gelmez…

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,971
3,629
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Teorik olarak haklısın ama pratikte hangi doktorun 10 hastasından 9.5'u yarın geliyorum deyip ekiyor bu durumun antitezi. İçeriği okumadım bile bu bir kadının savunması değil ama nacizane bu ortamın raconudur teyitleşmek. en azından 1-2 saat öncesinden tekrar teyitleşilir ve randevuya öyle gidilir.

Bu durum tapma falan değil yani aslında çok basit bir matematik. Eğer bu kızlar geliyorum yarın, şu gün geliyorum diyen herkese göre program yapsalar maalesef iş yapamazlar.

Tekrar ediyorum bu yorum bu referanstan bağımsız olarak yapıldı.

19 Tem 2025
93
80
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yani 2 senelik üyesin, acemi yada çaylak değilsin...
az çok foruma girip bazı konuları takip ediyor olman lazım diye düşünüyorum... yani 1 gün önceden randevuyu oluşturmuşsun iyi güzel ama tam randevu saati ben geldim diyene kadar arada kocaman 1 günlük bir boşluk var! :ROFLMAO:
yahu hiç mi iki kelam etmek aklına gelmedi? yaa dur bi şunu dürteyim, üzerine şunu giysin, şu parfümü sıksın yada içecek vs birşeyler alayım mı diye sormak yola çıkıcaz ama bakalım ne durumda demek... cidden hiç mi aklına gelmedi :ROFLMAO: yaaa aşağıda ki de mi sormadı patron napıyoruz mevzu var mı ara bi şunu falan demedi mi :ROFLMAO::ROFLMAO:

bu olayın geçmiş olsunluk bir durumu yok, tamamen üşengeçlik ve vurdumduymazlık... her iki taraf içinde geçerli, diğeri de randevum var hazır olayım şuna b ir mesaj atayım geliyor mu diye... buluşmamak için randevulaşmışsınız bence :ROFLMAO::ROFLMAO:
ya bu saçma bir yorum. anlaşılmış bitmiş ha 1 gün önce ha 3 gün önce . "ilan ve reklam içerdiği için bu kelimeyi kullanmak yasaktır " de bile böyle bir şey yaşamadım. herkes sözünde durur

Pulpy Çevrimdışı
19 May 2026
124
98
63
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
size aynısı yapıldığında tepki vermeyecekseniz o zaman kadınlara numara atmayacaksınız ekiyor diye

istanbulcity Çevrimdışı
23 Haz 2026
7
2
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun , bence araya kaçırılmak istenmeyen bir iş alınmış. Sen yapmış olsaydın vatan haini ilan edilirdin.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda tokluk var bazı bayanlarda.Genelleme yapmıyorum kesinlikle.Sürekli yoğun olanlar var,kafasına göre cevap yazanlar.Şuan dışarıdayım deyip tekrar yazmayanlar vs uzar gider..Çok da düzgün dürüst bayanlar var şu saat olur vs ya da teyitleşiyorsun.Yola çıkıyorsun.İletişimi net olanlar,iletişimde kalanlar var..Bence genel olarak eski forum iletişimi yok karşılıklı bu..Bu yüzden siz siz olun 1-2 gün 3-5 gün önceden aldığınız randevular da her zaman sabah mesaj atın..Öğlen oldu kapı duvar mı..Bak keyfine çiz geç..Hemen başkasına yönel..Zaten günlük planlarda böyle birşey olmuyor,bayan müsait iletişimde oluyor..

26 Şub 2019
108
213
Cinsiyetiniz nedir?
Bu konuyu buraya taşımaya gerek yoksa o zaman bundan sonra referans yazmaya da gerek yok demektir. Referansta asıl olay bana göre haklı ya da haksızı bulmaktan ziyade diğer forum paydaşları açısından bir ön izlenim yaratmaktır. Mesela hanımefendinin randevu saatinde cevap vermediği görülüyor bu olayda. Dolayısıyla hanımefendiyle görüşmeyi düşünen üyeler bu durumu göz önünde bulundurarak randevu oluşturur. Hatta yaygın görüşe paralel biçimde randevu günü sabahtan teyit alır.

13 Eki 2025
469
1,495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu konuyu buraya taşımaya gerek yoksa o zaman bundan sonra referans yazmaya da gerek yok demektir. Referansta asıl olay bana göre haklı ya da haksızı bulmaktan ziyade diğer forum paydaşları açısından bir ön izlenim yaratmaktır. Mesela hanımefendinin randevu saatinde cevap vermediği görülüyor bu olayda. Dolayısıyla hanımefendiyle görüşmeyi düşünen üyeler bu durumu göz önünde bulundurarak randevu oluşturur. Hatta yaygın görüşe paralel biçimde randevu günü sabahtan teyit alır.
Kastettiğim şey bu değildi yanlış anlaşıldım sanırım. Beyfendinin "ben kendisine kızmadım konum olarak pek bişey kaybetmedim' gbı söylemi üzerine de " Yorumlardan çok eğlendim" Demesineydi. Yani bu olumsuz referans Goygoy için Eğlence için mi açıldı. Ayrıca lütfenn artık sizlerle bizleri sürekli bi kıyaslamaya girmeyelim. Olumlu referanslar da sizler için açılıyor. Yani her olumlu referansta bize bi yıldız yükseltme vs eklenmiyor. Onlar da sizler için 🙏🏻 sadece beyfendi durumu çok önemsemediğini belirtti bende buraya taşımaya gerek yoktu öyleyse dedim. Anlayış ve hoşgörü içinde olmalıyız. Konuşmanın devamında sebep sorulmamış mı açıklama yapılmamış mı. İllaki sorulmuştur. Nedeni nicesini paylaşmak gerekmez miydi. ... Vs vs vs

26 Şub 2019
108
213
Cinsiyetiniz nedir?
Kastettiğim şey bu değildi yanlış anlaşıldım sanırım. Beyfendinin "ben kendisine kızmadım konum olarak pek bişey kaybetmedim' gbı söylemi üzerine de " Yorumlardan çok eğlendim" Demesineydi. Yani bu olumsuz referans Goygoy için Eğlence için mi açıldı. Ayrıca lütfenn artık sizlerle bizleri sürekli bi kıyaslamaya girmeyelim. Olumlu referanslar da sizler için açılıyor. Yani her olumlu referansta bize bi yıldız yükseltme vs eklenmiyor. Onlar da sizler için 🙏🏻 sadece beyfendi durumu çok önemsemediğini belirtti bende buraya taşımaya gerek yoktu öyleyse dedim. Anlayış ve hoşgörü içinde olmalıyız. Konuşmanın devamında sebep sorulmamış mı açıklama yapılmamış mı. İllaki sorulmuştur. Nedeni nicesini paylaşmak gerekmez miydi. ... Vs vs vs
Teşekkürler Tuğçe Hanım. Belki de ben yanlış anladım. 🙏

mertcan_8355 Çevrimdışı
29 Haz 2025
150
143
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Size yapılsa ve özür dilerim dese ne hissedersiniz? Durun ben diyeyim ön ödemesi varsa yandı , bir daha randevu alamaz.. ama pembiş yaparsa özür dilemiş işte..

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok geçmiş olsun.
Teyit alması daha iyi olabilirdi ama almadığı için de @navagog 'un herhangi bir kusuru olduğunu düşünmüyorum. Kusur tamamen partnerde çünkü programda mutabık kalınmış, konum atılmış ve teyitleşilmiş.

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
494
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ya bu saçma bir yorum. anlaşılmış bitmiş ha 1 gün önce ha 3 gün önce . "ilan ve reklam içerdiği için bu kelimeyi kullanmak yasaktır " de bile böyle bir şey yaşamadım. herkes sözünde durur
iyi kardeş sen öyle yaparsın, dişçiye doktora gider gibi ben randevumu aldım, tam saatinde orda olup kapıyı açıp ben geldim randevum vardı der girersin içeri :ROFLMAO::ROFLMAO:
Karşı taraf zaten kabahatli ama bu ortamları az çok bilen teyitleşir, madur olmamak için arar, yazar... her iki taraf içinde söylüyorum... Devlet dairesi ciddiyetinde olmanın anlamı yok zaten öyle bir ortam da yok...

Son düzenleme:
Tabaddon Çevrimdışı
21 Mar 2021
135
118
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada pembişleri gömmek için de hazırda bekleyen bir tayfa var sanırım, her yapılan yorumda savunun pembişi tabii modundalar. Ekilme konularında iki tarafın da randevu günü pasif olması kabul edilemez, iki tarafta hatalıdır. Randevu talep eden ilk mesajı atıyor da teyit etmek için çekiniyor mu yani, bunu söylemek yalakalik mı oluyor yaslariniz kaç sizin, kim kime yaranacak bu ortamı ne sanıyorsunuz arkadaşlar. 🙂 Siz burayı randevuyla gittiğiniz dişçi, doktor vs. mı sanıyorusunuz. randevun 12 deyse saat 10 da yaz cevap yoksa ya da geç geldiyse 13 e alalım de nolacak en fazla iptal edersiniz. Ayrıca konu olumsuz görüşme değil iletişim problemi olmalıydı ve tekrardan ayrıca açan kişi mesaj yazmaya bile üşenmiş biz niye bu kadar uzun uzadıya yazıyoruz onu da anlamadım 😂😂 geçmiş olsun tekrardan.
Hep aynı kişiler hiç değişmez bu durum. Özellikle sorun yaşayan olsa da hem kadını hem de olaya objektif bakanı suçlayalım kafasındalar. Nedense bu tarz sorunları da bunlar yaşıyorlar özellikle sorun çıksın diye uğraştıklarını düşünüyorum.

13 Eki 2025
469
1,495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hep aynı kişiler hiç değişmez bu durum. Özellikle sorun yaşayan olsa da hem kadını hem de olaya objektif bakanı suçlayalım kafasındalar. Nedense bu tarz sorunları da bunlar yaşıyorlar özellikle sorun çıksın diye uğraştıklarını düşünüyorum.
Kesinlikle evet böyle bi durum var. Ve bu telefonun diğer ucundan farkediliyor o negatif enerji. 2 gündür konulara biraz aktif katılım sağlıyorum. Dün bir üyenin yorumuna gayette nazik bi dille yorum yaptım tabi bu zıt görüştü. Şimdi yaptıgım yorumlara ters ters cevaplar yazıyor. Bazı isanlar SAKİN BİR RUHLA DÜŞÜNCELERİNİ İFADE ETMEYİ, BEYİN FIRTINASI yapmayı gerçekten bilmiyor. Otel tutulmamış, ekstea külfete girilmemiş, işten izin alınmamış, km ler gidilip efor sarfedilmemiş beyfendi bile olur böyle şeyler demiş buna reğmen bunu MEMLEKET MESELESİ HALİNE GETİRMEK 🤭 bilemedim .. 😂😂😂

Tabaddon Çevrimdışı
21 Mar 2021
135
118
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesinlikle evet böyle bi durum var. Ve bu telefonun diğer ucundan farkediliyor o negatif enerji. 2 gündür konulara biraz aktif katılım sağlıyorum. Dün bir üyenin yorumuna gayette nazik bi dille yorum yaptım tabi bu zıt görüştü. Şimdi yaptıgım yorumlara ters ters cevaplar yazıyor. Bazı isanlar SAKİN BİR RUHLA DÜŞÜNCELERİNİ İFADE ETMEYİ, BEYİN FIRTINASI yapmayı gerçekten bilmiyor. Otel tutulmamış, ekstea külfete girilmemiş, işten izin alınmamış, km ler gidilip efor sarfedilmemiş beyfendi bile olur böyle şeyler demiş buna reğmen bunu MEMLEKET MESELESİ HALİNE GETİRMEK 🤭 bilemedim .. 😂😂😂
Biz burada yorumlardan fark ediyoruz o tavırları, sizlere atılan mesajları düşünemiyorum. Çok iyi sabrediyorsunuz diyebiliyorum sadece, çünkü buraya bu şekilde yazabilen insanlar ikili konuşmalarda neler yapmaz. Allah sabır versin :ROFLMAO: Takıntılı olanlar daha da beter. Ben empati severim, iki tarafın yerine de kendimi koyar öyle yorum yaparım, görüşmediğim halde ona karşı tavırlarından rahatsız olduğum bir kadına destek oldum yorumlarda ki tavrında da tepkisinde de sonuna kadar haklıydı orda cephe aldılar :ROFLMAO: Sonra görüştüğüm kişiye sallamaya kalktılar aynı kişiler yine toplandı, kendi yaşadığı sorunu kadının sorunu gibi yansıtmaya çalıştı, onda sorun olmadığını belirtince ben kötü oldum. Yine aynı kişiler başka bir olayda bunları dile getirerek polemik istediler. Hep aynı isimler dikkat edersen hiç değişmez, zaten yazılan yorumlardan da anlaşılıyor insanların düşünceleri, niyetleri. Çok umursamıyorum artık doğru neyse yazarım. Bu söylediklerimi de yaranma olarak adlandıracaklarından şüphen olmasın. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
429
485
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu işler vallahi cok bozuldu mirim.
Eskiden kizlar arardı sabahtan bugün bekliyorum unutma diye..
Bu devre alışamadım bir türlü.

İşin şakası bir yana hanımefendi gelip ayrıntılı bir açıklama da da bulunmamış.
Yani erken saatte oluşmuş bir randevu bu saat 12 /1 gibi
Teknik olarak hanımefendinin zaten uykudan uyanıp hazırlanmasi için bile 10 gibi hayata bağlanması lazım.
Ne onkalkmis yazmış ne arkadaş yalandan da olsa geliyorum yoldayim bir şey lazımmış gibisinden hatırlatma veya dürtme de bulunmamış..
Yazık olmuş geçen zamana🤪🤪

mertcan_8355 Çevrimdışı
29 Haz 2025
150
143
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pes doğrusu. Maviş size vakit ayırmış mı ayırmış. Ön ödeme alsanız ve maviş gelmese ön ödemesi yanmıştı. Nerdeyse maviş suçlu çıkacak.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumlu referanslar da sizler için açılıyor. Yani her olumlu referansta bize bi yıldız yükseltme vs eklenmiyor. O
Sayın sevgili @Tuğçe Yılmazer
Ne demek olumlu referanslar bizler için açılıyor . Anlamakta biraz zorlandım sizin bakış açınızı merak ettim . Siz açılan tüm referansları okuyormusunuz ?
Örnek vermek için soruyorum . Size bir xxxx maviş yazdığı zaman mavişin referanslarına girip mi bakıyorsunuz . Evet yazdığımız referanslarda bizler hakkında da sizler için az da olsa fikir veriyor olabilir ama referanslar bizler için değil sizler için kıyaslamanız farklı pencereden baktığımız anlamına geliyor benim için . Neden mi ? Referans nedir kendi yaşadıklarımız doğrultusunda bir nevi tavsiye niteliğindedir . Etkileşim sağlar ve burada bulunan bir pembiş in ilanı ile örtüşüp örtüşmediği hakkında fikir verir ve okuyan okuduğundan kendisi ile kendi kriteri ile bir çıkarım sağlayan kişi de o o pembiş ile görüşme sağlamak için talep oluşturur . Aslında bir nevi Marketing yada p r gibi Yani burada mavi ye ne fayda sağlar yani aslında sizlerin ilanlarını destekler olumlu referanslar .
Siİn pencerenizden anlamaya çalışıyorum lütfen siz açıklatın

Çünkü hepimiz biliyoruz ki pembişler bir birlerine soruyor yada sorgulama proğramları kullanıyor . Tahmin ediyorum ki bir çok pembiş mavişlerin açtığı referansları okumuyor bile kendilerine açılmadı ise ...

mertcan_8355 Çevrimdışı
29 Haz 2025
150
143
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda Pembişe referans yazınca altına pembiş de maviş için referans yazsın .🤣

DEFNE Çevrimdışı
23 Haz 2023
772
2,001
Devir değişti harbiden Eskiden yoktu watsap felan şimdi lükse kaçtı engel felan atanlar oluyor eskiden müşteri kaybetmek istemezlerdi referans bile sormazlardi arasınlar diye can atarlardi şimdi arayanlara engel atıyorlar bak hele lükse bak gerekirse maille başvuru yapicaksin kendilerini bulunmaz nimet olarak gören çok var 😂 o dönemler telefonları anında acarlardi geri donerlerdi hiç düşünmezlerdi müşteri kaybetmek yani seçicilik yoktu tek odak hizmet etmekti şimdi öyle mi ? tabi o dönemle şimdiki dönem arasında ciddi fark var teknolojinin geldiği durum ekonomi birini kaybetse diğeri zaten sırada hazırda bekliyor kaybedecek birseyi yok, zaten çoğu artık zevk için yapıyor bu işi para ikinci planda kaldi dünyanın parasını ver anal yapmaya ikna edemezsin cogunlukla eskiden öyle değildi işte devir değişti.
Ne kadar şuursuzca yazilmis bir yorum!! Bak hele lükse bak derken ? Sizin dediginiz sekilde kim bilir kac pembis sorunlu gorusmeler yapmistir mecburiyetten secici olamadiklari zaman !! Siz en iyisi ormanda yasayin orada mail whatsapp falan da yoktur daha mutlu olursunuz hem referans soranda olmaz size..

Son düzenleme:
13 Eki 2025
469
1,495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Devir değişti harbiden Eskiden yoktu watsap felan şimdi lükse kaçtı engel felan atanlar oluyor eskiden müşteri kaybetmek istemezlerdi referans bile sormazlardi arasınlar diye can atarlardi şimdi arayanlara engel atıyorlar bak hele lükse bak gerekirse maille başvuru yapicaksin kendilerini bulunmaz nimet olarak gören çok var 😂 o dönemler telefonları anında acarlardi geri donerlerdi hiç düşünmezlerdi müşteri kaybetmek yani seçicilik yoktu tek odak hizmet etmekti şimdi öyle mi ? tabi o dönemle şimdiki dönem arasında ciddi fark var teknolojinin geldiği durum ekonomi birini kaybetse diğeri zaten sırada hazırda bekliyor kaybedecek birseyi yok, zaten çoğu artık zevk için yapıyor bu işi para ikinci planda kaldi dünyanın parasını ver anal yapmaya ikna edemezsin cogunlukla eskiden öyle değildi işte devir değişti.
Google sitelerinw girerseniz hala o arkadaşlara ulaşabilirsinz ;) ama kim önce varırsa o kapar .

13 Eki 2025
469
1,495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne kadar şuursuzca yazilmis bir yorum!! Bak hele lükse bak derken ? Sizin dediginiz sekilde kim bilir kac pembis sorunlu gorusmeler yapmistir mecburiyetten secici olamadiklari zaman !! Siz en iyisi ormanda yasayin orada mail whatsapp falan da yoktur oraya daha uygunsunuz..
Arayışlara geldik ahajajajaj 😂😂😂

Son düzenleme:
13 Eki 2025
469
1,495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sayın sevgili @Tuğçe Yılmazer
Ne demek olumlu referanslar bizler için açılıyor . Anlamakta biraz zorlandım sizin bakış açınızı merak ettim . Siz açılan tüm referansları okuyormusunuz ?
Örnek vermek için soruyorum . Size bir xxxx maviş yazdığı zaman mavişin referanslarına girip mi bakıyorsunuz . Evet yazdığımız referanslarda bizler hakkında da sizler için az da olsa fikir veriyor olabilir ama referanslar bizler için değil sizler için kıyaslamanız farklı pencereden baktığımız anlamına geliyor benim için . Neden mi ? Referans nedir kendi yaşadıklarımız doğrultusunda bir nevi tavsiye niteliğindedir . Etkileşim sağlar ve burada bulunan bir pembiş in ilanı ile örtüşüp örtüşmediği hakkında fikir verir ve okuyan okuduğundan kendisi ile kendi kriteri ile bir çıkarım sağlayan kişi de o o pembiş ile görüşme sağlamak için talep oluşturur . Aslında bir nevi Marketing yada p r gibi Yani burada mavi ye ne fayda sağlar yani aslında sizlerin ilanlarını destekler olumlu referanslar .
Siİn pencerenizden anlamaya çalışıyorum lütfen siz açıklatın

Çünkü hepimiz biliyoruz ki pembişler bir birlerine soruyor yada sorgulama proğramları kullanıyor . Tahmin ediyorum ki bir çok pembiş mavişlerin açtığı referansları okumuyor bile kendilerine açılmadı ise ...
Kasdettiğim şeyler sizinde dediğiniz gbi sizlere tavsiye vermek maksatlı yazılıyor düşüncesi. X te referans olmadan da programlar yapılabiliyorrr neticede. Her görüştüğümüz partnerimiiz ref yazmayabiliyor. Bazen bizler bu referans konusunu açabiliyoruz. Bunun üzerine de açılabiliyor. . Bu da sizlere güven vermek adına. Mesele fayda sağlamak üzerineyse güveni pekiştirmek tir bu. Faydadan kasıt kazancsa SERVİS VEREN taraf bizler oldugumuz için bu kacınılmaz zaten. Hani sürekli prog gelmeyen birini kızlar arasında ekiyor diye ilan ediyorsunz deniliyor ama aslında kimse bu yüzden görüşmemezlik yapmıyor değil ki. Biri ben bunu yasadm diyorsa bi başka arkadasımız bakalm şimdi nasıl olacak diye programını olusturuyor yine. .. iki gündür biraz katılım sağlamak istemiştim ama gerçekten fazlaaıyla pişman oldum. Artık sadecw kendi konularımda devam edeceğim. Sizlere keyifli forumlar dilerim. ..

Harika bir gün olsun . .. 🫠❤️👋🏻

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kasdettiğim şeyler sizinde dediğiniz gbi sizlere tavsiye vermek maksatlı yazılıyor düşüncesi. X te referans olmadan da programlar yapılabiliyorrr neticede. Her görüştüğümüz partnerimiiz ref yazmayabiliyor. Bazen bizler bu referans konusunu açabiliyoruz. Bunun üzerine de açılabiliyor. . Bu da sizlere güven vermek adına. Mesele fayda sağlamak üzerineyse güveni pekiştirmek tir bu. Faydadan kasıt kazancsa SERVİS VEREN taraf bizler oldugumuz için bu kacınılmaz zaten. Hani sürekli prog gelmeyen birini kızlar arasında ekiyor diye ilan ediyorsunz deniliyor ama aslında kimse bu yüzden görüşmemezlik yapmıyor değil ki. Biri ben bunu yasadm diyorsa bi başka arkadasımız bakalm şimdi nasıl olacak diye programını olusturuyor yine. .. iki gündür biraz katılım sağlamak istemiştim ama gerçekten fazlaaıyla pişman oldum. Artık sadecw kendi konularımda devam edeceğim. Sizlere keyifli forumlar dilerim. ..

Harika bir gün olsun . .. 🫠❤️👋🏻
farklı pencere açısı her zaman iyidir
Sizin de dediğiniz gibi tavsiye . X den proğram oluşur mu evet ama benim x hesabım yok mesela ..

Size de harika bir gün olsun .

Koç1 Çevrimdışı
7 Haz 2026
151
93
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne kadar şuursuzca yazilmis bir yorum!! Bak hele lükse bak derken ? Sizin dediginiz sekilde kim bilir kac pembis sorunlu gorusmeler yapmistir mecburiyetten secici olamadiklari zaman !! Siz en iyisi ormanda yasayin orada mail whatsapp falan da yoktur daha mutlu olursunuz hem referans soranda olmaz size..
üslup Saygı ve empati en önemli şey arkadaşlar Defne çok güzel yazıp anlatmış

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
baba senin kafa biraz burda ;

Dalgic34 Çevrimdışı
21 Ara 2021
84
151
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugüne kadar buradan yeni tanıştığım yani yazdığım ne kadar hanımefendi ile görüşme yaptıysam öncesinde tırnak içinde söylüyorum GELECEKSIN DEĞIL MI diye bana sorulmuştur hep çünkü yeni gelen biriyim randevumu almışım teyit maksatlı hep onlar sormuştur isterseniz isim de yazayım beyefendi taklit hatası yapmıştır tecrübelidir değildir bunlar tabii ki ayrı konular ben kendi açımdan bu işin mantığı bu diye düşünüyorum malum artı bunun yanında bir hanımefendiyi ekmek demek burada kızların WhatsApp grubunda kara listeye düşmek demektir yani bu işi rutin bir şekilde yapan için hiç de güzel bir durum değil şahıslar üzerinden değil mantık olarak beyefendi %100 haklıdır arardı teyid ederdi etmezdi bunlar farklı konular

Seyunn

Normal Üye
13 Eyl 2023
11
32
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazmayayım dedim ama “hata tek taraflı değil” söyleminde bulunan arkadaşlara şiir falan yazasım geldi. Küçülmeyelim lütfen.. herkese iyi forumlar.

Koç1 Çevrimdışı
7 Haz 2026
151
93
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen dagina git terbiyesiz seni paran bittiğinde görücem seni yapa yalnızsın kimsen yok ailem biliyormu ? Dağda yaşamaya devam et😜😭😂
İlk baş aile karıştırma burda herkesin ailesi kendine özel ve değerlidir sakın aile ile vurmaya kalkma bir kadını özellikle bu bir
İkincisi sen erkeksen erkek gibi davran kadınla nasıl konuşulur muhatap olunur ona dikkat et ve saygını koru belden aşağı vurmak hemde ailesiyle yattığı işle adamlığa yakışmaz
@DEFNE değer verdiğim bir insandır sana tutmuş cevap vermiş hakaret etmeden uzatma konuyu bak hayatına işine

Koç1 Çevrimdışı
7 Haz 2026
151
93
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Avukatisin anladık o bize hakaret etsin assalasin ama cevap vermeyelim senin gibiler bitmez yıllardır bitmiyor zaten bayan savunucalari sanada daha cevabım yok by
Burda kim kimseyi savunmuyor ben dediğim kadınla program bile yapmadım ama nasıl iyi dürüst bir insan olduğunu biliyorum bunları da geç sen bir kadını yaptıpı işle Ailesiyle vurma yakışmaz ne olursa olsun aile ve para kazanılan işle vurulmaz insan değerlere Saygı duyulur o yüzünden uzatma

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
Tartışmayın diye konuyu kilitliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar