Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uzun zaman sonra yeniden Shakira

idea

Normal Üye
29 Eyl 2025
35
41
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En son geçen yaz görüştüğüm @shakira hanım ile nihayet yeniden görüşme fırsatım oldu.
Geçen zamanda öncekine nazaran daha fit daha çıtı pıtı, sözüm ona 20 yaşındaki kızlara taş çıkartır bir fizikle karşıladı beni.
Her zamanki gibi ikramları, yatağı ve içten sohbetleri ile beni benden aldı diyebilirim.
Küçük bir tırnak kazası yaşamamıza rağmen hızlıca toparlanarak beni bulutların üzerine çıkarmasını yine bildi.
Kendisine tekrar sonsuz teşekkür ederken, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemesini canı gönülden istiyorum.

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
geribildiirm için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
235
337
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
En son geçen yaz görüştüğüm @shakira hanım ile nihayet yeniden görüşme fırsatım oldu.
Geçen zamanda öncekine nazaran daha fit daha çıtı pıtı, sözüm ona 20 yaşındaki kızlara taş çıkartır bir fizikle karşıladı beni.
Her zamanki gibi ikramları, yatağı ve içten sohbetleri ile beni benden aldı diyebilirim.
Küçük bir tırnak kazası yaşamamıza rağmen hızlıca toparlanarak beni bulutların üzerine çıkarmasını yine bildi.
Kendisine tekrar sonsuz teşekkür ederken, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemesini canı gönülden istiyorum.
Değerli referans için çok teşekkür ediyorum 💙 yine beklerim…

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar