- 3 Ağu 2025
- 1,218
- 3,507
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Fazlalıkları çıkarmak istedim 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kudurun hiç uyuyamayın mı demek ?Fazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Kudurun hiç uyuyamayın mı demek ?Fazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Kamyon yoldan mı çıkar diyorsun üstadYine hayalleri süsleyecek ve rüyaları ısıtacak güzel bir poz vermişsiniz @Ataşehir ASYA ÖZ hanım. Yoksa ıslatacak mı demek lazım bilemedim.![]()
Ama çok yanlış . Artık hiç uyku tutmaz kiFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Doğru bir karar vermişsiniz Asya hanım siz şimdi evinizde çiplak da geziyorsunuz dur daFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Oda neydi öyle waaavvvFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Kudurun hiç uyuyamayın mı demek ?
Hadi uyuyun eğer uslu bir çocuk olduysanız rüyanızda beni görebilirsin mi demek ?
Güzel resim için teşekkürler![]()
Sen hangisini demek istersen canımYine hayalleri süsleyecek ve rüyaları ısıtacak güzel bir poz vermişsiniz @Ataşehir ASYA ÖZ hanım. Yoksa ıslatacak mı demek lazım bilemedim.![]()
Uslu çocuk olmayalımuyumayın demek
Fazlalıklar çıkınca , sanki daha fazla oldu herşeyFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Mükemmelsin asyaFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Uyuyamıyorduk şimdi uyku delisi olacağım. Fazlalıkları çıkardım dediniz ama iki kalpli bir fazlalık daha var sanki.Fazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Sansüre hayır
Var olsun sansürsüz geceler
Teşekkür ederim canımMükemmelsin asya
Senle adla rahat durmak istemeyenlereFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Begenmeniz benim için çok önemli Levent beyYine hayalleri süsleyecek ve rüyaları ısıtacak güzel bir poz vermişsiniz @Ataşehir ASYA ÖZ hanım. Yoksa ıslatacak mı demek lazım bilemedim.![]()
Çok severim çıplak gezmeyiDoğru bir karar vermişsiniz Asya hanım siz şimdi evinizde çiplak da geziyorsunuz dur da![]()
Oda neydi öyle waaavvv![]()
Az kaldı az sana neler yapacağımFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Neler merak ettimAz kaldı az sana neler yapacağım![]()
Bu pozisyondaNeler merak ettim![]()
Öfff yaaa...Fazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Öfff yaaa...
Yine de,fazlalik![]()
Çok severim çıplak gezmeyi![]()
Yaramaz severimUslu çocuk olmayalım
Yaramazlık yapalım
O halde![]()
Ne oldu canımFazlalıklar çıkınca , sanki daha fazla oldu herşey![]()
Gözümüze , tenimize hitap eden, dokunabileceğimiz çok daha güzellikler çıktı ortayaNe oldu canım![]()
Tabi canımWowww karşıanmak isterim elbette uygun bir zaman da
![]()
Çıkar o zaman canımOfff uyuyamadım ama bunu gördükten sonra gözlerim fal taşı gibi açıldı. Esas şimdi uyuyamam. Fazlalıkları kendim çıkarmayı çok isterim.
Bu nasıl bir Duru güzellikFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Çok teşekkür ederim canımBu nasıl bir Duru güzellik![]()
Çok düşük bir ihtimal dahi olsa uyumak için @Ataşehir ASYA ÖZ hiç mi hiç uyumayın diyorsunFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Aynen öyle canımÇok düşük bir ihtimal dahi olsa uyumak için @Ataşehir ASYA ÖZ hiç mi hiç uyumayın diyorsun
Offff ki ne off! Bu pozisyonda isterimFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
He bi bu eksikti az uykum vardı hadi gelde şimdi uyu yaktın gene ortalığı sabah boy abdesti almak şart olduFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Ne zaman istersenOffff ki ne off! Bu pozisyonda isterim![]()
Bu postun altına anlık bir foto hiç uyutmaz bu gece sanki![]()
Doğru bir karar vermişsiniz Asya hanım siz şimdi evinizde çiplak da geziyorsunuz dur da![]()
Çok güzel tam anal pozisyonuFazlalıkları çıkarmak istedim![]()
Olması gereken yerlerde olsunlar canımDemekki emojileri fazlalık olarak görmüyoruz![]()
He bi bu eksikti az uykum vardı hadi gelde şimdi uyu yaktın gene ortalığı sabah boy abdesti almak şart oldu))
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!