KenanKeskin
Normal Üye
- 23 Eki 2020
- 24
- 121
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçen hafta Anna hanım ile iki saatlik bir görüşme yaptık. Kendisinin iletişimi hızlı cevap vermesi sayesinde randevuyu oluşturduk. Otopark sıkıntısı olmayan bir residans dairede buluşmamızı gerçekleştirdik. Evin temizliği, banyodaki detaylar ve ikramlıklardan görüşme için özenildiğini anlıyorsunuz.
İlk masajı terapi şeklinde aldım, özel yağlar ve masaj tekniği ile gerçekten üst düzey bir masaj hizmeti alıyorsunuz. Daha önce masaj salonlarında masaj deyeminiz olduysa onlarla kıyaslamayın, bu masaj gerçekten iyi. Hakkını veriyor Anna hanım,
İkinci masajı ise erotik masaj şeklinde yaptık daha çok vücut teması ve haz odaklı bir masaj oldu. Anna hanımın vücudu ve seksiliği birleşince muhteşem bir haz alıyorsunuz masajdan.
Masaj seven arkadaşlara tavsiye ederim kesinlikle. Her iki masajıda gerçekten etkileyiciydi.
Tekrar bu deneyimi bana yaşattığı için Anna hanıma teşekkür ediyorum.
İlk masajı terapi şeklinde aldım, özel yağlar ve masaj tekniği ile gerçekten üst düzey bir masaj hizmeti alıyorsunuz. Daha önce masaj salonlarında masaj deyeminiz olduysa onlarla kıyaslamayın, bu masaj gerçekten iyi. Hakkını veriyor Anna hanım,
İkinci masajı ise erotik masaj şeklinde yaptık daha çok vücut teması ve haz odaklı bir masaj oldu. Anna hanımın vücudu ve seksiliği birleşince muhteşem bir haz alıyorsunuz masajdan.
Masaj seven arkadaşlara tavsiye ederim kesinlikle. Her iki masajıda gerçekten etkileyiciydi.
Tekrar bu deneyimi bana yaşattığı için Anna hanıma teşekkür ediyorum.