Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Unutulmaz anlar Zlata İle Başlar

berkayisik Çevrimdışı

berkayisik

Normal Üye
23 Ağu 2021
31
58
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zlata ile cuma günü hızlı şekilde randevu alıp bir görüşme gerçekleştirdik. Ulaşım çok rahat, Metro ile hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Araba konusunda park problemi olabilir. İlgisi ve alakası çok güzel. Yabancılık çekmiyorsunuz. Yıllardır tanıdığınız biri gibi hareket ediyor :) Vücudu resimlerde görüldüğü gibi harika. Yüz güzelliği de tam bir Rus :) Yatak performansı sizi uçurur. Kendinizi ona bırakın. Kendisine bilen birinin masaj yapmasına da bayılır. Benden bu kadar :)

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
838
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,217
2,316
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Zlata ile cuma günü hızlı şekilde randevu alıp bir görüşme gerçekleştirdik. Ulaşım çok rahat, Metro ile hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Araba konusunda park problemi olabilir. İlgisi ve alakası çok güzel. Yabancılık çekmiyorsunuz. Yıllardır tanıdığınız biri gibi hareket ediyor :) Vücudu resimlerde görüldüğü gibi harika. Yüz güzelliği de tam bir Rus :) Yatak performansı sizi uçurur. Kendinizi ona bırakın. Kendisine bilen birinin masaj yapmasına da bayılır. Benden bu kadar :)
Mmmm. Çok teşekkür ederim.
Evet. Harika bir toplantı yaptık. 🫂👫Çok eğlendim. Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Çok memnun oldum.
👨‍👦💆‍♀️Gerçekten. Dokunmayı çok seviyorum. Beni okşamaları, alnımdan öpmeleri, 🍑papağıma masaj yaptırmaları, vücuduma krema sürmeleri hoşuma gidiyor. Bu benim afrodizyağım. Eyvallah 😘.
🍑🍑😄Bu arada, birçoğu kıçıma dokunmak ve sıkmak istiyor. Bu, karşılıklı zevk almak için iyi bir nedendir.
🚇 Metroya ulaşmak çok uygun. 🚙YakınlardakiOtoparlar sadece gündüzleri boştur.
🚘🚘Taksim'de evden 10 dakika uzaklıkta büyük bir otopark var. 🛣Cumhuriyet cd'sine gitmeniz tavsiye edilir. Burası düz, düz bir cadde. Yorulmayacaksınız

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

akua Çevrimdışı

akua

0
3 Nis 2011
1,952
1,595
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar