- 19 Şub 2026
- 114
- 146
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba zamparalar
bu hafta Pazar akşamından hızlı bir diyalog ile P.tesi için bir program oluşturduk Umaycığım ile, Çok net ve kesin konuşan birisidir kendisi aman ağzımızdan çıkanlara dikkat edelim, 
ben Ataşehir de ki yerine misafir oldum konum gayet rahat nezih ve elit bir site giriş çıkış da ve otopark ile alakalı hiçbir problem yok… Gelelim umaycığıma kendisi resimdekiler ile tıpatıp aynı hatta fazlası var eksiği yok diyebilir, Seksi, çıtı pıtı fazlasıyla esnek ve güzel bir fiziğe sahip. muhabbet harikule yani daha iyi tasvir edebilecek bir kelime aklıma gelmedi. hemen hemen herkonuda size eşlik edebilecek bir kültüre ve sizinle o anı yaşayacak bir enerjiye sahip. Ben ilk defa bu şekilde bir görüşme yaptım yani daha önceden tantra deneyimim olmadı ondan dolayı da , yaşadığım nefes kontrol , duygu ve haz çok üstlerdeydi ki bunların hepsinde başrol oyuncusu tabiki de umayyyy, çok seksi bir kadının sizin heryerinize kendine has bir enerji ile temas edişi ve o ahenk ile sizi baştan çıkarıcı dokunuşları bir de üstüne ince nüanslar ile sizi kaç kere tepe ye çıkarıp aşağı bırakışı ile üst düzey bir boşalma keyfi, yani bunların hepsi yaşanırken sizinle birlikte aynı şeyleri onunda yaşayışı ve bir kadının o derece tahrik olup yükselmesi aynı anda dehşet derece de ıslanmasına şahit oluyorsunuz ki vücudunuzda zaten tamamını da hissediyorsunuz. Bir kadını o derece de şehvetli istekli ve pik noktasında izlemek bu süre de de size nuru masajı ile eşlik etmesi harika bir duygu… Aslında her erkeğin kesinlikle bunu yaşamasını çok isterim ki be bu güne kadar hiç bu şekilde bir keyif yaşamamıştım. Gerçekten çok ayrı bir zevk, haz ve enerji paylaşımı… Neyse çok uzattım Bunların hepsi için Umaycığıma çok teşekkür ediyor ve bir o kadar sert ve diri aynı zamanda da narin ve şehvetli vücuduna öpücükler kondurarak yazımı sonlandırıyorum… herkese zaman ayırıp okuduğu için de ayrıca teşekkürler