Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Acil şifalar dilerim @ÇağlaaSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Geçmiş olsun prensesSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Çokk teşekkür ederimGeçmiş olsun @Çağlaa Hanım. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Geçmiş olsun Çağla hanım inşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.Selammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Çok geçmiş olsunSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Çok geçmiş olsunSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileğiyleSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
![]()
Geçmiş olsunSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Çok çok geçmiş olsun.. Şifalar dilerimSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Acil şifalar dilerim çok geçmiş olsunSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Geçmiş olsun sevgili @Çağlaa . Sağlıkla dönüşünü 4 gözle bekliyorumSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Sağlıklı günler dilerimSelammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Geçmiş olsun,Selammmmmmufak bir operasyon geçirdim önümüzdeki 20 gün maalesef görüşemelerime devam edemeyeceğim. 20 gün sonra tekrar buralardayım..
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!