Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkan Şoray'a benzeyen prenses ile muhteşem geçe

hic 321

Normal Üye
24 Eyl 2023
2
7
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba. 8 Temmuz akşamı ön ödeme mağduru olmuş otururken, bir çok defa buluşmak istediğim ama bir türlü denk gelmeyen prenses hanıma yazdığımda, çok ısrarım sonucu buluşmayı kabul etti. ön ödememi yaptım ve konumunda buluştuk. Çok güzel bir hanımefendi, Siyah saçları ve güzel yüzüyle aynı Türkan Şoray'a benziyordu. Tanışma faslından sonra önce elleriyle beslemeyle beni, danslarıyla, küçük frikiklerle ortamın ısısını yükseltip yatak odasına aldı beni. Güzel zamanlar geçirdik. Kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,683
11,427
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba. 8 Temmuz akşamı ön ödeme mağduru olmuş otururken, bir çok defa buluşmak istediğim ama bir türlü denk gelmeyen prenses hanıma yazdığımda, çok ısrarım sonucu buluşmayı kabul etti. ön ödememi yaptım ve konumunda buluştuk. Çok güzel bir hanımefendi, Siyah saçları ve güzel yüzüyle aynı Türkan Şoray'a benziyordu. Tanışma faslından sonra önce elleriyle beslemeyle beni, danslarıyla, küçük frikiklerle ortamın ısısını yükseltip yatak odasına aldı beni. Güzel zamanlar geçirdik. Kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Öncelikle sizi tanıdığıma çok memnun oldum tekrardan çok teşekkür ederim

Bana gelmeden önce talihsiz bir olay yaşamış birisine ön ödeme yapmış ve engeli yemiş işte maalesef ki böyle sahtekarlar böyle iğrenç insanlar var ve bunları barındırmamamız gerekiyor
Prenses hanım iyi ki sizinle denk geldim dedi

🩷😁

Çok eğlendik 🩷 öptüm çok

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,183
1,389
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ön ödeme yapmış ve engeli yemiş işte maalesef ki böyle sahtekarlar böyle iğrenç insanlar var ve bunları barındırmamamız gerekiyor
Oluyor bazen öyle şeyler, zamparanın yol kazasıdır diyip geçmek en iyisi.
Bulgarisran'daki tanımadığım insanın 10 yıldır yolunu gözlüyorum, bilet parasını gönderdik, bakalım gelecek inşallah..😂

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bulgarisran'daki tanımadığım insanın 10 yıldır yolunu gözlüyorum, bilet parasını gönderdik, bakalım gelecek inşallah..😂
Yapmayın işte bırakın bir kıza inatçı desinler dili sivridir desinler delidir desinler bir kıza dolandırıcı demesinler bir insan kendine bu kelimeyi nasıl söyletir ya böylelerinin ismini Alenen alenen ifşalayın yazmaları gerekiyor önüne gelene de para atmasınlar ya bir zahmet

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İnşallah gereken cezayı alır. Bu tip insanlar hiçbir yerde barınmamalı; yaptıkları her yerde ifşa edilmeli. Dolandırıcılığın affı olmamalı. Elbet bir gün yaptıklarının bedelini öderler. Biz de sessiz kalmayıp insanların bu tür kişilere karşı dikkatli olmasını sağlamalıyız.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar