Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Türbanlı Afet Şule

sagooa

0
Normal Üye
13 Ocak 2019
34
67
Cinsiyetiniz nedir?
Şule hanım ile pazar günü tavsiye ettiği üzere GOP taki suitte görüşme için randevulastik.
Ben erkenden vardım suite ve beklemeye devam ederken tam saatinde kapı çaldı ve içeri genç ,ateşli ve türbanlı Afet giriverdi.Ve hemen soyunmaya basliyip insanın aklını başından aliyo.Vucudu süper göğüsler büyük kalçalar desen on numara hafif etli ve sıkı bir vücudu var ben çok beğendim özel anlarda süper tavsiye ederim herşey için teşekkürler Şule hanım

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teşekkür ederiz

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Şule hanım ile pazar günü tavsiye ettiği üzere GOP taki suitte görüşme için randevulastik.
Ben erkenden vardım suite ve beklemeye devam ederken tam saatinde kapı çaldı ve içeri genç ,ateşli ve türbanlı Afet giriverdi.Ve hemen soyunmaya basliyip insanın aklını başından aliyo.Vucudu süper göğüsler büyük kalçalar desen on numara hafif etli ve sıkı bir vücudu var ben çok beğendim özel anlarda süper tavsiye ederim herşey için teşekkürler Şule hanım
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

ŞULE BEBEK Çevrimdışı
20 Eki 2023
476
2,930
Teşekkür ederım canımmm

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar