Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Trajikomik bir görüşme anısı :)

14 Nis 2022
125
117
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili İmge ile ilk ve son görüşmemdi. Akşam iş çıkışı bir kaçamak yapayım istedim, sağolsun hızlıca programı yaptık kendisiyle. Ev biraz mahalle arasında gibiydi, arabayı bir sokak öteye bırakıp yürüdüm. Seksi bir kıyafetle karşıladı beni, başlarda biraz çekinik kaldık ikimizde, sonra ben rahat durmadım tabi 😈 İmge o ilk dakikalardan sonra çok cana yakın bıcır bıcır bir kız. Sohbeti keyifli, öpüşmesi lezzetli. Vücudu şahane, oldukça keyifli eğlenmeye başladık, detaylar bende.

Neyse tam operasyonun orta yerinde önemli bir yerden telefon geldi mecburen açtım. Ve tahmin edin, o seksi kızı yatakta bırakıp apar topar çıkmak zorunda kaldım. Maç golsüz bitti :(

Sevgili @İMGE, var mısın bir rövanş maçına 😻

Deadpool Çevrimdışı
15 Kas 2009
164
-2,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler.

selamo Çevrimdışı

selamo

0
5 Tem 2012
116
69
Cinsiyetiniz nedir?
Bu tip durum bana çok saçma gelir 20 30 dakka otelenmiye cek ne olabilirki ödeme yapsan sana yazık yapmasan bayan kendini kullanılmış hissedebilir daha iyi görüşmeler diliyorum iki tarafa da

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Sevgili İmge ile ilk ve son görüşmemdi. Akşam iş çıkışı bir kaçamak yapayım istedim, sağolsun hızlıca programı yaptık kendisiyle. Ev biraz mahalle arasında gibiydi, arabayı bir sokak öteye bırakıp yürüdüm. Seksi bir kıyafetle karşıladı beni, başlarda biraz çekinik kaldık ikimizde, sonra ben rahat durmadım tabi 😈 İmge o ilk dakikalardan sonra çok cana yakın bıcır bıcır bir kız. Sohbeti keyifli, öpüşmesi lezzetli. Vücudu şahane, oldukça keyifli eğlenmeye başladık, detaylar bende.

Neyse tam operasyonun orta yerinde önemli bir yerden telefon geldi mecburen açtım. Ve tahmin edin, o seksi kızı yatakta bırakıp apar topar çıkmak zorunda kaldım. Maç golsüz bitti :(

Merhaba
WhatsApp tan kendinizi hatırlatır mısınız rica etsem ? Nick yeni bu şekilde kim olduğunuzu maalesef anlayamadım ?

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,833
13,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Ramirez Çevrimdışı
21 May 2009
182
87
Cinsiyetiniz nedir?
Olumlu yazısı olmasına rağmen ilk ve son görüşmemdi diye başlayınca acaba olumsuz bir durum mu oldu diye düşündüm. Gerçi partner açısından değil ama talihsizlik olarak bir olumsuzluk yaşanmış tabi :) Kısmet başka sefere artık diyelim.

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Olumlu yazısı olmasına rağmen ilk ve son görüşmemdi diye başlayınca acaba olumsuz bir durum mu oldu diye düşündüm. Gerçi partner açısından değil ama talihsizlik olarak bir olumsuzluk yaşanmış tabi :) Kısmet başka sefere artık diyelim.
‘ilk ve son’ diye giriş yapıp yazının sonunda ‘rövanşa var mısın İmge ‘ demiş 🤣 bence kendisi de kararsız 😅😅

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
484
995
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kim olduğunu hatırlayamasam da komik bi yazı olmuş güldürdü 😂😂😂 hem yatakta bırakıp gitmiş hem rövanş maçı diyor üstelik ilk ve son olmuş 🤣🤣 beynim error🤯🤯🤣
Aslında unutulmayacak bir anı ama 😉

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Aslında unutulmayacak bir anı ama 😉
Herkesi, her anıyı aklımızda tutamayız. Belli ki görüşmeden aylar sonra yazılmış bir yazı bu. Referansın içinde beyefendi detay vermiş ama ben kendi tarafımda o anı nasıl ne şekilde yaşandığını hatırlayamadım ki bu çok normal..😚

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
484
995
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkesi, her anıyı aklımızda tutamayız. Belli ki görüşmeden aylar sonra yazılmış bir yazı bu. Referansın içinde beyefendi detay vermiş ama ben kendi tarafımda o anı nasıl ne şekilde yaşandığını hatırlayamadım ki bu çok normal..😚
Oh sorry my lady 😌

Speedyy Çevrimdışı

Speedyy

Normal Üye
21 Mar 2022
42
41
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge bırakılıp nasıl gidilir ya, naptın dostum sen 😅

loveandtears35 Çevrimdışı
11 Mar 2022
1
0
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Hakikaten ilginç olmuş :)

batuhano

Normal Üye
31 Ocak 2022
27
148
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım için teşekkürler

14 Nis 2022
125
117
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu tip durum bana çok saçma gelir 20 30 dakka otelenmiye cek ne olabilirki ödeme yapsan sana yazık yapmasan bayan kendini kullanılmış hissedebilir daha iyi görüşmeler diliyorum iki tarafa da
Aynen, aylar geçti, whatsapp’dan yazışınca hatırlayacaksın sevgili @İMGE, sana biraz daha detay verebilirim 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar