Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@TOPRAK ile Halkalı’daki evinde görüşme sağladık. Yine kapıyı aynı enerjiyle bir afet-i devran açtı. Hoş sohbetiyle cana yakınlığıyla ortamın modunu yükselterek rahat hissettiriyor. Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum.
@TOPRAK ile Halkalı’daki evinde görüşme sağladık. Yine kapıyı aynı enerjiyle bir afet-i devran açtı. Hoş sohbetiyle cana yakınlığıyla ortamın modunu yükselterek rahat hissettiriyor. Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum.
teşekkür ederim canım vaktini ayırıp bana referans yazdığın için ve misafirlerim kendi evi gibi evimde rahat etmez ben de rahat edemem her zaman beklerim tekrar teşekkür ederim