Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tomris etkisinde gecen harika zaman

istzaman Çevrimdışı
8 Haz 2025
261
244
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Tomris ile hafta sonu çok güzel bir vakit geçirdim. Onunla geçirdiğim akşam çok keyifliydi. Güzeldi, ilgiliydi ve yanındayken her şey doğal hissettirdi. Sevgili tadında birlikte film izledik, Çok keyifli özel anlar geçirdim. Herşey için teşekkürler 🥰🥰Tekrar görüşmek üzere 🥰

Tomris Çevrimdışı
25 Ocak 2024
675
3,646
@Tomris ile hafta sonu çok güzel bir vakit geçirdim. Onunla geçirdiğim akşam çok keyifliydi. Güzeldi, ilgiliydi ve yanındayken her şey doğal hissettirdi. Sevgili tadında birlikte film izledik, Çok keyifli özel anlar geçirdim. Herşey için teşekkürler 🥰🥰Tekrar görüşmek üzere 🥰
Çok teşekkürler canım❤️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

8 Mar 2021
125
138
38
Biraz detay verseniz aslında ne kadar güzel olur. Kaç saatlik görüşme ve hangi filmi izlediniz? Yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği 2 saat 58 dakika mesela. Grinin elli tonu deseniz 2 saat 5 dakika.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, benim de böyle bir hayalim var, İstanbul’daki tüm pembişleri yanına alıp sinema salonu kapatacağım.

Tomris Çevrimdışı
25 Ocak 2024
675
3,646
Biraz detay verseniz aslında ne kadar güzel olur. Kaç saatlik görüşme ve hangi filmi izlediniz? Yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği 2 saat 58 dakika mesela. Grinin elli tonu deseniz 2 saat 5 dakika.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, benim de böyle bir hayalim var, İstanbul’daki tüm pembişleri yanına alıp sinema salonu kapatacağım.
Seninlede izleyebilirdik 🥰🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar