Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ten Uyumu

Selimileri

Normal Üye
20 Şub 2025
10
46
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Karina çok güzel ve tatlı birisi. Evi benim oturduğum konuma göre uzaktı ama toplu taşımayla rahatça ulaşabilirsiniz. Kendisi kapıdan içeri girdiğindem gidene kadar hoş sohbeti, ikramları, sevişmesi, en önemlisi de dibine kadar zevki yaşatan yatak performansıyla bir harika. Her pozisyonu hakkını verdi. Aramızda öyle bir ten uyumu oldu ki görüşmemizi 1 saat daha uzatma teklifinde bulundu, ben de kabul ettim. Öpüşmeyi çok seviyor. Nerdeyse baştan sona, seks bittiğinde bile bol bol öpüştük. Fransız öpücüğünde de yataktaki maharetleri gibi çok iyi. Gerek saksosu, gerek 69'u, doggysi, misyoneri, bacak omuzası ve kaşık pozisyonu gibi her türlü pozisyonda da çok iyiydi. Kendisiyle seans aralarını da yatakta el el göz göze, dudak dudağa geçirdik. O beni ben onh öpmeler doyamadım. Gfe deneyimu yaşattı. Bakışlarıyla, anlayışı, şefkati, tutkusu ve şehvetiyle beni kuş gibi rahatlattı adeta. Bir dahaki sefere gelirsem de bana Özbek mantısı dahil olmak üzere Asyanın birçok lezzetini hazırlama sözü verdi. Bir dahaki sefefinde de grup yapmak üzere anlaştık kendisiyle. Kendisini tanımak gayet güzel ve keyifliydi.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

romeos

0
Normal Üye
12 Kas 2018
23
82
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşim için teşekkürler, madem opusmeyi bukadar seviyorum en kısa zamanda kendisini ziyaret edeyim, sizin ref çok faydalı oldu.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Karina çok güzel ve tatlı birisi. Evi benim oturduğum konuma göre uzaktı ama toplu taşımayla rahatça ulaşabilirsiniz. Kendisi kapıdan içeri girdiğindem gidene kadar hoş sohbeti, ikramları, sevişmesi, en önemlisi de dibine kadar zevki yaşatan yatak performansıyla bir harika. Her pozisyonu hakkını verdi. Aramızda öyle bir ten uyumu oldu ki görüşmemizi 1 saat daha uzatma teklifinde bulundu, ben de kabul ettim. Öpüşmeyi çok seviyor. Nerdeyse baştan sona, seks bittiğinde bile bol bol öpüştük. Fransız öpücüğünde de yataktaki maharetleri gibi çok iyi. Gerek saksosu, gerek 69'u, doggysi, misyoneri, bacak omuzası ve kaşık pozisyonu gibi her türlü pozisyonda da çok iyiydi. Kendisiyle seans aralarını da yatakta el el göz göze, dudak dudağa geçirdik. O beni ben onh öpmeler doyamadım. Gfe deneyimu yaşattı. Bakışlarıyla, anlayışı, şefkati, tutkusu ve şehvetiyle beni kuş gibi rahatlattı adeta. Bir dahaki sefere gelirsem de bana Özbek mantısı dahil olmak üzere Asyanın birçok lezzetini hazırlama sözü verdi. Bir dahaki sefefinde de grup yapmak üzere anlaştık kendisiyle. Kendisini tanımak gayet güzel ve keyifliydi.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar