- 26 Ağu 2021
- 914
- 3,322
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsun bu güzel fotoyu telefonun bozulmasına mı borçluyuz
Çok mu özlendin acaba
ÜzdüGeçmiş olsun![]()
Teşekkürler EvetGeçmiş olsun bu güzel fotoyu telefonun bozulmasına mı borçluyuz![]()
Teşekkürlergeçmiş olsun![]()
Sağ olGeçmiş olsun ..
Evet öyle oldu çok ama çok kiÖyle mi oldu![]()
Toplantı şartEvet öyle oldu çok ama çok ki
Kırmızı dosyalı olsun lütfen toplantımızToplantı şart![]()
Rehberin silinmiş olabilir ama bu güzellikle sen hafızalardan silinmezsin @DORA MOON
Açıkçası çok anladığım. Programlarda değil. Bir kısmı geldi. Bir kısmı gitti. Saçma sapan bir hale geldi. Kimisi whatsapp'a kaydolmuş. Neyse ne diyelim keyfimiz kaçmasın.Sağlık olduktan sonra her şey çözülür. Ne demişler "Bırak gitsin. Dönerse senindir"
Bu arada telefon rehberinizi Gggle veya benzeri bir bulut hesapla eşitlemeyi düşünebilirsiniz. Kaybolsa dahi yeni eşitlemede tekrar geri gelir![]()
Kendimizi tanıttıgımız halde ulaşamamak var ama@DORA MOON
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Anlamadım?O kadar mutlu oldum ki.
Hocam stalkladım da sizi 50 kere yazmışsınız, 50 kere terslemiş üslubunuzdan dolayı ki bence çok haklı. Hala neyi zorluyorsunuz?O kadar mutlu oldum ki.
Oğlum hayırdır sananeHocam stalkladım da sizi 50 kere yazmışsınız, 50 kere terslemiş üslubunuzdan dolayı ki bence çok haklı. Hala neyi zorluyorsunuz?
Hay aksi.. Yine mi seni buldu canım?
Anlıyorum seni güzel kardeşim iyi günler sanaOğlum hayırdır sanane
Ahhh alırsanAnlamadım?
HocammmmHay aksi.. Yine mi seni buldu canım?
Hep diyorum sana, sende nazar var diye.
Benim bi okuyup üflemem lâzim![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!