Mactavish34
Normal Üye
- 6 Şub 2020
- 41
- 79
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhabalar. Hatırı sayılır verilen bir aradan sonra imge kuyusunun arzusu artık dayanılmaz bir hal alınca imge ile kısa bir konuşma sonrası salı günü için randevulaştık. Akşam buluşma saatinin ateşi daha şarabı alırken alevlenmiş olacaktı ki rafta kalan alacağım son şarap satıcının kafasına düşmesine rağmen sağlam bir şekilde alındı. İmge kuyusu öyle bir çekmiş olacak ki beni aynı şekilde aceleden markette mandalina ile portakalı karıştırarak portakal alarak , çaldım imgenin kapısını karşımda yine ateşli bakışları duruşu ile açan güzellik kapıdan içeriye girmemden itibaren birbirimize karşı oynaşmalarımız ile devam etti. Kısa bir hasbihal sonrası artık o şehvetli kuyu dayanılmaz hale gelince duşumu almak üzere kalktım tekrar imge ile bir araya geldiğimizde ateşli bir özlem ile karşıladık birbirimizi gece boyunca süren sohbetimiz ateşli anlarımız 2 şişe şarabın dibini gösterdi öyle ki özel anlara da yansıdı bu durum. Özel anları paylaşmayı sevmediğimi önceki yazılarımda da söylemiştim ama bu sefer ki yaşadığım çok daha bir başkaydı imgenin yanında kendinizi kaybedebilirsiniz dikkatli olun derim. 
Bu güzel gece için teşekkür ederim bebişimm tekrar görüşmek dileğiyle
Herkese iyi forumlar