Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tekrar ve tekrar

Mactavish34 Çevrimdışı

Mactavish34

Normal Üye
6 Şub 2020
41
79
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar. Hatırı sayılır verilen bir aradan sonra imge kuyusunun arzusu artık dayanılmaz bir hal alınca imge ile kısa bir konuşma sonrası salı günü için randevulaştık. Akşam buluşma saatinin ateşi daha şarabı alırken alevlenmiş olacaktı ki rafta kalan alacağım son şarap satıcının kafasına düşmesine rağmen sağlam bir şekilde alındı. İmge kuyusu öyle bir çekmiş olacak ki beni aynı şekilde aceleden markette mandalina ile portakalı karıştırarak portakal alarak , çaldım imgenin kapısını karşımda yine ateşli bakışları duruşu ile açan güzellik kapıdan içeriye girmemden itibaren birbirimize karşı oynaşmalarımız ile devam etti. Kısa bir hasbihal sonrası artık o şehvetli kuyu dayanılmaz hale gelince duşumu almak üzere kalktım tekrar imge ile bir araya geldiğimizde ateşli bir özlem ile karşıladık birbirimizi gece boyunca süren sohbetimiz ateşli anlarımız 2 şişe şarabın dibini gösterdi öyle ki özel anlara da yansıdı bu durum. Özel anları paylaşmayı sevmediğimi önceki yazılarımda da söylemiştim ama bu sefer ki yaşadığım çok daha bir başkaydı imgenin yanında kendinizi kaybedebilirsiniz dikkatli olun derim. 😁😁 Bu güzel gece için teşekkür ederim bebişimm tekrar görüşmek dileğiyle 😘 Herkese iyi forumlar (y)

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,389
2,066
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

leite Çevrimdışı

leite

0
Normal Üye
4 Ağu 2009
44
94
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler. İlk ziyaret hedefim oldu kendisi. Güzel paylaşım.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,833
13,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,719
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!.. Sevişmenize sağlık!..

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,632
2,573
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar. Hatırı sayılır verilen bir aradan sonra imge kuyusunun arzusu artık dayanılmaz bir hal alınca imge ile kısa bir konuşma sonrası salı günü için randevulaştık. Akşam buluşma saatinin ateşi daha şarabı alırken alevlenmiş olacaktı ki rafta kalan alacağım son şarap satıcının kafasına düşmesine rağmen sağlam bir şekilde alındı. İmge kuyusu öyle bir çekmiş olacak ki beni aynı şekilde aceleden markette mandalina ile portakalı karıştırarak portakal alarak , çaldım imgenin kapısını karşımda yine ateşli bakışları duruşu ile açan güzellik kapıdan içeriye girmemden itibaren birbirimize karşı oynaşmalarımız ile devam etti. Kısa bir hasbihal sonrası artık o şehvetli kuyu dayanılmaz hale gelince duşumu almak üzere kalktım tekrar imge ile bir araya geldiğimizde ateşli bir özlem ile karşıladık birbirimizi gece boyunca süren sohbetimiz ateşli anlarımız 2 şişe şarabın dibini gösterdi öyle ki özel anlara da yansıdı bu durum. Özel anları paylaşmayı sevmediğimi önceki yazılarımda da söylemiştim ama bu sefer ki yaşadığım çok daha bir başkaydı imgenin yanında kendinizi kaybedebilirsiniz dikkatli olun derim. 😁😁 Bu güzel gece için teşekkür ederim bebişimm tekrar görüşmek dileğiyle 😘 Herkese iyi forumlar (y)
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Olan şarap satıcısına oldu 🤣🤣 bebeğim çok güzel zaman geçiriyorum seninle iyikilerimdensin🥰 aynı şekilde senin de böyle keyifli zaman geçiriyor olman beni daha çok mutlu ediyor💋 çok teşekkür ederim herşey için💕 tekrar tekrar görüşmek dileğiyle 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar