Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tek Taş DEFO...

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,201
1,402
Cümleten selamlar

Part 3: @DEFNE

Hiç kimse bilmez , bilemez , gönül ister ama sevemez , sürükler peşine aşkı , kimselere diyemez;)

En baştan yazıyım efsane bi görüşme , hafızamda kesinlikle yerini alır.:cool:

Kapı açıldı , arkadaş bu ne , insan değil bu , uzaydan falan mı gelmiş , bu kadar seksi olunur mu? , hiç acıma duygun yok mu? , kalp var , böbrek var , ciğer var , yaşlıyız biz kardeşimmmm.:devilish: Hafif makyajı , uzun orginal siyah saçları , siyah çok güzel karesteristik gözleri ve bakışları , gümüş rengi topuklusu , taransparan saks mavisimi civit mavisimi çok güzel bi rengi olan ve yakışan aynı renkte iç çamaşırları içinden görünüyor , pürüssüz omuzlar , gerdan , tay gibi pırıldayan bacaklar , önümde salona doğru yürüyor (y)…benimde istemsiz bi şekilde kafam bi sağ bi sol yapıyor😀, e tamam ben döniyim yeter bu kadar bundan sonrası sıkıntı olur , elimden bi kaza çıkar , afrodizyak patlaması yaşatıyor zaten.

Viski , kuruyemiş ve çok güzel bi muhabbet , samimi içten kendi gibi , rahat ortam , hatun mis , ev temiz , kafalar hafif moda girdi , libidolar tavan ve dört duvar arasına doğru süzülüş başlıyo.🥳

Dili olsada o oadanın konuşsa dediğim anlar başladı , kasılması , inlemesi , hafif titremesi , o anı yakalabilmenin hazzı bende kendi orgazmımdan nerdeyse daha keyifli benim için diyebilirim. Bundan sonrasını yazamıyorum ama bütün tüylerimin diken diken olduğu , bütün gözeneklerimin nefes aldığı bir an , müthiş…

Etilerin en güzeli @DEFNE , bana ayırdığın değerli vaktin için çok teşekkürler ...

Son düzenleme:
DEFNE Çevrimdışı
23 Haz 2023
772
2,001
Cümleten selamlar

Part 3: @DEFNE

Hiç kimse bilmez , bilemez , gönül ister ama sevemez , sürükler peşine aşkı , kimselere diyemez;)

En baştan yazıyım efsane bi görüşme , hafızamda kesinlikle yerini alır.:cool:

Kapı açıldı , arkadaş bu ne , insan değil bu , uzaydan falan mı gelmiş , bu kadar seksi olunur mu? , hiç acıma duygun yok mu? , kalp var , böbrek var , ciğer var , yaşlıyız biz kardeşimmmm.:devilish: Hafif makyajı , uzun orginal siyah saçları , siyah çok güzel karesteristik gözleri ve bakışları , gümüş rengi topuklusu , taransparan saks mavisimi civit mavisimi çok güzel bi rengi olan ve yakışan aynı renkte iç çamaşırları içinden görünüyor , pürüssüz omuzlar , gerdan , tay gibi pırıldayan bacaklar , önümde salona doğru yürüyor (y)…benimde istemsiz bi şekilde kafam bi sağ bi sol yapıyor😀, e tamam ben döniyim yeter bu kadar bundan sonrası sıkıntı olur , elimden bi kaza çıkar , afrodizyak patlaması yaşatıyor zaten.

Viski , kuruyemiş ve çok güzel bi muhabbet , samimi içten kendi gibi , rahat ortam , hatun mis , ev temiz , kafalar hafif moda girdi , libidolar tavan ve dört duvar arasına doğru süzülüş başlıyo.🥳

Dili olsada o oadanın konuşsa dediğim anlar başladı , kasılması , inlemesi , hafif titremesi , o anı yakalabilmenin hazzı bende kendi orgazmımdan nerdeyse daha keyifli benim için diyebilirim. Bundan sonrasını yazamıyorum ama bütün tüylerimin diken diken olduğu , bütün gözeneklerimin nefes aldığı bir an , müthiş…

Etilerin en güzeli @DEFNE , bana ayırdığın değerli vaktin için çok teşekkürler ...
cok tesekkurler herzaman beklerimmm seni yerim 😘

2 Ocak 2020
160
128
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı referans için teşekkürler,
Hocam senden yeni bir Top 10 listesi bekliyoruz. Görünen o ki Etilerin güzeli yeni listene ilk sıradan giriş yapacak🙂

Kinshasa Çevrimdışı
8 Haz 2024
102
83
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ortalik yine yanmis tutusmus ;) Harika bir paylasim, cok tesekkurler.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,705
3,074
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım ve referans için teşekkürler üstad. (y)

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
geribildirim için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar