- 3 Ağu 2025
- 1,172
- 3,969
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok özledim amaaTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Bu da sorumu , Sen bağımlılık yapasınTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Sıcak teninde kaybolup gitmek lazımTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Senin yanın da Tatlı ne ki sen tabi ki sen 20 Tatlı karolisi ve zevki tadı var sanki sendeTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Keşke bütün tehlikeler senin gibi olsa @Eda Brunette böylesi tehlikeler dostlar başınaTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
bal damlası gibisinTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Görüşme şansımız olmadı ama buraya yüklediğiniz fotoğraf ve videolardan sizin için yazılan referanslardan yola çıkarak ve tabikide öncelikle affınıza sığınarak diyorumki tatlının tatlılığı bir yere kadar. Tatlının sadece kaldırıcı kuvveti bulunur ama sizin öylemi,hem kaldırıcı kuvvetiniz hemde indirici kuvvetiniz bulunuyor. Kısacası siz daha tehlikeli oluyorsunuz ama böyle tehlikenin üzerine üzerine gidilirTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Kalp damar hastalıklarına ruh ve sinir hastalıklarına iyi geldiğin kesinlikle aşikar .Tatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Tatlı düşkünü bir adamım, senin de düşkünün olabilirimTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Sen efsanesin ya, seni yemek doyamadığım bir tatlıTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Tatlı ateşi seksiTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Tatlı şekerden, siz kalpten götürürsünüz @Eda Brunette hanımTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Bir mesaj uzağındayımÇok özledim amaa
Sen daha tehlikelisinTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
SenTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Her fotoğrafın beni benden alıyor..fotoğraf böyle etkiliyorsa gerçeğin ne yapar meraktayım..Tatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Tatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
ikisi de tehlikeli değil. doğru soru şu olmalıydı: Tatlı mı daha keyifli yoksa ben mi?Tatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Sen zaten tatli gibisin. Dolayisiyla tek yani sensin benceTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Görüşmek dileğiyleBu da sorumu , Sen bağımlılık yapasın![]()
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim görüşmek dileğiyleSenin yanın da Tatlı ne ki sen tabi ki sen 20 Tatlı karolisi ve zevki tadı var sanki sende![]()
Geç gördüğüm mesajlara sizi zor durumda bırakmamak için cevap vermiyorumEminim siz daha tatlısınızdır ama nedense cevap vermiyorsunuz wpden![]()
Anladım. Tekrar yazdım size dönüş yaparsanız çok sevinirimGeç gördüğüm mesajlara sizi zor durumda bırakmamak için cevap vermiyorum![]()
Tatlı kilo aldırır, sen insanın iliğini kemiğini kurutursun. Tatlı daha tehlikeliTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Yazdım ama tek tik gözümüyor. Engel yemedim umarımGeç gördüğüm mesajlara sizi zor durumda bırakmamak için cevap vermiyorum![]()
TatlıTatlı mı daha tehlikeli… ben m
Sevgili @akua teşekkürlerKeşke bütün tehlikeler senin gibi olsa @Eda Brunette böylesi tehlikeler dostlar başına
Güzel yorumunuz için teşekkürler @HERDİF24bal damlası gibisin
Teşekkürler @alex1010Görüşme şansımız olmadı ama buraya yüklediğiniz fotoğraf ve videolardan sizin için yazılan referanslardan yola çıkarak ve tabikide öncelikle affınıza sığınarak diyorumki tatlının tatlılığı bir yere kadar. Tatlının sadece kaldırıcı kuvveti bulunur ama sizin öylemi,hem kaldırıcı kuvvetiniz hemde indirici kuvvetiniz bulunuyor. Kısacası siz daha tehlikeli oluyorsunuz ama böyle tehlikenin üzerine üzerine gidilir![]()
Her derde devaKalp damar hastalıklarına ruh ve sinir hastalıklarına iyi geldiğin kesinlikle aşikar .
Görüşmek dileğiyleTatlı düşkünü bir adamım, senin de düşkünün olabilirim
Senin gibi tatlı tehlikeli olsun sonuçta insülin sende tedavisi kolayTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Seninle bir türlü denk gelememiştik, hep sana uymayan zamanlarda yazmıştım. Dün yazdım ama dönüş alamadım. Heycanla dönüş bekliyorum. Görüşmeden ölürsen gözüm açık gidicek gibiyimTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Tadımız bitmesinSen efsanesin ya, seni yemek doyamadığım bir tatlı![]()
Sen tehlikeli değilsin yatağın ömür uzatır doyamadımTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Görüşmek dileğiyleSen daha tehlikelisinAma tehlike severim çok davetkar ve tehlikeli pozlar güzellik
![]()
Tatlı sizin yanınızda ekşi kalır. Duruşunuz yetiyorTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Buna sesli güldüm
Güzel cümlelerin için teşekkür ederimHani tatlı yiyince insana mutluluk verir ya ama sonrası insan bedeni için zarardır ama siz her iki anlamda da insanın ruhuna ve bedenine bir şifasını
En kısa sürede görüşmek dileğiyle
Eda hanım
Ben teşekkür ederim Eda hanım umarım bir gün denk gelirizGüzel cümlelerin için teşekkür ederim![]()
Güzel sözSen daha çok bağımlılık yaparsın, o nedenle tehlikelisin![]()
Sevgili @victory1982 güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederimikisi de tehlikeli değil. doğru soru şu olmalıydı: Tatlı mı daha keyifli yoksa ben mi?
cevabım ise; tabiki sen her tatlıdan daha güzel ve daha keyiflisin. hatta tanıdığım kadınlar içinde en keyifli ve güzelleri arasında ön sıralardasın.
Sesli güldümTatlı kilo aldırır, sen insanın iliğini kemiğini kurutursun. Tatlı daha tehlikeli![]()
Görüşmek dileğiyleSenin gibi tatlı tehlikeli olsun sonuçta insülin sende tedavisi kolay![]()
Geç gördüğüm mesajlara sizi zor durumda bırakmamak için cevap vermiyorumSeninle bir türlü denk gelememiştik, hep sana uymayan zamanlarda yazmıştım. Dün yazdım ama dönüş alamadım. Heycanla dönüş bekliyorum. Görüşmeden ölürsen gözüm açık gidicek gibiyim![]()
Görüşmek dileğiyleValla ben senin gibi tehlikeden kaçınmam… kontrolü de tatlıyı da senin kahven icin seve seve feda ederim.@Eda Brunette
Mantıklıneden ayrı ayrı düşünelim ki bir kutu nutellaya bakar çok fazla tehlikeli olur
@Asperox teşekkürlerTatlı sizin yanınızda ekşi kalır. Duruşunuz yetiyor
Her iki teklifte çok güzel.Tatlı mı daha tehlikeli… ben mi?
Size katılıyorumHer ikisi de bağımlılık yapıyor diye biliyorum![]()
Senin üstüne tatlı tehlikeTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Sen hayatın en tatlısınTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Teşekkür ederimSen hayatın en tatlısın
Seni çok ovuyor ticari iş yaptıklarım tadına bakacagımTatlı mı daha tehlikeli… ben mi? Ekli dosyayı görüntüle 125449
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!