- 14 Haz 2013
- 89
- 94
- Cinsiyetiniz nedir?
Forumda pek referans açmadan ilerliyordum ancak Özge’nin güzel bir övgüyü hakettiğini düşünüyorum. Kendisiyle 3 hafta önce 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. İstanbul’un kalabalık bölgelerinden biri, araçla gidecekler bu bilgiyi dikkate alsa iyi olur. Çok yakınında bir otopark var ancak sadece abonelere özelmiş o yüzden giremiyorsunuz. Benim düştüğüm hataya düşmeyin 
Görüşme detaylarına gelecek olursak, çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılandım. Diyaloğunu, iletişimini çok beğendiğim bir pembiş oldu. Geyik gibi olacak ama zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Özel anlar bana kalmasın, biraz bahsedeyim. Güzel bir öpüşme, bu konuda kendini çok sakınmıyor. Sonrasında güzel bir oralla devam. Ardından çok güzel seanslar. Size uyum sağlayan, karşılıklı keyif alındığını hissettiren bir görüşme oldu benim için.
Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda gerçekten keyif aldığım bir görüşme oldu. Güzel anlar ve samimiyetin için teşekkürler
Görüşme detaylarına gelecek olursak, çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılandım. Diyaloğunu, iletişimini çok beğendiğim bir pembiş oldu. Geyik gibi olacak ama zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda gerçekten keyif aldığım bir görüşme oldu. Güzel anlar ve samimiyetin için teşekkürler