Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı kıvırcık ile yeniden

cagrikemer0

Normal Üye
17 Haz 2024
2
23
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz pazar günü Ceylin ile öğleden sonrası için 4 saatlik bir görüşme için kendisine yazdım. Anlık yazmama rağmen kabul etti.
Konum olarak merkezi bir noktada, cadde üzerinde olmasa da 50 metre mesafede park yerleri mevcut.
Daha önce de iki defa görüştüğümüz için ilk karşılaşmada nasıl bir güzellik ile karşılaşacağımı tahmin ediyordum ama Ceylin her seferinde daha da şaşırtıyor, müthiş bir güzellik ve kıyafet ile karşıladı. Hemen el yüz yıkama faslından sonra kahve ikram etti, kahve hazırlarken onu izlemek ayrı bir keyifti.
Yatak kısmında çok detaya girmeyeceğim ama çok güzel vakit geçirdim pürüzsüz bir ten,kıvrımlı vücut hatları, inanılmaz servisler…

Geçirdiğimiz güzel saatler için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler .

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,169
11,995
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçtiğimiz pazar günü Ceylin ile öğleden sonrası için 4 saatlik bir görüşme için kendisine yazdım. Anlık yazmama rağmen kabul etti.
Konum olarak merkezi bir noktada, cadde üzerinde olmasa da 50 metre mesafede park yerleri mevcut.
Daha önce de iki defa görüştüğümüz için ilk karşılaşmada nasıl bir güzellik ile karşılaşacağımı tahmin ediyordum ama Ceylin her seferinde daha da şaşırtıyor, müthiş bir güzellik ve kıyafet ile karşıladı. Hemen el yüz yıkama faslından sonra kahve ikram etti, kahve hazırlarken onu izlemek ayrı bir keyifti.
Yatak kısmında çok detaya girmeyeceğim ama çok güzel vakit geçirdim pürüzsüz bir ten,kıvrımlı vücut hatları, inanılmaz servisler…

Geçirdiğimiz güzel saatler için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.
Aşkım benim İyi ki yazdın İyi ki görüştük 😘😘. Teşekkür ederim balım güzel yorumun için. Her zaman görüşmeye beklerim bebeğim 🤗🤗🤗. Seninle zaman geçirmek de keyifliydi. Her zaman kapım açık Aşkım ne zaman istersen beklerim kahve de yaparım 🤪🤪🤪. Tekrar görüşene de kendine iyi bak bebeğim çok öpüyorum 😘💋💋💋😋😘🤗😘💋💞💞💞💞💋💋💋😋💞💞🙈🙈💋😘😘😋💞😋😘😘😋🙈🙈💞😋💋💋💋💞🙈😋💋💋😘🤗🤗😘😋💞😋💋😘💋💞💞💋😘😘😋💞😋💋😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar