Erhanj
Normal Üye
- 7 Tem 2024
- 46
- 95
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@Fulya Ekici hanım a sabah yazıp mesaj cevap vermesi bekledim zaman geçmeden kendisi cevap yazınca müsaitlik durumu sordum akşam şu saatlerde uygun diyince plan yapmak istedimi ilettim okeyleştik saat konuşunda tabi akşam ı iple çekiyorum tabi kendisinden beğendim kostümü vardı giymesi için rica etmiştim kırmadı giyerim demişti saat yaklaşmaya yakın yola koyuldum biraz yarım saat erken gelmişim arabayı park edecek yer ararken bine yakının park edip Fulya hanım yazdım erken geldim diye cevap yazınca hazırlanıp dönüş yapıcam diye sıkıntı yok beklemeye basladım araba içimde mesajını geçmeden çok hazırım canım demesiyle otomatik basması rice ettim bina önündeydim otomatik basar basmaz içeri girip aşağıya indim kapının arkasında bir melek prenses karşıladı istedim gibi kırmayıp giymiş kostümü çok harika olmuştu oturma odasına geçtik sohbet muhabbet ettik kahve ikramı sonra sohbet sarınca geçelim canım demesiyle odaya geçtik sen kıyafetler ben çıkarabilir miyim dedim olur canım demesiyle
tabi kendi kıyafetler çıkarıp sonra sı Fulya hanım ilgilenmek ti ufaktan dudaklar birleşmesi ufaktan kıyafetler çıkarılması derken zaman hızlı geçtiği birsey anladım keyifli dolu dolu 2saat geçti mutlu oldum tşk ederim