- 5 Ocak 2024
- 565
- 526
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün tatlı güzel @Nora ile 2 saatlik bir görüşme yaptım. Kendisine 2 gün önce yazdım. Kısa ve samimi bir mesajlaşmadan sonra programı yaptık. Evi merkezi konumda ama park sorunu olan bir bölgede ancak çevrede otopark alanları mevcut. Ben de heyecanla şarabımı alıp gittim. Temiz düzenli bir evi var ve ikramları da gayet yeterli. Şarabımızı yudumlarken güzel sohbet sonrasında duş faslına geçtik. @Nora nın güzel dolgun ve sıkı bir vücudu var.
Ancak benim en çok beğendiğim tarafı dolgun göğüsleri, insan öpmeye doyamıyor. Ön sevişme sırasında öpüşmesi ise insanı baştan çıkarıyor.
Güzel ve tatlı bir oraldan sonra cowgirl ile devam eden sevişmemiz handjob ile sona erdiğinde zaten ben de sona erdim diyebilirim.
Dinlenmek için içeriye geçip biraz film sohbeti yaptıktan sonra ikinci seans için tekrar o güzel dudaklara ve göğüslere kavuşmanın heyecanı vardı. Yine ön sevişmeli ve bol öpüşmeli bir seanstan sonra o güzel dudakları öperek ayrıldım. Kendisine bu güzel görüşme için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere tatlı kız