Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Güzel Nora

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
565
526
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün tatlı güzel @Nora ile 2 saatlik bir görüşme yaptım. Kendisine 2 gün önce yazdım. Kısa ve samimi bir mesajlaşmadan sonra programı yaptık. Evi merkezi konumda ama park sorunu olan bir bölgede ancak çevrede otopark alanları mevcut. Ben de heyecanla şarabımı alıp gittim. Temiz düzenli bir evi var ve ikramları da gayet yeterli. Şarabımızı yudumlarken güzel sohbet sonrasında duş faslına geçtik. @Nora nın güzel dolgun ve sıkı bir vücudu var.😍 Ancak benim en çok beğendiğim tarafı dolgun göğüsleri, insan öpmeye doyamıyor. Ön sevişme sırasında öpüşmesi ise insanı baştan çıkarıyor.😘 Güzel ve tatlı bir oraldan sonra cowgirl ile devam eden sevişmemiz handjob ile sona erdiğinde zaten ben de sona erdim diyebilirim.🥰 Dinlenmek için içeriye geçip biraz film sohbeti yaptıktan sonra ikinci seans için tekrar o güzel dudaklara ve göğüslere kavuşmanın heyecanı vardı. Yine ön sevişmeli ve bol öpüşmeli bir seanstan sonra o güzel dudakları öperek ayrıldım. Kendisine bu güzel görüşme için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere tatlı kız

Hakancan00 Çevrimdışı
25 Ağu 2021
160
143
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün tatlı güzel @Nora ile 2 saatlik bir görüşme yaptım. Kendisine 2 gün önce yazdım. Kısa ve samimi bir mesajlaşmadan sonra programı yaptık. Evi merkezi konumda ama park sorunu olan bir bölgede ancak çevrede otopark alanları mevcut. Ben de heyecanla şarabımı alıp gittim. Temiz düzenli bir evi var ve ikramları da gayet yeterli. Şarabımızı yudumlarken güzel sohbet sonrasında duş faslına geçtik. @Nora nın güzel dolgun ve sıkı bir vücudu var.😍 Ancak benim en çok beğendiğim tarafı dolgun göğüsleri, insan öpmeye doyamıyor. Ön sevişme sırasında öpüşmesi ise insanı baştan çıkarıyor.😘 Güzel ve tatlı bir oraldan sonra cowgirl ile devam eden sevişmemiz handjob ile sona erdiğinde zaten ben de sona erdim diyebilirim.🥰 Dinlenmek için içeriye geçip biraz film sohbeti yaptıktan sonra ikinci seans için tekrar o güzel dudaklara ve göğüslere kavuşmanın heyecanı vardı. Yine ön sevişmeli ve bol öpüşmeli bir seanstan sonra o güzel dudakları öperek ayrıldım. Kendisine bu güzel görüşme için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere tatlı kız
Guzel referans icin teşekkürler......

Nora Çevrimdışı
3 Tem 2025
412
2,357
İyiki geldin bebeğim😘 tatli söhbetle şaraplarimizi yudumlarken zamanın nasıl Geçtigini bilmiyorum bile😍 tekrar beklerim tatlim😘😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar