Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Dilli Şule (geç referans)

secretive3

0
Normal Üye
23 Ağu 2017
14
20
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba herkese,

Şule hanım @ŞULE BEBEK ile yaklaşık 2-3 hafta öncesi bir görüşmemiz olmuştu. Kendisi ile iletişime geçtiğimde net ve hızlı bir şekilde geri dönüş sağladığı için teşekkür ederken geç referansım adına özür dilerim. Beni kırmayarak anadolu yakasını kabul edip daha görüşmeden beni tekrar etkilemiş oldu. Buluşmamızdaki geldiği an o güler yüzlülüğü ve neşesi hoşuma gitti. Sohbeti ve iletişimi çok tatlı dilli olup tatlı dilin yılanı deliğinden çıkardığınıda kanıtlamış oldu. ;) Geçirdiğimiz iki saatlik süreyi hem sohbeti hem hünerleriyle dolu dolu geçirmiş olduk. Kendisine yazılı teşekkürümü iletmiş olayım burdanda. Herkese keyifli zamanlar dilerim.

ŞULE BEBEK Çevrimdışı
20 Eki 2023
476
2,930
Merhaba herkese,

Şule hanım @ŞULE BEBEK ile yaklaşık 2-3 hafta öncesi bir görüşmemiz olmuştu. Kendisi ile iletişime geçtiğimde net ve hızlı bir şekilde geri dönüş sağladığı için teşekkür ederken geç referansım adına özür dilerim. Beni kırmayarak anadolu yakasını kabul edip daha görüşmeden beni tekrar etkilemiş oldu. Buluşmamızdaki geldiği an o güler yüzlülüğü ve neşesi hoşuma gitti. Sohbeti ve iletişimi çok tatlı dilli olup tatlı dilin yılanı deliğinden çıkardığınıda kanıtlamış oldu. ;) Geçirdiğimiz iki saatlik süreyi hem sohbeti hem hünerleriyle dolu dolu geçirmiş olduk. Kendisine yazılı teşekkürümü iletmiş olayım burdanda. Herkese keyifli zamanlar dilerim.
Teşekkür ederım canım ne demek her zaman 💕💕

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar