- 29 May 2018
- 8
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle geç gelen referans yazımdan dolayı kendisinden özür diliyorum.
İmge hanım bir kaç denemeden sonra sonunda denk getirebildim ve bir ay önceydi sanırım, kendisi gibi şirin ve tatlı evinde 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.
Evi konum olarak kolay bir yerde ve otopark sorunu yok. Zili çalıp kapı açıldığında kendisini görünce ufak çaplı bir şok yaşamadım desem yalan olmaz
allahım bu nasıl bir fizik, resmen kimyam bozuldu
içeri girdiğimde ikramlar karşısında bir şok daha yaşadım, çünkü bir kuş sütü eksikti 
İtiraf edeyim kahveleri yaparken o yuvarlak kalçalara saldırmamak için zor tuttum kendimi
neyseki kahveler hemen piştide, kendisi yanıma geldi ve hoş sohbetiyle heyecanımı aldı. Heyecanım yatıştı ama ufaklık yerinde durmuyorki hadi artık diyor
Koltukta başladık sevişmeye allahım o nasıl bir öpüşme, o nasıl bir oral, sonra odaya geçtik o nasıl bir doggy
doggy de gördüğüm en iyi kalçalardan diyebilirim. Velhasıl 2 saat nasıl geçti anlamadım ve kendisinin yanından pamuk gibi ayrıldım. Güzel geçirdiğim bu 2 saat için teşekkür ediyorum ve en kısa zamanda tekrarlanmasını umut ediyorum.
İmge hanım bir kaç denemeden sonra sonunda denk getirebildim ve bir ay önceydi sanırım, kendisi gibi şirin ve tatlı evinde 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.
Evi konum olarak kolay bir yerde ve otopark sorunu yok. Zili çalıp kapı açıldığında kendisini görünce ufak çaplı bir şok yaşamadım desem yalan olmaz
İtiraf edeyim kahveleri yaparken o yuvarlak kalçalara saldırmamak için zor tuttum kendimi