Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tatilden döndüm alın size AÇIKLAMA😃😃

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle merhaba benim forum harici bir hayatım var 13 gündür Tatildeydim Ailemle babaannem babam ailem şahsi mesleğim Avukatlık o kadar çok çevrem var ki beş yılımı verdiğim okulum bu kadar benim arkamdan atıp tutmazdı kimin ne olduğunu öğrendim zaten orası ayrı bir konu bu piyasadan hiçbir kız benim arkadaşım değil hiçbir erkek benim arkadaşım olamaz zaten kimin ne olduğunu öğrendim ama abi tek taraflı bu kadar mı inandınız adam benimle görüştüğü halde buluşma ücretini geri istedi benimle konuşmazsan ölürüm dedi karısı beni aradı şahsi hayatıma tehtit etti onu yakarım ailem beni öldürür zaten ben de onu öldürürüm olabilir mi böyle bir şey ya namus meselesi başka bir şeye benzer mi genede sustum benim mağdur olan taraf olupta beyfendi bu kadar çok ailesi bozulmasın diye savunmam sonrasında da bana gelip böyle yazı yazılması yok ya 😃😃😃😃 günlerce vaktimi aldı ve hepsinde karısına yalanladım inkar ettim tabiikide edeceğim ne çıkarım olabilir yok karısına gittim her şeyi anlattım olabilir mi böyle bir şey ya karısı ben forum diye bir site buldum dedi iş telefonumdan yazdı gerçek adımı söyledi bana adam salak gerçek adımla iş telefonumu aynı anda kaydetmiş inkar etme şansım yoktu çünkü iş WhatsApp ından mesajlarımız vardı neyse ben gene de inkar ettim çünkü benim iş WhatsApp ımda açık bir resmim yok….🙈🙈
🫶🫢
BEN ÇOK MUTLUYUM sadece bir soru beş yıldır bir tane olumsuz referans açan yok madem herkesin içi bu kadar doluydu neden abi bir tane olumsuz referansım yok anladım bizim piyasa nankördür ama kötülük çabuk duyulur madem kötüydüm bir tane adamın referansını gelseydi bazı insanları bu adamdan çok hayatımdaki nankörleri anladım… umrumda değilsiniz zaten ama tatilimi bölüp de size cevap bile vermedim doğruların gün yüzüne çıkma gibi güzel bir huyu var bir de haklı olduğu konuda insan açıklama yapmaz anlatabiliyor muyum bu açıklamayı aklanmak için değil elinize dedikodu vermemek için yapıyorum abi ya evimin anahtarını millete dağıtıyormuşum evet ya borç para istiyormuşum benim aracım 14 milyon Range Rover ve 4 milyon Mercedes E serisi borç parayla ikisinide alamayacağıma göre Allah aşkına birtık beni tanısaydınız bunları yazamazsınız gözünü seviyim ya çok kötüymüşum ay madem kötüydüm şeker parelerim bir tane konu gelseydi ya benimle ilgili lütfen benimle görüşen bir tane adam keşke görüşmeseydim demiş olsa bir tane kişi deseki ben prensesten memnun kalmadım vallahi işi bırakacağım😃😃😃 ama öyle bir şey asla olamaz çok beklersiniz şimdi kanıtları göndereyim size

Ekli dosyalar

• IMG_3931.png
    IMG_3931.png
    304.4 KB · Görüntüleme: 521
  • IMG_3932.png
    IMG_3932.png
    316.7 KB · Görüntüleme: 512
  • IMG_3933.png
    IMG_3933.png
    316.3 KB · Görüntüleme: 490
  • IMG_3934.png
    IMG_3934.png
    314.9 KB · Görüntüleme: 479
  • IMG_3935.png
    IMG_3935.png
    301 KB · Görüntüleme: 472
  • IMG_3936.png
    IMG_3936.png
    331 KB · Görüntüleme: 471
  • IMG_3937.png
    IMG_3937.png
    327.1 KB · Görüntüleme: 516
Son düzenleme:
7 Ağu 2021
209
330
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya arkadaş konu nerelere gelmiş.
O kadar görüşme yapıyorum kimsenin numarasını kaydetmedim. Görüşme sonrası her zaman telefon numarasını sil bak hayatına buradaki kadın arkadaşlarımızda zaten kimseyi olmadık yerde aramıyor zaten.
İftira kötü bir şey kim suçlu kim suçsuz fark etmez her iki taraf için geçmiş olsun diyelim..

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ya arkadaş konu nerelere gelmiş.
O kadar görüşme yapıyorum kimsenin numarasını kaydetmedim. Görüşme sonrası her zaman telefon numarasını sil bak hayatına buradaki kadın arkadaşlarımızda zaten kimseyi olmadık yerde aramıyor zaten.
İftira kötü bir şey kim suçlu kim suçsuz fark etmez her iki taraf için geçmiş olsun diyelim..
Delil yok bişey yok delinin biri kuyuya taş atmış millet al sana o zaten kötüydü 😂😂😂 ama ispat yok

Kaplan 1487

Normal Üye
8 May 2022
3
14
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
prenses seni bilen biliyor zaten bu kişinin yalan söylediği belli elinde bir delili olan kişi delilerini de gösterir

ibo993 Çevrimdışı

ibo993

0
12 Ara 2018
687
1,660
33
Cinsiyetiniz nedir?
Iste artık olumsuz konular admin kontrolünde geçmesi lazım böyle pembişler mağdur oluyor

10 Eki 2020
51
87
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence görüştüğünüz arkadaş size oyun oynuyor. Çok sakin kısa cevaplar veriyor. Eşim ulaşmış falan yalan hepsi çok inanmayın

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
65
86
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle merhaba benim forum harici bir hayatım var 13 gündür Tatildeydim Ailemle babaannem babam ailem şahsi mesleğim Avukatlık o kadar çok çevrem var ki beş yılımı verdiğim okulum bu kadar benim arkamdan atıp tutmazdı kimin ne olduğunu öğrendim zaten orası ayrı bir konu bu piyasadan hiçbir kız benim arkadaşım değil hiçbir erkek benim arkadaşım olamaz zaten kimin ne olduğunu öğrendim ama abi tek taraflı bu kadar mı inandınız adam benimle görüştüğü halde buluşma ücretini geri istedi benimle konuşmazsan ölürüm dedi karısı beni aradı şahsi hayatıma tehtit etti onu yakarım ailem beni öldürür zaten ben de onu öldürürüm olabilir mi böyle bir şey ya namus meselesi başka bir şeye benzer mi genede sustum benim mağdur olan taraf olupta beyfendi bu kadar çok ailesi bozulmasın diye savunmam sonrasında da bana gelip böyle yazı yazılması yok ya 😃😃😃😃 günlerce vaktimi aldı ve hepsinde karısına yalanladım inkar ettim tabiikide edeceğim ne çıkarım olabilir yok karısına gittim her şeyi anlattım olabilir mi böyle bir şey ya karısı ben forum diye bir site buldum dedi iş telefonumdan yazdı gerçek adımı söyledi bana adam salak gerçek adımla iş telefonumu aynı anda kaydetmiş inkar etme şansım yoktu çünkü iş WhatsApp ından mesajlarımız vardı neyse ben gene de inkar ettim çünkü benim iş WhatsApp ımda açık bir resmim yok….🙈🙈
🫶🫢
BEN ÇOK MUTLUYUM sadece bir soru beş yıldır bir tane olumsuz referans açan yok madem herkesin içi bu kadar doluydu neden abi bir tane olumsuz referansım yok anladım bizim piyasa nankördür ama kötülük çabuk duyulur madem kötüydüm bir tane adamın referansını gelseydi bazı insanları bu adamdan çok hayatımdaki nankörleri anladım… umrumda değilsiniz zaten ama tatilimi bölüp de size cevap bile vermedim doğruların gün yüzüne çıkma gibi güzel bir huyu var bir de haklı olduğu konuda insan açıklama yapmaz anlatabiliyor muyum bu açıklamayı aklanmak için değil elinize dedikodu vermemek için yapıyorum abi ya evimin anahtarını millete dağıtıyormuşum evet ya borç para istiyormuşum benim aracım 14 milyon Rance Rover ve 4 milyon Mercedes E serisi borç parayla ikisinide alamayacağıma göre Allah aşkına birtık beni tanısaydınız bunları yazamazsınız gözünü seviyim ya çok kötüymüşum ay madem kötüydüm şeker parelerim bir tane konu gelseydi ya benimle ilgili lütfen benimle görüşen bir tane adam keşke görüşmeseydim demiş olsa bir tane kişi deseki ben prensesten memnun kalmadım vallahi işi bırakacağım😃😃😃 ama öyle bir şey asla olamaz çok beklersiniz şimdi kanıtları göndereyim

İspat olmadan yapılan bir konuya amma yorum gelmiş 😂😂
Millete eğlence lazım,aksiyon oluyor.cekirdek citlemelik.cok severiz.

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Millete eğlence lazım,aksiyon oluyor.cekirdek citlemelik.cok severiz.
Namus davası başka bir şeye benzemez benim hayatım sadece buradan ibaret değil bana iftira atıyor ama delil yok o yüzden bence açılan Referanslar kontrol edilmeli insanlara durduk yere iftira atmak bu kadar kolay değil

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
240
235
Cinsiyetiniz nedir?
Konuşma tarzı gerçekten çok garip sürekli bir aylık kazancım şu kadar bindiğim arabalar şu kadar. Bu tarz da konuşan birinin kaliteli insan olma olasılığı çok düşük.
14 milyonluk arabanızın isminin doğru yazılışını bilseniz daha havalı olurdunuz belki

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konuşma tarzı gerçekten çok garip sürekli bir aylık kazancım şu kadar bindiğim arabalar şu kadar. Bu tarz da konuşan birinin kaliteli insan olma olasılığı çok düşük.
14 milyonluk arabanızın isminin doğru yazılışını bilseniz daha havalı olurdunuz belki
Şu an konu benim konuşma tarzım değil daha önce yapılan yazıya inandığınız için yapılan açıklama konuşma tarzıyla kaliteyi bir arada söylemekte nasıl bir tezatlık neyse şu anda konumuz bu değil o beyefendinin kanıtı olmadan yapılan yalanlarına inananlara açıklama yaptım😃😃 konuyu değiştirmeye gerek yok….

Mulholland Drive Çevrimdışı
26 May 2023
242
409
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben zaten hikayede oturmayan bazı şeyler var,
Bana pek mantıklı gelmiyor demiştim...
Çok iyi para kazanan bir insan kendini neden bu durumlara soksun ki demiştim..
Gerçi sizi tanımıyorum,
Sizi korumak yada kollamak gibi bir niyetim de yok.
Objektif olarak bakmak gerekirse,
Burada mağdur olan sizsiniz o zaman prenses hanım...
Durduk yerde bir Meksika açmazı içine girmişsiniz...
Umarım çok mağdur olmadan bu sıkıntıları atlatirsiniz..
Gerçi akıllı ve avukat bir kadinsiniz.
Bu atakları savuşturacaginizdan şüphem yok...

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gerçi sizi tanımıyorum,
Aynen öyle ☺️

terbiyesizadam Çevrimdışı
28 Eyl 2022
48
77
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesin yaşanmıştır sayın savcım

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gerçi sizi tanımıyorum,
Çok inanan olmuş ama kendince tek taraflı hiçbir delil olmadan

12 Şub 2022
232
288
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstadım kiskanma senin hiç 14 milyonluk RANCE rover in oldu mu? Benim olmadi cok kiskandim. Sen de benim gibi bir tur binmek için işte RANCE yi 😀 hanimefendi hayırsever veriyor.

nihatk Çevrimdışı
14 May 2022
105
100
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyler konu fazlasıyla derin, kimsenin başına vermesin, mevzuyu kurcalamakta fayda var bence. iki taraf için de çok büyük etkileri olmuştur. burası mahkeme değil, bizler de yargıç değiliz sonuçta

nihatk Çevrimdışı
14 May 2022
105
100
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aile faciası yaşayan bir evlilik ve
yıkılabilecek bir kariyer var işin ucunda

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Üstadım kiskanma senin hiç 14 milyonluk RANCE rover in oldu mu? Benim olmadi cok kiskandim. Sen de benim gibi bir tur binmek için işte RANCE yi 😀 hanimefendi hayırsever veriyor.
Konunun derinliğinin farkında mısınız benim avukatlığını tehlikede siz sıkıldınız konuya bak

weking Çevrimdışı
27 Eki 2020
506
671
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz böyle kişileri takmayın prenses hanım sizi hepimiz biliyoruz arkadaş çamur at izi kalsın demiş

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
65
86
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beni çağırmazlar bile şahsi ismimi bilmesi sıkıntı
Bence karşı tarafın eşi, işi baroya şikayete kadar götürecektir.mahkeme de şahsi isminizin geçmesi ile bu süreçte var.zaten sizin korkunuzda zaten bu.

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Avukat tabii canım ona ne şüphe. Hanimefendi konuya vakıf mesleğinden dolayı.
Konu Aile ye giderse ben biterim onuda bitiririm delil yok ispat yok bir yazı yazmış altına milyon tane yorum gelmiş konu şahsi mesleğim değil olamaz konu iftira ve asılsız suçlama ben yıllarca okulumu okuduysam aslan gibi de burada söylerim beş yıldır abi bir tane olumsuz referans gelseydi ya bana hep asılsız suçlamalar insanın sinirine giden konu bu ya keyfimdeyim tatildeyim İstanbul’da yokum mesaj geliyor bana forumda adına konu açılmış güldüm geçtim 👍

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bence karşı tarafın eşi, işi baroya şikayete kadar götürecektir.mahkeme de şahsi isminizin geçmesi ile bu süreçte var.zaten sizin korkunuzda zaten bu.
Şahsi ismimi bilmesi sıkıntı yoksa umrumda değil öyle bir hata yapmaz inşallah yoksa onun için hiç iyi olmaz onun yaptığı yoruma inananlar şu anda burada yok çekirdeğini çitledi dinledi gitti benim burası hariç bir hayatım var tatildeydim ya niye canımı sıkayım umursamadım bile yorum bile yapmadım çünkü haklılar yorum yapmaz

Mulholland Drive Çevrimdışı
26 May 2023
242
409
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şahsi ismimi bilmesi sıkıntı yoksa umrumda değil öyle bir hata yapmaz inşallah yoksa onun için hiç iyi olmaz onun yaptığı yoruma inananlar şu anda burada yok çekirdeğini çitledi dinledi gitti benim burası hariç bir hayatım var tatildeydim ya niye canımı sıkayım umursamadım bile yorum bile yapmadım çünkü haklılar yorum yapmaz
İşte burada ön ödeme havale alan,
Yada ücreti banka havalesi olarak alan pembislere ve mavislere bir güvenlik dersi olsun...
Bu tür sıkıntılar çıkabiliyor.
Ön ödeme yada bankaya havale almasaydiniz şahsi isminiz bilinmeyecekti...
Gerçi avukatsiniz bunu sizin daha iyi bilmeniz lazımdı ama insanlar bazı durumlarda kör,tedbirsiz,acemi olabiliyor...
Güvenlik önlemlerini maksimum düzeyde tutun...
Amaaaan başıma ne gelebilir ki diye bosvermeyin...
Geliyor işte....

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yada ücreti banka havalesi olarak alan pembislere ve mavislere bir güvenlik dersi olsun...
Gerçi avukatsiniz bunu sizin daha iyi bilmeniz lazımdı ama insanlar bazı durumlarda kör,tedbirsiz,acemi olabiliyor...
Geliyor işte....
Alakası yok ben kendi adıma hesap kullanmam kadın araştırmış tuzak kurup bulmuş

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geliyor işte....
Ben 5 yıldır ön ödeme alırım bir tane olumsuz referansım yok bir tane sıkıntım yok konu Farklı kendileri kavga etmiş kadın foruma ulaşmış ordan beni arıyor bana ref açtı olumlu bu şahıs sonra tehtitler tacizler genede tek bilği vermedim ama neler yazmışım söylemesine göre ama ispat yok delil yok sadece yazmış 😃

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
65
86
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben 5 yıldır ön ödeme alırım bir tane olumsuz referansım yok bir tane sıkıntım yok konu Farklı kendileri kavga etmiş kadın foruma ulaşmış ordan beni arıyor bana ref açtı olumlu bu şahıs sonra tehtitler tacizler genede tek bilği vermedim ama neler yazmışım söylemesine göre ama ispat yok delil yok sadece yazmış 😃

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230810-154408.jpg
    Screenshot_20230810-154408.jpg
    67.7 KB · Görüntüleme: 83
PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu beyefendi zaten benimle gelip görüşüp olumlu referans açtı ondan sonra karısına yakalanıyor karısı beni taciz ediyor şahsi ismin oluşuyor ben genede sustum benim şahsi hayatım söz konusu konu bu ve ispatlarım yukarıda daha önce ben bu beyefendiyi tanımıyorum demedim görüştüm herhangi birisi

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hanimefendi ben yazdıklarınızın cogundan birsey anlamiyorum. Mal mıyım acaba? Eğer siz avukatsaniz ve mahkemede bu şekilde savunma yapıyorsanız yemin ediyorum hakim çevirmen ister ben birsey anlamıyorum diye
Konu burada benim yazma tarzım değil benimle ilgili yapılan ithamlardan yapılan açıklama

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beyler konu fazlasıyla derin, kimsenin başına vermesin, mevzuyu kurcalamakta fayda var bence. iki taraf için de çok büyük etkileri olmuştur. burası mahkeme değil, bizler de yargıç değiliz sonuçta
Avukat tabii canım ona ne şüphe. Hanimefendi konuya vakıf mesleğinden dolayı.
Yok avukat değilim ilk geldiğim günden beri yalan söylüyorum 😃😃😃herkes edebiyat öğretmeni olmuş 😃 sokakta görsem 2 kelimeydi bir araya getiremeyen insanlar burda klavyede delikanlısı olmuş adliyede sus pus olurlar benim mesleki hayatımı sorguluyorlar pes pes pes 😃😃😃😃

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
240
235
Cinsiyetiniz nedir?
Hanimefendi ben yazdıklarınızın cogundan birsey anlamiyorum. Mal mıyım acaba? Eğer siz avukatsaniz ve mahkemede bu şekilde savunma yapıyorsanız yemin ediyorum hakim çevirmen ister ben birsey anlamıyorum diye
Hocam sence öyle bir şey mümkün mü? ''Tehtit'' , ''müsaidim'' , ''beyfendi'' her cümlede kesinlikle yazım yanlışları var. Sürekli bir öyle bir şey olursa onu bitiririm , öldürürüm gibi tehditler de savuruyor bir hukukçu bu şekilde birini tehdit eder mi? Her cümlesinde bir aylık gelir vurgusu , arabam şu kadar para vurgusu , benim çevrem çok vurgusu. Klasik bir mitomani vakası ile karşı karşıyayız.

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hocam sence öyle bir şey mümkün mü? ''Tehtit'' , ''müsaidim'' , ''beyfendi'' her cümlede kesinlikle yazım yanlışları var. Sürekli bir öyle bir şey olursa onu bitiririm , öldürürüm gibi tehditler de savuruyor bir hukukçu bu şekilde birini tehdit eder mi? Her cümlesinde bir aylık gelir vurgusu , arabam şu kadar para vurgusu , benim çevrem çok vurgusu. Klasik bir mitomani vakası ile karşı karşıyayız.
Vay be kesin hüküm yalanlarla varsayımlarla konu açan birisine ne demeliydim iyi yaptın forumda konu açtın pardon pardon bir fazla aç demeliydim dimi konunun özü yapılan iftira benim şahsi mesleğim tehlikeye girmesi demek ailemin öğrenmesi demek ozaman ben biterim onuda bitiririm kim olsa bunu yazar yazım hatasını düşünemedim kusura bakma hayret bir şey ya millet edebiyat öğretmeni olmuş😃😃😃 tamam sizsiniz

12 Şub 2022
232
288
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vay be kesin hüküm yalanlarla varsayımlarla konu açan birisine ne demeliydim iyi yaptın forumda konu açtın pardon pardon bir fazla aç demeliydim dimi konunun özü yapılan iftira benim şahsi mesleğim tehlikeye girmesi demek ailemin öğrenmesi demek ozaman ben biterim onuda bitiririm kim olsa bunu yazar yazım hatasını düşünemedim kusura bakma hayret bir şey ya millet edebiyat öğretmeni olmuş😃😃😃 tamam sizsiniz
Ya valla ben sizin yazdiklarinizdan birsey anlamıyorum. Dün demiştiniz ya çalışanlara yazdiririm dilekcemi diye. Siz söyleseniz calisanlariniz yazsa şuraya olmaz mi? Ben düğüm oluyorum yaaa...

Maystro

Normal Üye
22 Tem 2023
81
72
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstadım konuyu okuya okuya iniyorum ve nedense sizin düşündüğünüzün aynısını bende düşündüm.
Elbette hanımefendiye de saygısızlık etmek istemiyorum ve konuya dair bir yorumda yapmayacağım.Umarım herkes için hayırlısıyla biter.Ancak Hukuk eğitimi almış bir avukatın ki(bu hanımefendinin kendi ifadesi) bu denli bozuk bir Türkçe ve imlasının olması bendede şaşkınlık yarattı.

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
231
419
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"Demirden korkan trene binmez" derlermiş diğer olumsuz referansıda okudum :) zevkliydi... ama her şey tezatlıklar ile dolu 18 milyonluk 2 araç eskortluk diğer yandan avukatlık :) büyük bir düğüm var ortada sankim neyse geçmiş olsun her iki tarafa umarım kimse zarar görmez... ha burada isminiz geçerse dosyada adamı sevgililerinizden birine bıçaklattırmayın ""avukat yemininize"" yakışmaz :)

oasis94

Normal Üye
8 May 2021
28
88
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En az 30-40 cümleyi tek cümle gibi yazmayı da avukatlardan başkası yapamaz diye düşünüyorum 😂 Bunu görüp hala inanmayanlar var, alın işte size kanıt 😄

Venividipompi

Normal Üye
22 Ağu 2021
37
55
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Avukatmısınız değilmisiniz bilmem ama o saydığınız arabaları alacak kadar parası olan biri bu işi yapmaz onu çok iyi bilirim :) ben yemedim yiyenlere afiyet olsun.

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
240
235
Cinsiyetiniz nedir?
Avukatmısınız değilmisiniz bilmem ama o saydığınız arabaları alacak kadar parası olan biri bu işi yapmaz onu çok iyi bilirim :) ben yemedim yiyenlere afiyet olsun.
Hocam kimse yemiyor zaten. Mitoman kişiler hayali senaryolar , olaylar ve kişiler uydurup söyledikleri yalanlara kendileri de inanıyor :D
Bu arkadaş bu olayın en güzel örneği

serdarc Çevrimdışı
31 Ağu 2020
119
168
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyla alakalı yorumum yok ama bankaya para transferleri iki taraf içinde çok riskli... O yüzden ön ödeme vs. işlere hep karşıydım, bundan sonrada karşı olaağım.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,095
4,155
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumsuz referans...🙄🤔
Hiç kimse acmadi ise,yine de,cok böbürkenmeyin isterseniz..
Bu konu ile ilgili değil ama,birileri susuyor ise,siz de susun lütfen...

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ya valla ben sizin yazdiklarinizdan birsey anlamıyorum. Dün demiştiniz ya çalışanlara yazdiririm dilekcemi diye. Siz söyleseniz calisanlariniz yazsa şuraya olmaz mi? Ben düğüm oluyorum yaaa...
İşine bak dün malım dedin mallığınla kal

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Avukatmısınız değilmisiniz bilmem ama o saydığınız arabaları alacak kadar parası olan biri bu işi yapmaz onu çok iyi bilirim :) ben yemedim yiyenlere afiyet
"Demirden korkan trene binmez" derlermiş diğer olumsuz referansıda okudum :) zevkliydi... ama her şey tezatlıklar ile dolu 18 milyonluk 2 araç eskortluk diğer yandan avukatlık :) büyük bir düğüm var ortada sankim neyse geçmiş olsun her iki tarafa umarım kimse zarar görmez... ha burada isminiz geçerse dosyada adamı sevgililerinizden birine bıçaklattırmayın ""avukat yemininize"" yakışmaz :)
Aynen öyle sevgilim mi varmış benim Allah Allah haberim yokta o yüzden araçlarımda yalan hayatım yalan o zaman benim çok güzel konuyu buraya getiren sizi alkışlıyorum

erdinyo3414

Normal Üye
15 Tem 2023
4
4
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaslar ben ortada ciddi bir patolojik vaka olduğunu düşünüyorum. Bu kadar megalomanik sözler bana normal gelmedi acıkcası. Bir insanın sürekli kendini övmesi, prensesim söylemınde bulunması, insanların sürekli kendisini kıskandıgını dusunmesi normal bir davranıs değil kanımca.( kendısını twıtterdan uzun süredir takıp edıyorum gözlemlerim bu yönde malesef). Dediği gibiyse eger bu kadar mal varlıgına sahip bı ınsanın bu işi yapcagını kesınlıkle dusunmuyorum yapsa da cok ünlü zengin kişilerle beraber olan sıradan escortlardan farklı biri olması gerektıgı kanaatındeyım. Eğer gercekten avukatsa yurtdısında okumasına veriyorum bu üslubunu ve konusma tarzını. Malesef cogu meslekte bu denklik meselesi kagıt uzerınde verılıyor. Kendisi bu arada ailesinin ogrenmesınden cekınıyor o zaman burda paylastıgı gözlerınınde yeterınce bellı oldugu , dövmesinin belli oldugu fotografları neden paylasıyor. Normal yasantısında tanıyan bırının bu karelerle bu arkadasımızı tanıma ıhtımali bence azımsanmayacak kadar fazla. Dıger bır ıhtımalde fotolar uzerınde oynanma ıhtımali. Ben sadece kendı dusunce ve gozlemlerımı yazmak istedim. Amacım polemik değil. İyi aksamlar herkese

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,825
6,193
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arkadaslar ben ortada ciddi bir patolojik vaka olduğunu düşünüyorum. Bu kadar megalomanik sözler bana normal gelmedi acıkcası. Bir insanın sürekli kendini övmesi, prensesim söylemınde bulunması, insanların sürekli kendisini kıskandıgını dusunmesi normal bir davranıs değil kanımca.( kendısını twıtterdan uzun süredir takıp edıyorum gözlemlerim bu yönde malesef). Dediği gibiyse eger bu kadar mal varlıgına sahip bı ınsanın bu işi yapcagını kesınlıkle dusunmuyorum yapsa da cok ünlü zengin kişilerle beraber olan sıradan escortlardan farklı biri olması gerektıgı kanaatındeyım. Eğer gercekten avukatsa yurtdısında okumasına veriyorum bu üslubunu ve konusma tarzını. Malesef cogu meslekte bu denklik meselesi kagıt uzerınde verılıyor. Kendisi bu arada ailesinin ogrenmesınden cekınıyor o zaman burda paylastıgı gözlerınınde yeterınce bellı oldugu , dövmesinin belli oldugu fotografları neden paylasıyor. Normal yasantısında tanıyan bırının bu karelerle bu arkadasımızı tanıma ıhtımali bence azımsanmayacak kadar fazla. Dıger bır ıhtımalde fotolar uzerınde oynanma ıhtımali. Ben sadece kendı dusunce ve gozlemlerımı yazmak istedim. Amacım polemik değil. İyi aksamlar herkese
Evet resimlerdeki ben değilim hepsini oynamışım joker birebir tanır beni avukat falanda değilim malımda yok sensin haklısın evet sustum🙈

erdinyo3414

Normal Üye
15 Tem 2023
4
4
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet resimlerdeki ben değilim hepsini oynamışım joker birebir tanır beni avukat falanda değilim malımda yok sensin haklısın evet sustum🙈
Yazdıklarımı ne kadar dıkkatlı okudugunuzu verdıgınız cevapla gostermıs oldunuz tesekkurler. Direkt avukat degılsınız demedım , resımler gercek degıl demedım. İstersenız anlam butunlugunu kaybetmeden okursanız belkı ne dedıgımı anlayabılırsınız.

12 Şub 2022
232
288
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstadım senin bu yazdıklarını beğenen bir arkadaşımız var. Sanirim senin yazdıklarını kavrayamadi.

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
231
419
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Avukatlık olayı beni Alakadar etmez aslında kimseyi alakadar etmez, zira hizmet alan müşteri olarak avukatlığı ile yatmıyoruz 😏 amma diğer taraftan kendisinin reklam ve pazarlama stratejisi alanında master yaptığı kesin 😉

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
240
235
Cinsiyetiniz nedir?
Bu insan her zaman problem zaten. Gecenin bir saati insanlara toplu mesaj atmalar. Konu açıp benim 1 aylık programım dolu başlığında , o konuya attığı whatsapp ekran görüntüsünde bir beyefendi ile 3 gün sonraya program yapmaya çalışması. Sürekli bir garip konuşmalar benim şöyle gelirim var , benim arabalarım şu kadar milyon , benim çevrem acayip sanki ingiltere kraliçesi. Onu ben buldum bunu ilk ben başlattım vs vs. Bence bu hanımefendi buranın kalitesini düşürüyor davranışlarıyla ve konuşmalarıyla eminim bu konuda bir çok kişi bana katılır.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar