Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Targaryen hanesinden bir kadınla birlikte harika dakikalar.

Foxy59 Çevrimiçi
9 Tem 2022
255
395
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yapılan referanslara istinaden konum vs konuları atlayarak detaylara gireceğim. İmge'nin paylaşımları herkes gibi bende de merak uyandırıyordu. Bir hafta önce kendisine ulaştım ve bugün için bana randevu verdi. Hızlı iletişim için teşekkürler. Kapıyı açan güzelliği görünce büyülendim diyebilirim. İlk aklıma gelen benzetme kesinlikle Game of Thrones dan bir Targaryen kadını ile olmak gibi. Ona bakışımı farketmiştir snrm. Sohbeti çok keyifliydi ve tatlıydı. Özel anlarda ise ön sevişmemizi tarif etmem imkansız derecede güzeldi. Buradan sonra detay vermeyeceğim ama kendisi biliyor, bana bir konuda bir ilki yaşattı. Şunu da eklemem lazım, muhteşem vücudu ve kıvırcık sarı saçlarıyla üstümde olduğu ilk an aklımdan çıkmıyor. Beni mutlu etmek için yaptıklarını unutmayacağım kendine iyi bak. Aşağıdaki şarkı ve söz verdiğim ufak hediye umarım hoşuna gider.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,621
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yapılan referanslara istinaden konum vs konuları atlayarak detaylara gireceğim. İmge'nin paylaşımları herkes gibi bende de merak uyandırıyordu. Bir hafta önce kendisine ulaştım ve bugün için bana randevu verdi. Hızlı iletişim için teşekkürler. Kapıyı açan güzelliği görünce büyülendim diyebilirim. İlk aklıma gelen benzetme kesinlikle Game of Thrones dan bir Targaryen kadını ile olmak gibi. Ona bakışımı farketmiştir snrm. Sohbeti çok keyifliydi ve tatlıydı. Özel anlarda ise ön sevişmemizi tarif etmem imkansız derecede güzeldi. Buradan sonra detay vermeyeceğim ama kendisi biliyor, bana bir konuda bir ilki yaşattı. Şunu da eklemem lazım, muhteşem vücudu ve kıvırcık sarı saçlarıyla üstümde olduğu ilk an aklımdan çıkmıyor. Beni mutlu etmek için yaptıklarını unutmayacağım kendine iyi bak. Aşağıdaki şarkı ve söz verdiğim ufak hediye umarım hoşuna gider.
paylaşim için teşekkürler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
O bakışı fark etmemek mümkün olmadı 😍 yaptığın benzetmeye bayıldım ama gözlerim mavi değil 🙈🤪😂 çok çok memnun oldum bebeğim 💕 iyi ki geldin harika bir tanışma oldu benim için 😍 senin de mutlu olmana çok sevindim 🥰😇 şarkı için ayrıca teşekkürler 💋 hediyeni de sabırsızlıkla bekliyorum hatta referansının başlığına binaen ejderha olarak değiştirmek istiyorum 😁 anladın sen onu 😄
Kocaman sevgilerimle 💕💋

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
127
258
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Referans için teşekkürler 🙏🙏

@İMGE hanım merak uyandırmaya devam ediyor bende gün geçtikçe artarak :)

Foxy59 Çevrimiçi
9 Tem 2022
255
395
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyaz teni ve kıvırcık saçlarıyla bir ejderha üzerindeki Targaryen aklıma geldi. Göz rengi tutmasa da, mükemmel vücut ve 1 saatlik görüşmede algılayabildiğim kadarıyla karakter özellikleri tutuyor. Bu arada sarışın olarak görmek isteyen varsa bu haliyle sanırım son günleri.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar