Inspiration
Normal Üye
- 12 Ara 2024
- 4
- 14
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle Merhabalar bu benim forumdaki ilk görüşmemdi Simay Hanımla 3 saatlik incall bir görüşme gerçekleştirdik, ilk görüşmem olması nedeniyle biraz gergindim ancak simay hanımın görüşmeyi organize etmesi olsun, Karşılaması ve güzel sohbetiyle bu gerginliği üzerimden aldı Evinin temizligi ve ikramları gerçekten çok güzeldi beni elleriyle besledi desem yalan olmaz
Simayın fiziği ve yüz güzelliği olarak resimlerdekinden çok daha fazlası olduğunu söyleyebilirim gerek ğögüsleri gerek kalçası için şaheser demek yerinde olacaktır özel anlardan çok bahsetmeyeceğim ancak şunu söyleyebilirim her seans arasında farklı bir kıyafetle gelmesi gerçekten çok hoştu özellikle 2. Seans arasındaki kostüm talebimi kırmadığı için kendisine minnettarım onun haricinde, önsevişme konusunda herşey harikaydı oralı resmen beni farklı dünyalara çıkarıp geldi desem yalan olmaz, pozisyonlar konusunda ise birçok pozisyonda sizin isteklerinizi kırmıyor özellikle cowgirl ve doggy ile yaptığımız finaller çok iyidi o manzaralar anlatılmaz yaşanır ve 3. Seansta isteğimi kırmayıp yaptığınız şeyi hayatım boyunca unutmayacağım tek kelimeyle muazzamdı. Bana yaşattığınız güzel deneyimler için teşekkürler bu asla son görüşmemiz olmayacak sağlıcakla kal.