- 30 Mar 2021
- 2,011
- 11,079
- 24
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Teşekkür ederimMahvediyorsun beni..çok ama çok hasretim sana![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederimMahvediyorsun beni..çok ama çok hasretim sana![]()
Rica ederimGüzel fotoğraf için teşekkürler![]()
Yok yaaRabbim vermiş te vermiş hiç birşeyden çalmamış![]()
Teşekkür ederimMaşallah demek gerekli nazar filan değmesin![]()
Mango yemeyen mangonun tadını nerden bilsin , öyle değil mi ??![]()
![]()
İyi gecelerİyi geceler dilerim![]()
Teşekkür ederimPopiş çok güzel![]()
Örümcek ağına hapis olmak isterim
Dayanıklığınız artıyor sayemdebir dahaki görüşmeye kadar nasıl dayanacam bilemiyorum valla![]()
vücut güzelliği, yüz güzelliği ve akıl güzelliği bu kadar yüksek standartlarda bir araya pek gelmezDayanıklığınız artıyor sayemde![]()
Kazık gibi olduk Tadım hanım
Örümcek ağına hapis olmak isterim![]()
Vay vay çok iyi
Tanışmak isterim çok
Tanga da güzel, yüz de güzel…
tangasız halini tercih ederim
Teşekkür ederimAfet-i devrannn![]()
Teşekkür ederim![]()
Onun hemen iletişime geçip randevu oluşturuyoruzTangasız geceleri de görmek ümidiyle...![]()
Teşekkür ederimvücut güzelliği, yüz güzelliği ve akıl güzelliği bu kadar yüksek standartlarda bir araya pek gelmez![]()
Teşekkür ederimSonunu düşünen kahraman olamaz ..
Kv...
Ama seninle çok güzel olur ...
Off offf ..![]()
Kelebeği öpmek için geleceğim mutlaka
beklerim
Bu sefer gitmeyin tadım hanım
TeşekkürlerFena fena
Teşekkür ederimVay vay çok iyi
Teşekkür ederim tabiki beklerimGörüşmeden önce beni bekleyen pembişin çok güzel olduğunu görmek heyecan verici. Umarım tanışırız![]()
Hmm engellediysem eğer vardır bir sebebi dm den numara yazarsanız kontrol edeyim yanlışlık var ise düzeltelimEn kısa zamanda diyelimAma size ulaşamadım son yazdığımda program yapmak için engellemiş olabilir misiniz? Bir yanlışlık olmuş olabilir bi kontrol eder misiniz rica etsem numara sonum 1899. Tekrar yazayım size
Çok güzel kadın
Teşekkür ederimÇok güzel kadın
inanılmaz bir kadın kendimi gerçek olduğuna ikna etmeye çalışıyorum
Yasa ve gör ama aşık olmainanılmaz bir kadın kendimi gerçek olduğuna ikna etmeye çalışıyorum
Çok az kaldıYasa ve gör ama aşık olma
Teşekkür ederiminanılmaz bir kadın kendimi gerçek olduğuna ikna etmeye çalışıyorum
Yasa ve gör ama aşık olma
Uyku mahmurlugu ile bu ney yaaaa dedim![]()
seksilik, zerafet, endam ve duruş insanın aklını alırcasına bir bakış ve cazibe, uzun sarı saç ve harika bir fizik üzeri müthiş resmedilmiş dövmeler , saat kavramının kaybedildiği ve yüksek zevk ile hazların zirve yaptığı bir başyapıt, Şahaser
Herhangi bi sorun yaşamadık aslında düzeltirseniz çok sevinirim. Dm’den yazamıyorum. Nasıl çözebiliriz? Engeli kaldırırsanız yazayım konuşalımHmm engellediysem eğer vardır bir sebebi dm den numara yazarsanız kontrol edeyim yanlışlık var ise düzeltelim
Teşekkür ederimSüper foto bomba gibisiniz![]()
Sms atarsınız bakarımEn kısa zamanda diyelimAma size ulaşamadım son yazdığımda program yapmak için engellemiş olabilir misiniz? Bir yanlışlık olmuş olabilir bi kontrol eder misiniz rica etsem numara sonum 1899. Tekrar yazayım size
Sms atarsınız bakarım
GönderdimSms atarsınız bakarım
Tadım canım
TünaydınnŞahane günaydınlarrr![]()
Bombasticc
Tanga,manga...
Kırmızının elli tonu![]()
Tadım hanım günaydınlar
Teşekkür ederimHer bakış açısında göz dolduran bir güzellik![]()
Rica ederim güzellik
Yapma böyle akıl sağlığımla oynama sana gelicem diye karar verdim çalıştığım şirket iflas etti maaşlarıda alamadık bizdekide şans işte çölde kutup ayısı misali
Teşekkür ederimBebek gibisin maşallah sana
Tadım hanım g
Teşekkür ederimFizik endam duruş ve güzellik resmen premi
seksilik, zerafet, endam ve duruş insanın aklını alırcasına bir bakış ve cazibe, uzun sarı saç ve harika bir fizik üzeri müthiş resmedilmiş dövmeler , saat kavramının kaybedildiği ve yüksek zevk ile hazların zirve yaptığı bir başyapıt, Şahaser![]()
Var bir hayalimiizz![]()
Teşekkür ederimTanga da güzel, yüz de güzel…
Teşekkür ederimTam bir afetsin bomba gibi
Teşekkür ederim çok minyon değilim amaMaşallah diyelim yüzünün güzelliğinden gözüm tangana kaymak bile istemediMuhteşem minyon tatlılık
![]()
Artık dil altı hapı filan işe yaramıyor..
Direkt gideceğim ..
.
Teşekkür ederimTanga,manga...
Onu bunu bilmem.. Bu kadin için cok güzel,pozitif düşünceler içindeyim![]()
Sadece sennn![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!