Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Tam bir Fİyasko...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maverick06 Çevrimdışı
22 Mar 2020
181
163
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet Olesya benim için tam bir Fiyaskoydu. Yorumlara bakarak gitmiştim ama keşke gitmeseymişim. Benim için vakit ve para kaybı oldu. Neden mi? Söyliyim. Olesya ile geçen haftasonu Cumartesi günü için anlaştık, şehir dışından sadece onun için geleceğimi belirttim ama yazışmalarımızda saat konuşmadık. O benim aptallığıma geldi, ben genelde 2 saat görüşürüm. Neyse trenden indim saat 19:30 gibi konumda olacağımı söyledim ve o saatte de orda oldum. Biraz bekle dedi 5-10 dk sonra eve girdim. Karşılama güzel, ev temiz kendisi de öyle. Sağolsun viski ikram etti buraya kadar sıkıntı yok. Neyse muhabbetten sonra kaç saat görüşeceğimi sordu bende 2 saat deyince olmaz saat 21:00 da arkadaşımla buluşcam dedi. Ona da peki dedim. Duşa girdim çıktım vakit dar icraata geçmek istiyorum öpüşme yok kaçamak, göğüsleri öpmek dokunmak yok ,oral çok kısa yaptı hemen hadi yapalım bitsin derdindeydi yaptık ben boşaldım o duşa girdi ben girdim çıktım giyinirken arkadaşı geldi, saate baktım 20:20.Zaten orda durma gibi bir niyetim yoktu. Ama geneleve gitsem daha iyi muamele görürdüm bu kesin.
Gidecek arkadaşlar gidebilir ben birdaha kesinlikle gitmem bu beni bağlar.
Olesya'nın avukatları da olacaktır, ne dedikleri beni şimdiden ilgilendirmiyor.
Herkese iyi haftasonları sevgili forum ailesi.

28 Ağu 2013
109
168
Cinsiyetiniz nedir?
Iletişimsizlik olmuş, hanımefendi de Aceleye getirmiş sizin yorumunuzdan çıkardığım Geçmiş olsun

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
Evet Olesya benim için tam bir Fiyaskoydu. Yorumlara bakarak gitmiştim ama keşke gitmeseymişim. Benim için vakit ve para kaybı oldu. Neden mi? Söyliyim. Olesya ile geçen haftasonu Cumartesi günü için anlaştık, şehir dışından sadece onun için geleceğimi belirttim ama yazışmalarımızda saat konuşmadık. O benim aptallığıma geldi, ben genelde 2 saat görüşürüm. Neyse trenden indim saat 19:30 gibi konumda olacağımı söyledim ve o saatte de orda oldum. Biraz bekle dedi 5-10 dk sonra eve girdim. Karşılama güzel, ev temiz kendisi de öyle. Sağolsun viski ikram etti buraya kadar sıkıntı yok. Neyse muhabbetten sonra kaç saat görüşeceğimi sordu bende 2 saat deyince olmaz saat 21:00 da arkadaşımla buluşcam dedi. Ona da peki dedim. Duşa girdim çıktım vakit dar icraata geçmek istiyorum öpüşme yok kaçamak, göğüsleri öpmek dokunmak yok ,oral çok kısa yaptı hemen hadi yapalım bitsin derdindeydi yaptık ben boşaldım o duşa girdi ben girdim çıktım giyinirken arkadaşı geldi, saate baktım 20:20.Zaten orda durma gibi bir niyetim yoktu. Ama geneleve gitsem daha iyi muamele görürdüm bu kesin.
Gidecek arkadaşlar gidebilir ben birdaha kesinlikle gitmem bu beni bağlar.
Olesya'nın avukatları da olacaktır, ne dedikleri beni şimdiden ilgilendirmiyor.
Herkese iyi haftasonları sevgili forum ailesi.
Geçmiş olsun hocam Görüşme yaptığınıza dair whatsapp konuşmalarını atarmısınız

+44 7878 949060​

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar