Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tam bir ahu

the_sehzade Çevrimdışı

the_sehzade

• 𝙏𝙖𝙩𝙡𝙞 𝙨𝙪 𝙝𝙤𝙫𝙖𝙧𝙙𝙖𝙨𝙞 •
21 May 2020
76
139
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Partner AHU

ile yaklaşık 1 ay önce ilk görüşmemizi yaptık. (Geç referans için şimdiden özür.)
Kendisini uzun süre önceden takip etmeme rağmen görüşmek bu zamanaymış. Öncelikle iletişim çok hızlı oldu , kendisi de aynı gün için 1-2 saat sonrasına musait olduğunu söyledi. Akşam saatlerinde görüşmemiz oldu.

Evinin konumu ne tenha denecek kadar uzakta,ne de meydan da. Tam sitelerin içinde. Giriş çıkış rahat.

Eve varınca kendisi gecelik ile karşıladı. Vücüt hatları dolgun ve avuçların içini doldururacak kadar güzell :))

Yatak kısmına çok girmem, kendisi hiç bıkmadı ve kontorülü tamamen size veriyor. Zaten her şey akışında olunca vücütlar pozisyonunu kendisi almaya başlıyor...

Kendisi ile sohbetimizde; dünü unuttuğunu va sadece bugünü yaşadığını söyledi. İyi ya da kötü hemen unuturum dedi. Özgür bir ruhlu bir insan.

Eve dönünce kendimi çok rahatlamış hissettim ve çok rahat uyudum..Çok keyifli 2 saat geçirdim ve kendisini tanımaktan mutluluk duydum. İstanbula gidince tekrar görüşmek isterim kendisi ile..

Esenlikler..

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,453
1,473
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisi ile sohbetimizde; dünü unuttuğunu va sadece bugünü yaşadığını söyledi. İyi ya da kötü hemen unuturum dedi. Özgür bir ruhlu bir insan.
Paylaşım bir bütün olarak çok güzel, ikinize de teşekkürler ama bu kısım çok önemli, bunu becerebilen insan en güçlü insandır, kendine de yeter sevdiklerine de. Takıntılarla ve kafasında kurduğu olaylarla yaşayan insanlardan uzak bir yaşam biçimi 👏👏

1 Kas 2020
291
2,124
Sevgili @Partner AHU

ile yaklaşık 1 ay önce ilk görüşmemizi yaptık. (Geç referans için şimdiden özür.)
Kendisini uzun süre önceden takip etmeme rağmen görüşmek bu zamanaymış. Öncelikle iletişim çok hızlı oldu , kendisi de aynı gün için 1-2 saat sonrasına musait olduğunu söyledi. Akşam saatlerinde görüşmemiz oldu.

Evinin konumu ne tenha denecek kadar uzakta,ne de meydan da. Tam sitelerin içinde. Giriş çıkış rahat.

Eve varınca kendisi gecelik ile karşıladı. Vücüt hatları dolgun ve avuçların içini doldururacak kadar güzell :))

Yatak kısmına çok girmem, kendisi hiç bıkmadı ve kontorülü tamamen size veriyor. Zaten her şey akışında olunca vücütlar pozisyonunu kendisi almaya başlıyor...

Eve dönünce kendimi çok rahatlamış hissettim ve çok rahat uyudum..Çok keyifli 2 saat geçirdim ve kendisini tanımaktan mutluluk duydum. İstanbula gidince tekrar görüşmek isterim kendisi ile..

Esenlikler..
❤️❤️tesekkur
Paylaşım bir bütün olarak çok güzel, ikinize de teşekkürler ama bu kısım çok önemli, bunu becerebilen insan en güçlü insandır, kendine de yeter sevdiklerine de. Takıntılarla ve kafasında kurduğu olaylarla yaşayan insanlardan uzak bir yaşam biçimi 👏👏

Sevgili @Partner AHU

Esenlikler..
❤️❤️ Teşekkürler cnm güzel yorumların için bende çok keyif aldım seni tanımak güzeldi yine bekliyorum ❤️❤️❤️

mertcan_8355 Çevrimdışı
29 Haz 2025
150
143
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dünde kalan insan hep dün de yaşar.. bugünü yaşıyorsan anı yaşayacaksın..

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar