Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Taksime çıkış nedeni

bluenike

Normal Üye
28 Ocak 2023
13
71
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahı gitmiş vahı kalmış semte çıkış nedenim sevgili Meltem. Geçen yaz yapacağımı söylediğim sürprizi biraz geç de olsa yerine getirmekten mutluyum. Umarım sen de memnun kalmışsındır has kadın. Evet öyle dedim çünkü hem karakter hem servis, her açıdan has... Dünkü öğlen ziyaretinde kısa bir hoş geldin, beş gittinden sonra şarap eşliğinde bol bol forum dedikodusu yaptık. Daha doğrusu ben çok aktif olmadığım için ayak uydurdum diyelim. Hangi servisler sevilir hangisinde zorlanılır derken (bu arada dediğimi unutma boyutla ilgili) ben bayağı bir havaya girdim. Yatakta kendisine kısa bir ayak masajım sonrası topu Meltem'e attım, o da golü attı tabii. Cowgirl pozisyonunda önden başlayan ilişki, doggyde a-level ile sürdü ve o nefis poposunun üstüne rahatlamayla bitti. Benim için oldukça tatmin ediciydi (bu yaşta!), kendisi biraz eziyet çekti galiba (ufaklık biraz kaprisliydi de) ama hiç şikayet etmedi doğrusu... Çok sevgiler Taksim nedenim, her şey gönlünce olsun.😘

Faar Çevrimiçi

Faar

0
15 Ağu 2018
4,225
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
geribildriim için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
750
3,316
Ahı gitmiş vahı kalmış semte çıkış nedenim sevgili Meltem. Geçen yaz yapacağımı söylediğim sürprizi biraz geç de olsa yerine getirmekten mutluyum. Umarım sen de memnun kalmışsındır has kadın. Evet öyle dedim çünkü hem karakter hem servis, her açıdan has... Dünkü öğlen ziyaretinde kısa bir hoş geldin, beş gittinden sonra şarap eşliğinde bol bol forum dedikodusu yaptık. Daha doğrusu ben çok aktif olmadığım için ayak uydurdum diyelim. Hangi servisler sevilir hangisinde zorlanılır derken (bu arada dediğimi unutma boyutla ilgili) ben bayağı bir havaya girdim. Yatakta kendisine kısa bir ayak masajım sonrası topu Meltem'e attım, o da golü attı tabii. Cowgirl pozisyonunda önden başlayan ilişki, doggyde a-level ile sürdü ve o nefis poposunun üstüne rahatlamayla bitti. Benim için oldukça tatmin ediciydi (bu yaşta!), kendisi biraz eziyet çekti galiba (ufaklık biraz kaprisliydi de) ama hiç şikayet etmedi doğrusu... Çok sevgiler Taksim nedenim, her şey gönlünce olsun.😘
Canım benim çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok lezizdi her zaman beklerim öpüyorum kocaman ❤️💋❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar