- 10 Ocak 2025
- 441
- 468
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun zaman olmuştu forumda konu açmayalı,@TADIM la tanışmamız sevdiğim bir dostum sayesinde oldu iyikide tanışmışız iletişimi mükemmel,evin konum kolay otopark sorunu yok evine gelirsek rezidans güzel gayet temiz ve güzel gelelim tadım hanıma kapıdan ilk girdiğimde şok oldum iddaa ediyorum yüz ve fizik güzelliği mükemmel eßine az rastlanılan bir karakteri var,3 saatlik bir görüşmemiz oldu her dakikası benim için harika geçti top model bir bayanla unutulmaz bir gece yaşadım yatakta hiç çekilmesi yok çok istekli sevişiyor özellikle öpüşmesi ayrı bir keyif veriyordu alıyor peki diyeceksiniz bu kızın hiçmi eksi bir yanı yok?kendisine oral yaptırmıyor daha önce yaşadığı kötü bir durumdan ötürü, görüşmek isteyen arkadaşlara önerim kibar davranın ve bu kızın kıymetini bilin ,bu arada @Joker dostum bizi kırmayıp tadımı foruma kabul ettiğin için sanada çok teşekkür ederim sevgili tadım ihşallah kenfin gibi güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle iyi forumlar diliyorum çok yakında görüşmek dileğiyle kendine iyi bak 

Son düzenleme: