Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🥂💃Tadımlık pozlar 💃🥂

25 Şub 2011
204
456
Cinsiyetiniz nedir?
Sunam Hanım beni hatırlar mı bilmem.. Maalesef fırsatsızlık ve mesafeler nedeniyle bir kere tanışma şansım oldu.. Ben hiç güzellik meraklısı değilimdir , aramam da bakmam da .. Ama Sunam gerçekten güzel be ya …Ölçüleri saçı gözü ile değil , bir bütün olarak güzel ..Işığından gözünüzü alamıyorsunuz …Şanslı kullardan .. Aklımdaki dişiliğin ta kendisi .. Hülya Avşar ın en güzel zamanları sönük kalır yanında , öyle anlatayım ucundan Görmek nasip olur umarım bir kez daha ..

Birkişi Çevrimdışı
14 Eyl 2023
110
46
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sunam Hanım beni hatırlar mı bilmem.. Maalesef fırsatsızlık ve mesafeler nedeniyle bir kere tanışma şansım oldu.. Ben hiç güzellik meraklısı değilimdir , aramam da bakmam da .. Ama Sunam gerçekten güzel be ya …Ölçüleri saçı gözü ile değil , bir bütün olarak güzel ..Işığından gözünüzü alamıyorsunuz …Şanslı kullardan .. Aklımdaki dişiliğin ta kendisi .. Hülya Avşar ın en güzel zamanları sönük kalır yanında , öyle anlatayım ucundan Görmek nasip olur umarım bir kez daha ..
Canım ya tanımam mı☺ şimdiye kadar burda tanısmıs oldugum en naif, kibar o kadarda samimi beyfendilerin en üst sırasındasın gönlümde😘 umarım tekrar görüşme şansımız olur seninle 🥰 öpüyorum güzel kalbinden..

Birkişi Çevrimdışı
14 Eyl 2023
110
46
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok harika görünüyorsunuz bide şöyle okkalı bi kampanya patlatsanız tadından yenmezdi :)))
Kesinlikle şöyle okkalı bir indirim olsa iki haftalık falan en azından tanışamayanlar içinde süper olur uzun uzun program yaplılır @Sunam Karaca kırmaz bizleri Sultanımız yapar gibi 🤗🤍😍

25 Şub 2011
204
456
Cinsiyetiniz nedir?
Canım ya tanımam mı☺ şimdiye kadar burda tanısmıs oldugum en naif, kibar o kadarda samimi beyfendilerin en üst sırasındasın gönlümde😘 umarım tekrar görüşme şansımız olur seninle 🥰 öpüyorum güzel kalbinden..
Çok sevindim Sunam Hanım hatırlanmama.. eksik olmayın hiç .. ilk fırsatta görmek isterim sizi , o güzel gözleri , endamınızı görmek, muhabbetinize ortak olmak için .. sevgiyle , iyiliklerle kalın ..

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hahahaah 😂😂
Bu seferlik hepimiz sizden bir kampanya bekliyorum sunam hanjm kırmayın bizi bu seferlik ya 🫠🫣
Bana kimse indirim yapmıyor..ev sahibi acımasız, kasap acımasız, market acımasız, kuaför acımasız, bankalar acımasız, elektrik, doğalgaz, su telekomünikasyon, netflix, süperonline, internet, benzin, altın ons :) vs uzar gider :) daha sayayım istersen😎

Birkişi Çevrimdışı
14 Eyl 2023
110
46
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bana kimse indirim yapmıyor..ev sahibi acımasız, kasap acımasız, market acımasız, kuaför acımasız, bankalar acımasız, elektrik, doğalgaz, su telekomünikasyon, netflix, süperonline, internet, benzin, altın ons :) vs uzar gider :) daha sayayım istersen😎
Tamam dur dur ben pes ettim ufak bir zam yapar mısınız😂😂🚬🫣

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,289
3,736
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok iyisiniz nazar değmesin 🧿
Sunam hanım siz de tabi karışmak gibi olmasın ama lütfen güzel bir indirim yapsanız bir haftalık yada 20 kişilik falan çok güzel olmaz mı uzun saatler için de yada ramazan boyunca gibi 🫠😇🤗
20 kişilik mi o nasıl oluyor ya:/

19 Mar 2025
287
239
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merak uyandırıcı fotolar, her zaman çekici ve arzulanan kadın....

Teşekkürler...

var yemez Çevrimdışı
13 Tem 2025
1,171
659
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayramınız mübarek olsun iyi bayramlar dilerim sunam hanım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar