- 1 May 2017
- 6
- 27
- Cinsiyetiniz nedir?
Tadım ile 2-3 hafta önce 3 saatlik bir görüşme yaptık. Adresi kolay bulunabilen ve otopark sorunu olmayan bir yerde. Görüşme saatine yakın kendisi lokasyon hakkında yeterince yönlendirme yapıyor zaten herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Evi de gayet temiz ve düzenli. Ve gelelim şimdi Tadım'a... Görüşme için ilk mesajlaşmadan buluşma anına kadar soğuk birisi gibi duruyor hatta kapısını çalmadan önce içten içe endişelerim yok değildi. Ama.. İlk dakikadan göz göze geldiğimiz anda; ses tonuyla, gülünce kısılan gözleriyle, enerjisiyle yazı dilindeki soğukluğu yok ediyor. (Bunu birlikteyken kendisine de söyledim
) Tadım'ı tarif etmek gerekirse öncellikle çok çok tatlı. Yüzü, fiziği ve aurasıyla tam paket halinde güzellik abidesi. Bunların yanında dövmeleri, siyah geceliği ve file çorapları kendisine çok yakışıyor. Evinde ikramlarının yanında türk kahvesi eşliğinde biraz sohbet ederken yaşına göre olgun, samimi ve içten karakteri görüşmeyi daha güzel hale getiriyor. Yatak odası falında kendisi hem zevk almayı hem de zevk vermeyi bilen bir kadın. Özel anların detaylarına çok girmek istemem ama küçük bir anekdot paylaşayım. Yatak ucunda folded missionary'de ritim yakalamışken kendinden geçmesi beni bitirmişti.
Her anlamda dolu dolu keyifli bir 3 saat geçirdik ve onu tanıdığıma çok çok memnun oldum. Her şey için teşekkür ederim