Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tadım Hanım'la görüşmemiz ...

Samytr Çevrimdışı
22 Eyl 2020
124
203
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bunün sabah randevulaştığımız hanımefendi ile görüşme gerçekleşmeyince, yaşadığım travmayı üstümden nasıl atarım diye düşünürken o saatte önce Cumartesi günü için planlama yaptığımız Ebru Hanım'a yazdım. Online değildi ve bana cevap vermesi uzun sürdü. Ebru Hanımdan cevap gelene kadar, bayramdan sonra görüşmek için hemfikir olup anlaştığımız Tadım'a yazdım. Sağolsun dakiklikle cevap yazdı. Önce 13:00 dedi, yetişmemin güç olacağını söyledim ve 14:00 için anlaştık.

Tadım Hanımefendi, bir çıtır.
Gören manken zanneder, fazlası var eksiği yok. Endamı, beli, yüzü, göğüsleri, herşeyi sanat eseri.
Daha önemlisi zerafeti ve kişiliği. Çok nazik, kafa dengi, anlayışlı, hoşsohbet ve zaman onun yanında geçsin istemiyorsunuz.
Ve sohbetinde çok dürüst olduğunu hemen hissediyorsunuz.

Seninle tanıştığıma çok memnun oldum.

💐

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,090
4,161
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eğrisi doğrusuna denk gelmiş işte☺️Belki de bu güzelliği yaşayamayacaktın.Onun için hiç kafaya takmaya gerek yok..Bye bye deyip,yola devam edeceksin.Kim bilir?İleyide ne güzellikler bekliyordur😉

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
229
303
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm bunlardan sonra biriyle görüşebilmenize sevindim:) Her işte bir hayır vardır derler,yaşadıklarınız Tadım hanımla çok memnun kaldığınız bir görüşmeye vesile olmuş:)
Paylaşım için teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Durumu kurtarmıssınız adınıza sevindim. Tadımda çok özeldir. Böylesi kötü bir gün ancak Tadımla düzelirmiş. Paylasım icin tesekkürler

Outlanderxxx Çevrimdışı
29 Haz 2021
69
81
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her güzellik bir elemi örter. Güzel olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,817
13,227
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

TADIM Çevrimdışı

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,011
11,098
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bunün sabah randevulaştığımız hanımefendi ile görüşme gerçekleşmeyince, yaşadığım travmayı üstümden nasıl atarım diye düşünürken o saatte önce Cumartesi günü için planlama yaptığımız Ebru Hanım'a yazdım. Online değildi ve bana cevap vermesi uzun sürdü. Ebru Hanımdan cevap gelene kadar, bayramdan sonra görüşmek için hemfikir olup anlaştığımız Tadım'a yazdım. Sağolsun dakiklikle cevap yazdı. Önce 13:00 dedi, yetişmemin güç olacağını söyledim ve 14:00 için anlaştık.

Tadım Hanımefendi, bir çıtır.
Gören manken zanneder, fazlası var eksiği yok. Endamı, beli, yüzü, göğüsleri, herşeyi sanat eseri.
Daha önemlisi zerafeti ve kişiliği. Çok nazik, kafa dengi, anlayışlı, hoşsohbet ve zaman onun yanında geçsin istemiyorsunuz.
Ve sohbetinde çok dürüst olduğunu hemen hissediyorsunuz.

Seninle tanıştığıma çok memnun oldum.

💐
Bende tanıştığıma çok memnun oldum sizin gibi nazik birini tanıdığıma onur duydum. En kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın teşekkür ederim ilgi ve alakanıza daima yakışıklı kalmanız dileğiyle 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar