Rmzyrli
Normal Üye
- 23 Haz 2021
- 2
- 12
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba forum üyeleri forumda yeniyim ve kalıcı da kalmayı umuyorum çok geç gelen bir referans hem iş yoğunluğum hemde tadımı nasıl anlatayım bilemiyorum ama ilk referansıda böyle güzel bir kadına yazdığım için kendimi şanslı hissediyorum bir yerden başlamak gerekirse; 15 gün önce tadımla uzun süreli bir otel görüşmesi gerçekleştirdik tadım ilk odaya geldiği anda bunu ona da söylemiştim görüşmeden sonra burdada söyleyeyim hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardan ve en güzel şeydi ilk kez darwinin yanıldığını düşünüyorum teoride bununla çuvallamıştı "çamurdan çıkan bir varlık evrimle bu kadar güzelleşemezdi" gerçektende böyle düşünüyorum.Tadımla geçen görüşmede sohbetiyle güzel gülüşüyle sadece güzelliğine bakmaya doyulmayan bir kadın vardı karşımda bir an bile insan sıkılmıyor insanı kendisine özel hissettiriyor sohbet ettiğimizdede birçok ortak yönümüz olduğunu farkettim ve sürekli benim yabancı olduğumu avrupalılara benzediğimi söylüyordu bu konuda çok güldük .Görüşmeden önce tadım için küçük bir sürprizim vardı ve onu takdim ettim umarım hediyemi beğenmişsindir.Diğer kısmada gelirsek bu konuları konuşmayı seven biri değilim ama istesem belki böyle bir ilişki yaşayamam ten uyumumu desek başka bişeymi çok etkilendim ve bu uzunca sürenin sonuna geldiğini fark ettik ama bana 1 saat gibiymiş geldi tadımla geçirdiğim her saniye benim için çok değerliydi ve ne kadar ayrılmak istemesemde bir yıldız gibi kaydı elimden tek yaptığım şeyde arkasından dilek tutmak oldu,tadımcım umarım seni memnun etmiş ve iyi ağırlamışımdır tekrar görüşmek dileğiyle...