- 14 Eki 2019
- 1,078
- 2,193
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Gezdik,dolaştık,yeterince strese girdik,dostluklar edindik bir o kadar fazla da düşmanlıklar diyelim ve bir rüzgarla geri döndüm..Bugüne gelelim hava yağışlı,kapalı,rüzgar var,sıcaklık düşük tam benlik..Aylardır takibimde olan,paylaşımlarıyla zihnimde yer edinen Aleyna’nın bugün misafiri oldum.Net bir yazışma sonrası yola koyuldum.Anadolu dan Beylikdüzü’ne uzun süre sonra bir bayan için geldim..Kapı açılır,cıvıl cıvıl,kıpır kıpır,enerjisi ve görseli etkileyici,tatlı bir o kadar güzel kadın karşıladı beni.Normalde kadınlar hemen sarılır bana benim kapıda sarılasım tuttu..Çünkü gülümsemesi,karşılaması,sureti,ambiyansı çok iyiydi..Neyse başladık konuşmaya bana çok iyi geldi sohbeti,üzerimde olan ölü toprağımı atmama vesile oldu..Gözlerinden gözlerimi alamıyorum..Yakın teması seviyor,koltukta yanımda bir o kadar yakındı..İkram masası dolu doyum,Türk kahvesi de kendi kadar özel ve güzeldi..Duş sonrası özel anlarımızdan bahsedeyim biraz..Ben minyon kadın çok sevmem ama ilk defa bile isteye isteye ayaklarım beni Aleyna ya götürdü..Öpüşmesi,sevişmesi mis gibi teni,kokusu,dudakları,bakışları çok çekici hele kalçaları..Tertemiz öpmedik yeri kalmadı..Oralı ayna karşısında iştahlı ve tahrik edici yapıyor..Ayakta sevişmemizi,yatağa taşıdık.üstümde sevişerek ritim tutmamız ile kucağımdan sonra misyonerle ilk hazzı karşılıklı yaşadık
ilişkiden zevk alıyor ve keyif veriyor..Banyo ve sohbet sonrası 2.yakınkaşmamız koltukta başladı harika oralı ve sevişerek odanın yolunu bulmamız,yatakta haz dolu doggy eşliğinde muhteşem manzarasında derinliklerde olmak harika bir finaldi..Minyon ama bir o kadar çekici,zevkli,tutkulu,tensel uyumu yakaladığım,kişiliği,doğallığı,sempatikliği ve enerjisi ile iyi ki tanıştım diyerek yüzüme tebessüm,bedenime mutluluk getirdi
Misafirperverliğin,yaşattığın unutulmaz özel anlar için çok teşekkür ederim
Sevgili Aleyna iyi ki varsın
Tekrarına,senin için her yere gelinir