Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sphenoidalex - AsyaÖz

Sphenoidalex Çevrimdışı
31 Mar 2017
131
143
Kendisiyle 2 hafta önce bir görüşme gerçekleştik. İletişimi iyi ve hızlı. Konum olarak merkezi ve araç parkı açısından sıkıntı olmaması pozitif. Kendisi uzun boylu ve istekli bir pembiş. Taleplerimi de memnuniyetle gerçekleştirdi. Dili heryerde geziyor. Kıyafet ve dirty talk isteğimi de kırmadı.

Ufak ama sadece daha iyi hizmet için geribildirim olarak eleştiride şunları söyleyebilirim; Evi biraz daha düzenli ve temiz olabilirdi. Bu benim için önemli. İkram benim için hiç önemli değil ama ikram konusunu önemseyen maviş çok. Bunlara dikkat edilirse hizmet puanı daha da artar.

Beni kırmayıp kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Düzgün Öneriler ile geliştirmeye açık intizamlı sözler seçen referans için yaşayana yaşatana teşekkürler ..🙏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,833
13,232
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,624
7,308
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle 2 hafta önce bir görüşme gerçekleştik. İletişimi iyi ve hızlı. Konum olarak merkezi ve araç parkı açısından sıkıntı olmaması pozitif. Kendisi uzun boylu ve istekli bir pembiş. Taleplerimi de memnuniyetle gerçekleştirdi. Dili heryerde geziyor. Kıyafet ve dirty talk isteğimi de kırmadı.

Ufak ama sadece daha iyi hizmet için geribildirim olarak eleştiride şunları söyleyebilirim; Evi biraz daha düzenli ve temiz olabilirdi. Bu benim için önemli. İkram benim için hiç önemli değil ama ikram konusunu önemseyen maviş çok. Bunlara dikkat edilirse hizmet puanı daha da artar.

Güzel referans için teşekkürler

Ataşehir ASYA ÖZ Çevrimdışı
3 Ağu 2025
1,220
3,509
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Merhaba sizi tanıyamadım Eleştiriye açıgım her zmana eksiklerimizi böyle düzeltebiliriz ama hem diger forumda hemde burda aynı referansı görünce kötü niyetli olabileceğinizi düşündüm WhatsApp üzerinden yazarsanız görüşme olduysa mutlaka geçmiş vardır. Evim konusunda her hafta temizlikçi geliyor Pis asla olamaz bazen anlık görüşmede dağınık olabilir ama temizdir. ikram konusunda sizde getirirsiniz bende eklerim öyle olur bu tarz görüşmede. Bende eger geldiysenizz teşekkür ederim WhatsApp üzerinden iletişim bekliyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar