Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sonunda kavuştum

Kadir23 Çevrimdışı
31 Ağu 2025
75
33
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba zampara ahalisi,uzun zamandır radarimda ve biraz ısrarlı tavrım ile Nilüfer hanımdan uzun bir süre engel yedikten sonra özurlerimin cabasi sonrası kavuştum,öncelikle evi cadde üstü,gayet güzel merkezi yerde,giriş çıkış problemi yok,Heyecanla merdiven çıkıyorum,kapıyı açan kadın siyahlar içinde güzel mi güzel boylu poslu,natural bir hatun,çok güzel bir muhabbeti var espirili,ikramları için ayrı bir teşekkür,gülüşü bugüne kadar gördüğüm en güzel gülüş diyebilirim,gamzeler ve elmacıklar fenaa,kilo dolgun Vücut hatları var,benim tarzım dolgun tabi,zayıf sevmediğim için,formda 59 olarak belirtmiş ama orada biraz üstü gibi geldi bana,yatak kısmı özel olduğu için ben bu konuda oldukça memnun kaldım,ayrıca çok temiz,benim gibi kokuya hassasiyetiniz varsa,temizliğinden şüphe etmesin,benim listemde number one,herzaman görüşme yapacağım biri,teşekkür ederim Nilüfer, Nikahimiza beklerim 😊

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
840
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
697
2,712
Merhaba zampara ahalisi,uzun zamandır radarimda ve biraz ısrarlı tavrım ile Nilüfer hanımdan uzun bir süre engel yedikten sonra özurlerimin cabasi sonrası kavuştum,öncelikle evi cadde üstü,gayet güzel merkezi yerde,giriş çıkış problemi yok,Heyecanla merdiven çıkıyorum,kapıyı açan kadın siyahlar içinde güzel mi güzel boylu poslu,natural bir hatun,çok güzel bir muhabbeti var espirili,ikramları için ayrı bir teşekkür,gülüşü bugüne kadar gördüğüm en güzel gülüş diyebilirim,gamzeler ve elmacıklar fenaa,kilo dolgun Vücut hatları var,benim tarzım dolgun tabi,zayıf sevmediğim için,formda 59 olarak belirtmiş ama orada biraz üstü gibi geldi bana,yatak kısmı özel olduğu için ben bu konuda oldukça memnun kaldım,ayrıca çok temiz,benim gibi kokuya hassasiyetiniz varsa,temizliğinden şüphe etmesin,benim listemde number one,herzaman görüşme yapacağım biri,teşekkür ederim Nilüfer, Nikahimiza beklerim 😊
Teşekkür ediyorum referansın için hem dolgun seviyorum diyorsun, hemde kilo blraz üstündeydi diyorsun 😆

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar