Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sonunda kavuştuki

vartaako Çevrimdışı
13 Eyl 2014
87
156
Cinsiyetiniz nedir?
Arzu hanımla salı günü iletişime geçtim.Cumartesi öğlen sonrasına 4 saatlik program için sözleştik .Bir haftadır yorumları okuyup ,tüm resimlerine bakıp hayalini kurdum.Ve nihayetinde evine giriş yaptım, güzelce karşıladı ve masayıda donatmış, biraz muhabbetten sonra beni sorgu oldasına aldı, Ayna karşısında müzikle birbirimize sürtünüp beni önden hazırladı ve sonrasına ayna karşısına beni aldı ve yere eğilip bir güzel oral yapmaya başladı, sonra yatağa doggy pozisyona geçip bende ona oral yaptım bir süre sonra ve sonrasında güzelce vücutlarımız birleşti.Akabinde söylendiği gibi doggy pozisyonundaki duruşu çok güzel,ve o sıcak bölgesi çok dar. Tüm seanslar bu kalitede geçti, istediğim şekilde elbise seçimi konusunda gayet cüretkar davrandı.Keyifli mutlu bir akşam yaşattı bana.Kendisine teşekkür ediyorum.Tavsiyede ediyorum düşünen arkadaşlara

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,445
1,469
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel bir görüşme olmuş belli ki. İkinizi de tebrik ediyorum 😉

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,222
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Arzu hanımla salı günü iletişime geçtim.Cumartesi öğlen sonrasına 4 saatlik program için sözleştik .Bir haftadır yorumları okuyup ,tüm resimlerine bakıp hayalini kurdum.Ve nihayetinde evine giriş yaptım, güzelce karşıladı ve masayıda donatmış, biraz muhabbetten sonra beni sorgu oldasına aldı, Ayna karşısında müzikle birbirimize sürtünüp beni önden hazırladı ve sonrasına ayna karşısına beni aldı ve yere eğilip bir güzel oral yapmaya başladı, sonra yatağa doggy pozisyona geçip bende ona oral yaptım bir süre sonra ve sonrasında güzelce vücutlarımız birleşti.Akabinde söylendiği gibi doggy pozisyonundaki duruşu çok güzel,ve o sıcak bölgesi çok dar. Tüm seanslar bu kalitede geçti, istediğim şekilde elbise seçimi konusunda gayet cüretkar davrandı.Keyifli mutlu bir akşam yaşattı bana.Kendisine teşekkür ediyorum.Tavsiyede ediyorum düşünen arkadaşlara
Bu değerli referansın görüslerini form ailesi ve benimle paylastıgın değerli vaktini ayırıp yazdıgın icin ben teşekkür ederim. Seni tanımak çok güzeldi tanıstıgıma çok memnun oldum. Hoş sohbetin muhabbetin zaman nasıl geçti gerçekten anlamadım keyfimiz her daim bol olsun yine yeniden sevismek dileği ile kokulu kokulu öpüyorum💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar